Отговори
# 165
Мале направо не ми се мисли как ще е след като родя. С това зверче инато и рогато, незнам как ще се оправяме.
Щом сме се хванали на хорото, ще го играем до край. Нали за това са създадени жените- да преминават през много трудности, и накрая излиза така че ние сме по силния пол Grinning

# 166
  • Terra incognita
Моят беше голямо диване и ни създаваше много ядове. Направо се бяхме изолирали от обществото за този период, защото беше невъзможно да излезем някъде с приятели, или да отидем на гости.

# 167
Здравейте момичета,
Днес бях на преглед. И двете точки са добре. Едната отговоря на 9+3(колкото съм) , а другата на 8+5🤩 Пуснаха ми и доплер и всичко изглежда ок, но ... ТСХ ми е 4,2 и ми казаха да си запиша възможно най- скоро час за ендокринолог. Успях да намеря час за 02.03.20. Надявам се да не е късно. Леко бременеене на всички.

# 168
Здравейте момичета,
Днес бях на преглед. И двете точки са добре. Едната отговоря на 9+3(колкото съм) , а другата на 8+5🤩 Пуснаха ми и доплер и всичко изглежда ок, но ... ТСХ ми е 4,2 и ми казаха да си запиша възможно най- скоро час за ендокринолог. Успях да намеря час за 02.03.20. Надявам се да не е късно. Леко бременеене на всички.

Здравей, аз не бих чакала до 2.03. От кой град си? Обикновено повечето лекари приемат и пациенти без записан час. Все пак понякога се налага по - бърза консултация със специалист. Още повече за бременна жена не мисля, че някой лекар би отказал консултация.

# 169
Здравей bobolinka90. От София съм, но гинеколожката ме насочи към ендокринолог , който се занимава основно с бременни. Попитах ги няма ли как да се вместя по- рано , но ми казаха , че всички са в моето положение и няма как да направят изключение 😞

# 170
  • Terra incognita
Нищо ли не пиеш? Гинеколожката не можа ли да ти изпише поне най- ниската доза, докато чакаш?

# 171
Здравей bobolinka90. От София съм, но гинеколожката ме насочи към ендокринолог , който се занимава основно с бременни. Попитах ги няма ли как да се вместя по- рано , но ми казаха , че всички са в моето положение и няма как да направят изключение 😞

Когато аз имах нужда от такава консултация в една друга тема момичетата препоръчаха д-р Начев. Казаха ми, че приема всеки делничен ден в майчин дом и е без записване на час. Доколкото знам се занимава основно с бременни жени. Не мога да дам лично мнения, тъй като аз не стигнах до него защото се свързах с д-р Шинков и той ми каза да отида в определен ден (при него също часовете бяха заети месеци наред, но не ми отказа).

# 172
Не знам как ще е с две, но ще се справим. Нямало опция връщане 😄
Дъщеря ми все още е бебе, а аз чакам още едно. Ще е лудница, две деца под 2 горини. Сега й давам кукли, тя ги гушка, целува, храни ги, бърка им в очите, случва се и да ги бие 😄

# 173
Точно него ми препоръчаха. Сега помолих гинеколожката ми да ми даде негов номер и като му звъннах, каза че ще ме вмъкне в понеделник в 17:30. Благодаря много за информацията.
Не знам как ще е с две, но ще се справим. Нямало опция връщане 😄
Дъщеря ми все още е бебе, а аз чакам още едно. Ще е лудница, две деца под 2 горини. Сега й давам кукли, тя ги гушка, целува, храни ги, бърка им в очите, случва се и да ги бие 😄
Аз съм доста стресирана как ще се оправя с две накуп . Нямаме и никакви роднини в София. Само да са живи и здрави , с другото ще се справим!

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 12:33 от AnMary

# 174
  • Пловдив
Еха двойна радост, винаги са ми били интересни родители с близнаци, само да са здравички, този горе си знае работата, щом ви ги е дал.
Аз не знам изобщо какво ще е с бебе в къщи, нямаме малки деца, роднините които имат живеят далеч и ги виждам за 1-2 часа. Ако е инат като мен, жална ми майка, дано да прилича на бащата той вечно усмихнат, аз нацупена 🤷‍♀️

# 175
И аз имам страхове, как ще се справям с 3 деца, макар, че щом оцелях с 2 породени, няма какво толкова да ме уплаши 😁Дано само е по-кротко, че кака номер 2, ми стопи лагерите. До 3 годишна много плачеше и ден и нощ, за всичко 😒 Бях си казала, че съм приключила с децата, ама ей на, пак се мятам на вихъра 😁
П.С. Луд умора няма, само се поти! 😄

# 176
Привет дами! Simple Smile В края на работния ден нямам търпение да се прибирам вече, да си почива, ако е възможно с моето сладко момиченце. Аз порегулирах нещата с гаденето, обаче ям само определени неща, а да ви кажа, не съм от най-чревоугодните, ама как ми се прияжда. Искам да ям, с кеф и желание, а не от страх да не ми стане лошо... но и това време ще дойде, надявам се. Rolling Eyes Smiley
Ние от вчера почнахме планиране за море и планина, защото с каката не отидох на море и още го напомням на мъжа ми. Само да е вс Ок.
Като ви слушам колко често ходите на доктор иии ми идва утре още да отида, обаче най-рано на 06.03 ще стане.
Ще си пусна отпуск за началото на март, да се прибера в Русе, при нашите за малко, имам странното чувство, че шефката ме подозира, и то едва ли не "ох, дано не си бременна", което леко ме изнервя, защото не само не зависи от нея или друг, ами и няма да повлияе, като вече е станало. На работното място имам чувство, мн трудно може човек да срещне разбиране.
Ние казахме на нашите родители и на сестра ми, а другата седмица ще се събираме с близките роднини (на мъжа ми са все, но са като мои) и ще има сюрприз на празника. Animal Heart Eyes Cat

# 177
  • Пловдив
Аз с храната съм на приливи и отливи, тъкмо се зарадвам, че ми се яде и хайде почва се. Сега ям лимони /а не обичам/ аз съм злояда и сега ми е още по- трудно, забелязвам че съм започнала да ям неща които обича мъжът ми 🙈

# 178
По въпроса с високо ТСХ, аз също смятам, че веднага трябва да се назначи лечение, защо си е опасно! Лятото имах мисед, който вече подозирам, че е бил заради ЩЗ, с която съм имала проблем, но не съм знаела..

По въпроса с двете деца, нямам търпение да се впусна в лудницата. Синът ми до 1,1г го кърмех и се будеше нощем постоянно да цока поне по 5-6-7-8- пъти на нощ, беше кошамрно бях смазана, след отбиването му започна да спи.. Така се случи, че в началото си бяхме сами с мъжи ми и малкия, та сама си го гледах, таткото помагаше при къпане и сутрин го взимаше аз да поспя малко. Сега пък сме на другият край на света и пак ще сме си ние, а имаме и куче, та и него извеждам всяка сутрин и вечер. Но семейството за мен е всичко, колкото и изморена да съм щом те са до мен и са добре- аз ще оцелея! 🍀❤

# 179
Аз знам какво ще ми е с 2 - ТРУДНО Simple Smile но това е положението, то няма лесно в този живот, ще е трудно 1вата година, после каката ще иска да храни бебетом да го вози, разхожда ше си играят ще е много весело, само да оцелея 1г... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт