Отговори
# 330
  • Terra incognita
На прегледа миналата сесмица беше с 1 ден назад. Спокойно, може би си имала късна овулация. Утре ще ходя да давам кръв за бхс. Ехографията не знам кога ще е, утре ще ми кажат.

# 331
mucuni, аз го бия отстрани на пъпа. Стават ми топчета и подутини, а понякога и синки и като ми свършат инжекциите, ще минавам на клексан. Аз мисля, че бебето е доста навътре и не може да го стигне иглата.

evtixia, винаги ли така изоставаше бебето? Ти на терапия за тромбофилия ли беше? По принцип е хубаво да си отговаря на седмицата, но зависи кога е била овулацията.

Момичетата с инсулинова резистентност на диета ли сте?

# 332
Момичета, утре влизам в 12 гс. На прегледа ми в понеделник преди 6 дни, бях първи ден на 11 гс, но ембрионът беше с размери на 9 гс и 5 дни. Вървеше с 9 дни назад. Утре съм пак на преглед, гинеколожката ми каза уж, че всичко изглежда точно, но иска да достигне размерите за 11-та гс, за да се направи БХС и ранния скрининг. Вие как сте с развитието на плода? Направихте ли вече ранния скрининг? Имате ли вече кореми???  Ох... притеснена съм като цяло, а уж няма повод. Добре, че утре съм на преглед!

Миличка, спокойно. Чела съм за мами с бебета изоставащи по две седмици и после наваксващи много бързо. Аз съм от днес в 11та. На последния преглед бях в 9+3 дни пък доктора го изкара един ден назад. Днес по менструация съм 10+6, а бебето излезна 11+2. Другия петък съм на скрининг. Коремче имам уж мъничко, но през всички дрехи си личи, забелязвам, че хората ме заглеждат в корема като съм с нещо по-прилепнало, особено като се наям Grinning

# 333
  • Пловдив
Може и да не гледат коремчето, и аз сега си въобразявам че всички него гледат 🙄🙈 параноя ме гони и моя скрининг е за следващата седмица дано всичко е наред с малките 🤗

# 334
Хайде стискам ни палци всичко да е наред! Ами аз си падам кльощавела и като хапна съм директно 5ти месец Grinning Но нямам търпение да минат изследванията и най-накрая да кажем, че сега само с мм си знаем, даже майките ни не знаят и вече ми е малко трудно да се преструвам Grinning

# 335
И моят скрининг е другата седмица в сряда, нямам търпение. Иначе преди два дни бях в болница за няколко часа, заради силните болки, оказа се, че имам инфекция в кръвта, но не могат да разберат от къде е, та чакаме изследванията, искаха да остана в болница, но няма кой да гледа малкия и се прибрХме.. Гледаха бебе, отговаряше си точно на дните, но някак след скрининга ще съм по - спокойна! ❤

# 336
  • Пловдив
Нашите знаят, доста вече знаят де, тате даже ни казва "двойката" ще ядете ли, ще спите ли, докато зацепя коя е тая двойка 🙄🤦‍♀️🤷‍♀️😂.

# 337
mucuni, аз го бия отстрани на пъпа. Стават ми топчета и подутини, а понякога и синки и като ми свършат инжекциите, ще минавам на клексан. Аз мисля, че бебето е доста навътре и не може да го стигне иглата.

evtixia, винаги ли така изоставаше бебето? Ти на терапия за тромбофилия ли беше? По принцип е хубаво да си отговаря на седмицата, но зависи кога е била овулацията.

Момичетата с инсулинова резистентност на диета ли сте?

Здравей, не съм на терапия никаква, но да от самото начало е назад. Първо беше с две седмици, после с една, в 9 гс навакса и сега в 12-та си е 10 гс и 5 дни, втори преглед е назад с 9 дни, но иначе на ехограф лекарката казва, че всичко изглежда нормално. Дано е права!!!! Аз уж и аз гледам, ама то какво разбирам 😂😂😂
Dimitrova93, много се радвам, че твоето дори е напред!!! Ухааа! Бърза, бърза твоя мъник! 🙃🙃🙃 Дано навакса, както казваш. Мен по-скоро ме притеснява рискът от спонтанен аборт. Нали се казва, че след 12-та седмица този риск намаля, та аз по дати съм от днес 12-та, ама ембриона ми е в почти 11-та без 2 дни. Та... мислите ли, че този риск е намалял при мен??? Благодаря !!! 🥰

# 338
Моят скрининг е след две седмици. Коремът стърчи напред още от сутринта, но повече е подуване, отколкото бебе. Мн зависи колко прецизно са отмерени размерите. На предния преглед първо излезе, че е една седмица назад. Но аз знам със сигурност кога е била овулацията. Та го измери пак по-внимателно и си отговаря точно.
Моята майка знае, а и се получи така, че повечето познати разбраха, защото бяхме по разни поводи и бързо се досвриха защо не пия.

# 339
evtixia, щом така си върви, си била с по-късна овулация. Само всичко да е наред и да се радваме на живи и здрави дечица 💗
Според мен няма нужда от 10 групи, в които да се пише. И тази е достатъчна. Предимство е, че се запазва анонимността. А и тук не попадаме на досадните реклами и новини.

При нас родителите знаят. Не сме казвали на много хора, но някои може и да се досещат.

Sunny bunny, и моят скрининг е тогава 💗

# 340
evtixia, щом така си върви, си била с по-късна овулация. Само всичко да е наред и да се радваме на живи и здрави дечица 💗
Според мен няма нужда от 10 групи, в които да се пише. И тази е достатъчна. Предимство е, че се запазва анонимността. А и тук не попадаме на досадните реклами и новини.

При нас родителите знаят. Не сме казвали на много хора, но някои може и да се досещат.

Jasmin, дано!!! 😍😍😍 Друго не знам какво да кажа освен “дано”!

# 341
Jasmin, форумът е ок засега. Опитът ми със сина ми показа обаче , че в по-напреднал етап и след раждането, момичетата се чувстваха по-комфортно да споделят във фб. Групата ни е тайна, 20на човека сме и сме мн, мн близки. Качваме снимки, споделяме радости, болести, ядове. С някои се виждаме като можем. Мн е приятно и се надявам и тук да станем така сплотени ☺️

# 342
Аз не смея да се похваля още, защото август имах мисед и честно казано съм малко опарена още, та искам да кажем като сме сигурни, че поне за сега всичко е наред и наистина риска спадне малко...

# 343
  • Terra incognita
Нямам ИР, но съм предразположена към ГД. Принципно трябва да спазвам диета, но не ми се получава. Края на месеца имам час с диетолог, дотогава- каквото яла- яла 😀
Средата на април ще правя ОГ, по- рано, отколкото по принцип се прави.

# 344
Аз не смея да се похваля още, защото август имах мисед и честно казано съм малко опарена още, та искам да кажем като сме сигурни, че поне за сега всичко е наред и наистина риска спадне малко...

Ето, ето - същата работа като мен!!!! Ох... дано този път ни е успешно!!! 💓

Общи условия

Активация на акаунт