Отговори
# 555
Цеци, дано всичко е наред и нямаш проблеми. Аз имам приятелка с такава процедура, но не бременна и са ѝ казали, че при бременност отново ще се наложи. Сега покрай тези епидемии, по - добре да си вкъщи, не по болници!

Аз чакам моят скрининг утре, малко съм шокирана колко много ми личи корема, с първата бременност имах такъв към края на 5м началото на 6.. За сега съм добре, нямам никакви оплаквания, надявам се и бебето да е добре.. Нямам търпение да започна да го усещам, някак ще се чувствам по - спокойна.. Вече съм 13+1гс бързо ми минава времето, утре ще пиша как е минало, стискайте палци всичко да бъде наред 🍀🍀🍀❤

# 556
Mommy_v, и аз съм шокирана от корема - в 11та седмица съм, а такъв ми беше на мен около 5ти месец. Вярно, като го глътна, остава наполовина, ама... И щото съм слаба, изглеждам наистина мн бременна 😂
Успех на скрининга, аз все повече започвам да обмислям някой по-евтин пакет пренатален тест. Нещо съм се шашнала, че заради годините ще ми излезе висок риск и ще ме хвърли в тревоги

# 557
Нали уж плацентата се гледа къде е още на първия скрининг Thinking На доплер не гледат ли нея?
Това е много изнервящо - АГ ти казва къде да отидеш, онези пък те връщат..
Аз искам да попитам и друго - cecinka, как разбраха, че си за серклаж, какво се гледа?

# 558
  • София
Връщам се от консултация 11г.с.+4д. Всичко с бебчо е наред, расте, движи се Simple Smile Док дори предположи, че е момиче.
Преместиха ми БХС за другата седмица, сега остава да чакам. За витамините ми каза да продължавам с Д3 и фолиева + биозин мама два пъти дневно, друго нямало нужда.

# 559
  • Пловдив
Леле а ние сме 12+6, но отговаря за 13+3 и нито един от докторите не ни каза пол 🙄😂🙈 имам чувството че таткото се е договорил да не казват, той иска да е изненада 🤷‍♀️🤦‍♀️ дано на 18 на прегледа ми кажат нещо, тогава съм без него 🤭

# 560
Супер новини, браво, alvinda Purple Heart
На мен ми е притеснено преди БХС... Сигурно не съм единствената. Полът не е важен, важното е да е живо и здраво Flowers Four Leaf Clover Поне за първо дете нямам предпочитания. Момичетата, които чакате второ/трето, вие имате ли по-голямо желание за определен пол?

# 561
  • Пловдив
Дано всичко с бхс е наред, аз чакам кръвните изследвания, гледам да не ги мисля, на 4д казаха че няма нищо притеснително, но реално докато не се роди живо и здраво, притеснение ще има 🙈 а след това още повече.
Аз нямам претенции за пола, просто ми е интересно и се вълнувам какво ще е. Покрай мен вече гадаят, коремчето каква форма ми имало, какво ям 🤷‍♀️🤦‍♀️

# 562
Момичетаа, какъв витамин Д пиете точно. Вчера АГ ми изписа един, но той е в комбинация D3+K2, а доколкото знам витамин К се изписва ако кръвта е разредена и кръвосъсирва, което не е логично понеже аз съм на фракси всеки ден.

# 563
mucuni, аз съм на капки Вигантол

# 564
  • Пловдив
Аз пия само фолиева киселина 🙈 ще говоря с аг дали имам нужда от още нещо. За сега всичко с мен и бебо е наред. Между другото препоръчаха ми да запопна да ям орехи, но помня колкото зелка и забравих за какво точно са 🤦‍♀️
Случвало ли ви се е да забравите дадено нещо как се казва, вчера ям кроасан и говоря как ще си купя още такива сандвичи 🤷‍♀️ и други неща забравям, особено дати /историк съм и това ми е голям проблем сега /. Ще питам и аг може наистина нещо да ми липсва, но в тия епидемии кога ще стигна до аг 🤷‍♀️.

# 565
Нали уж плацентата се гледа къде е още на първия скрининг Thinking На доплер не гледат ли нея?
Това е много изнервящо - АГ ти казва къде да отидеш, онези пък те връщат..
Аз искам да попитам и друго - cecinka, как разбраха, че си за серклаж, какво се гледа?
Гледа се шийката ако е скасена много се налага серклаж. Моя случей е малко по сложен защото какво казва моя АГ моето е един вид изсипване. А лекаря при който бях на спешен и същия които ме върна, каза че е свличане на влагалището заедно с шийката.+ това бях с отворен церви.. някакъв си канал. За сега несмея даже да се зарадвам, шийката ми ссе поприбра, или поне не напъва да излиза.
Иначе за плацентата точно тогава се гледа, но към 17 г.с. вече трябва да се е закрепила здраво. Поне така ми обясниха.
Утре следобед съм на преглед. Дано нещата да са се нормализирали. Утре над вечер ще пиша какво е станало.

# 566
Ох и аз съм почнала яко да забравям, направо не знам как ще я карам още 6 месеца така, ще си забравя главата някъде Grinning
Иначе моя БХС е в петък и тази нщо някакви мн кофти неща сънувах и сега ми е голям стрес. Направо да минава вече, че мн се притеснявам :/

# 567
На нас ни се иска да е момиче, защото вече си имаме момче, но най-вече искаме да е живо и здраво. И на мен ми става все по-притеснено, а за първия бхс със сина ни хич не ми беше. Хем имах неуспешна бременност преди това. Ама сега годините ме тревожа..

Нали знаете, че ядки се ядат предварително накиснати

# 568
Mommy_v, и аз съм шокирана от корема - в 11та седмица съм, а такъв ми беше на мен около 5ти месец. Вярно, като го глътна, остава наполовина, ама... И щото съм слаба, изглеждам наистина мн бременна 😂
Успех на скрининга, аз все повече започвам да обмислям някой по-евтин пакет пренатален тест. Нещо съм се шашнала, че заради годините ще ми излезе висок риск и ще ме хвърли в тревоги
Аз приемам на Джейминсън по 2000 ед. Дневно.Първо започнах с 5000 ед.

# 569
На нас ни се иска момченце този път. С 2 момичета, не ми се иска и трето 😁, ама каквото дойде. Някак имам чувството, че ще е момче този път. И всичко живо покрай мен, така ми казва. Корема ми бил остър 😳 Днес пуснах кръвните за БХС и ми казаха, че утре най-верятно ще са готови, но не можело по имейл да ги пратят, трябва пак да ходя до лабораторията.. Тръпна в очакване и се моля всичко да е наред 🙏

Общи условия

Активация на акаунт