Отговори
# 345
  • Пловдив
Мислете положително, аз също много се страхувам, но аг казва че малките са много по издръжливи от колкото си мислим 😊🤗 септември ще се хвалим дай боже с вече ревящи човечета.
Моето днес ме ядосва 🙄 цял ден гладува, вече втори ден живеем на ананас. При повечето симптомите намалявар към 11г.с при мен тепърва се появиха 🤷‍♀️🤦‍♀️🙄🙈 наопаки.

# 346
Аз не смея да се похваля още, защото август имах мисед и честно казано съм малко опарена още, та искам да кажем като сме сигурни, че поне за сега всичко е наред и наистина риска спадне малко...

Ето, ето - същата работа като мен!!!! Ох... дано този път ни е успешно!!! 💓

И аз август имах мисед Sad Момичета трябва да мислим положително и ще се случи.. Моята док ми казва, успокой се две последователни лоши неща не се случват и аз гледам само това да си мисля! ❤ Септември..

# 347
Момичета моят скрининг най-накрая мина. Не спря да подскача бебчо 😁 По едно време толкова му писна, че го гледаме и ни обърна един гръб. Пулсът му и по добре от преди около 160 и вече доста е пораснало близо 7см. От днес вече ме записаха за ЖК. Надявам се, всичко да бъде наред за напред и с кръвните изследвания също. Отново ни казаха че най-вероятно ще е момченце. Стискам палци ва всички ви! 💙💙💙

Само искам да кажа едно на всички, които след мисед се тревожат, защото аз съм една от тях. Наистина бъдете спокойни. Занимавайте се с други неща, за да не мислите за това, поне при мен помогна. Болката от преди не минава, но може би предстои по-добро. 🍀

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 09:45 от muuucuni

# 348
Момичета, и съм преживяла мисед, първа бременност ми беше. Знам какво ви е, до 12та седмица трепери и почти до края все някви тревоги имах. Но, ето, имам живо и здраво детенце. Не губете надежда ❤️

# 349
Аз имам едно прекрасно момченце, което ме държеше да не рухна, почти безпроблемна бременност без терапии и каквото и да било.. Втората бременност забременях от втория месец и в 8г.с. го загубихме, сега не мисля лоши неща! Всичко ще бъде наред! 🍀❤🙏🏻

# 350
Аз също съм на скрийнинг следващата седмица, а след 2 седмици ще ми е първото посещение на женска консултация. В крайна сметка записах час за ЖК при д-р Ненов в болница Надежда. Може ли някой да даде отзиви за него?

# 351
Мен много ме стресира това, че някои жени правят аборт в 5ти месец... пък нали големия риск пада сега и как до тогава не виждат, че нещо не е наред?

# 352
  • Пловдив
Риск има през цялата бременостт, но това че за жалост се е случило с някоя жена не означава че и с нас ще е така. Ще бъдем повече внимателни, ще слушаме лекарите и дано този горе ни пази. 🤗 Най вече и положителни мисли.

# 353
Sunny bunny, и аз се надявам да си станем близки и да сме сплотени. Много момичета тепърва ще се записват. И Дай Боже всички да стигнем до успешен финал 💗
Момичета, както много от вас написаха - важно е да мислим позитивно, а каквото има да става, ще стане. Бог да ни благослови и да се радваме на пухкави и живи и здрави дечица 💞
Mucuni, честито за прекрасните новини! От такива имаме нужда в групата. Искаш ли да поставя синьо щъркелче и на теб?
Ако искате нещо да добавя, ако попаднете на важна информация в интернет, таблици, снимки, споделяйте, за да го добавя на първа страничка. 😊 За другата тема ще потърся още информация
При мен еротичните сънища зачестиха, секс не правим по препоръка на АГ. Вие как сте по въпроса? И още един въпрос имам - приемате ли някакви добавки за бременни освен фолиевата?
Накрая ще ви честитя днешния празник - 3 март! Да знаем нашата история и да обичаме Родината

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 12:56 от Jаsmin

# 354
И аз сънувам такива сънища,рядко правим секс. Според вас може ли при напъване заради запек да стане нещо лошо?

# 355
Здравейте,

Вчера ми излезнаха резултатите от Вижън теста. Отрицателни са и очакваме момченце. Резултатите от БХС също бяха добри, но сега след като и неинванзивния го потвърди съм спокойна.
Аз в момента съм болна и с температура и се лекувам, та не ми остава време да мисля за секс и нямам такива сънища.
Отслабнала съм с 2 килограма, но се надявам бебчо да е добре и да ми мине съвсем скоро.

Karategirl98 знам, че не е хубаво да имаш запек по време на бременност, но какво точно може да се случи не знам. Аз пия зехтин на гладно и съм ограничила сладкото и сега нямам такъв проблем.

# 356
Karategirl, аз имах проблеми със запека. Купувах си сини сливи, круши, сок от круши.. 1 седмица видях голям зор. Оправих се с кисело мляко сутрин и нарязан в него банан. И внимавам с хляба. Чувала съм, че не е хубаво да се напъваме, защото се получавали контракции
Bobolinka, поздравления за хубавите новини 👣  Все такива да са! Веднага ти слагам синьо щъркелче. Пожелавам ти скорошно оздравяване. Аз вчера видях зор с гърлото, но вечерта си направих компрес с ракия и днес съм добре. А температурата как я сваляш?

# 357
Jasmin ме подсети, че киви на гладно помага при запек Simple Smile

# 358
Jasmin Благодаря, нека да изчакаме с синьото щъркелче, че вземе да се промени нещо 😁 АГ ми каза, че ще потвърди в 16 г.с.
Колкото до секса, попитах вчера и ми разрешиха, на ММ ушите му заплющяха от радост 😁😁😁, но мен доста ме е страх.
Други добавки не пия освен фолиева, биозин мама, б12 и б6
За запека ви препоръчвам редовен прием на лактулоза. Макар и при мен понякога да има напъни само се моля после всичко да е наред.

# 359
Аз пия страшно много неща- мета фолиева киселина, Б12 и Д3 (защото има дефицит), Pregnacare, който са две таблетки вътре с омега 3 и вече и биозин с тая драма с грипа. Сутрин съм с една шепа хапчета Grinning Иначе аз доста често имам болки долу и не ми се много до секс с това гадене и подуване, но си правим от време на време. Не са ни казали, че не трябва аз нямам кървене и такива оплаквания и след секс нямам болки и проблеми. Само , където доста кротко го даваме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт