Отговори
# 570
  • Terra incognita
Ние още с първото много искахме момиче, сега пак се надяваме на 👧💓

# 571
И аз съм чувала, че гледат по формата на корема - ако бил остър - момче, ако бил по-разплут - момиче... И нещо друго имаше със сол. Онзи отгоре си знае работата и знае какви дечица да ни прати. Simple Smile

Днес си мислех, че има и хубава страна да бременеем лятото - няма да мислим за дебели якета и ботуши. Слагаме една рокля или клин с туника и готово

# 572
  • Terra incognita
Да, със сина ми имах много остър корем, сега не чак толкова.

# 573
Със сина ми беше малък, сега - голям 😂 впрочем беше ниско долу, обличък, нищо общо с митовете за момчешки корем 😁

Аз бременях зимата с първото, ама пак ми беше лесно, защото не ходех на работа, основно вкъщи с анцуг. За навън имах клинове и няколко пуловера, като накрая носех на мъжа ми неговите 😅

# 574
Здравейте момичета,
Скоро не съм писала , но тези дни бях със зачервено гърло  и температура 37, но се разминах с антибиотик и след като си останах вкъщи се възстанових. В петък съм на БХС - нямам търпение да видя как са мъниците. За ТСХ-то ми изписаха L Thyroxin 50 мг веднъж на ден и в края на месеца пак ще го изследвам - дано се е повлияло. На последния ми преглед при АГ ми измериха кръвно 130 на 90 😬Което много ме учуди , защото винаги съм с много ниско кръвно, но ме пратиха на консултация с кардиолог и сега пия Isoptin . Гледам да мисля оптимистично и покрай тези вируси гледам да се изолирам. Успешно бремеене на всички 🤗

# 575
  • София
Момичетаа, какъв витамин Д пиете точно. Вчера АГ ми изписа един, но той е в комбинация D3+K2, а доколкото знам витамин К се изписва ако кръвта е разредена и кръвосъсирва, което не е логично понеже аз съм на фракси всеки ден.
Вигантол ми изписаха, но не го открих веднага в аптека и док го смени с оилесен по 1т. дневно.

А за пола, то не е сигурно още. Просто беше застанало много удобно и док каза, че вероятно е момиче(нищо не стърчи) 😂😂
Иначе аз имам едно момче и не мога да кажа, че имам претенции за пола на второто. Каквото, такова.

# 576
На нас ни се иска да е момиче, защото вече си имаме момче, но най-вече искаме да е живо и здраво. И на мен ми става все по-притеснено, а за първия бхс със сина ни хич не ми беше. Хем имах неуспешна бременност преди това. Ама сега годините ме тревожа..

Нали знаете, че ядки се ядат предварително накиснати

Защо трябва да са киснати?

# 577
Накисват се заради инхибиторите в тях. Може да потърсиш повече инфо, че нямам възможност да пиша сега. В зависимост от вида ядка, се киснат различно време.

# 578
Супер новини, браво, alvinda Purple Heart
На мен ми е притеснено преди БХС... Сигурно не съм единствената. Полът не е важен, важното е да е живо и здраво Flowers Four Leaf Clover Поне за първо дете нямам предпочитания. Момичетата, които чакате второ/трето, вие имате ли по-голямо желание за определен пол?
Да,таткото каката дядото всички искат момченце и док.каза че май май е мъж 😂на 16.03 съм на преглед и вече ще ме регистрира и пуска изследвания ние малко закъсняваме със 7 дни заради по късна О,попринцип утре трябва да съм в 13г.с но отговаря на 12г.с дано бебчо си навакса,чесно да си призная тихичко и аз искам момченце,че каката е мн дива а казван момчетата били по кротки 🤣🤣🤣

# 579
  • София
Супер новини, браво, alvinda Purple Heart
На мен ми е притеснено преди БХС... Сигурно не съм единствената. Полът не е важен, важното е да е живо и здраво Flowers Four Leaf Clover Поне за първо дете нямам предпочитания. Момичетата, които чакате второ/трето, вие имате ли по-голямо желание за определен пол?
Да,таткото каката дядото всички искат момченце и док.каза че май май е мъж 😂на 16.03 съм на преглед и вече ще ме регистрира и пуска изследвания ние малко закъсняваме със 7 дни заради по късна О,попринцип утре трябва да съм в 13г.с но отговаря на 12г.с дано бебчо си навакса,чесно да си призная тихичко и аз искам момченце,че каката е мн дива а казван момчетата били по кротки 🤣🤣🤣
Хахах, не знам кой го казва това 😂😂😂 не съм аз. Ние си имаме момче, ММ се е настроил за момиче, на мен ми е все тая само да е наред всичко.

# 580
Гледа се шийката ако е скасена много се налага серклаж. Моя случей е малко по сложен защото какво казва моя АГ моето е един вид изсипване. А лекаря при който бях на спешен и същия които ме върна, каза че е свличане на влагалището заедно с шийката.+ това бях с отворен церви.. някакъв си канал. За сега несмея даже да се зарадвам, шийката ми се поприбра, или поне не напъва да излиза.
Иначе за плацентата точно тогава се гледа, но към 17 г.с. вече трябва да се е закрепила здраво. Поне така ми обясниха.
Утре следобед съм на преглед. Дано нещата да са се нормализирали. Утре над вечер ще пиша какво е станало.

Отворен цервикален канал?... Ти раждала ли си наскоро?
А казаха ли ти колко см. е шийката в момента?
Не се тревожи, серклажът върши работа и много жени са износили успешно до термин.

# 581
Eli-to3  да същия канал, забравих как се казваше. А иначе раждах но беше април 2018г. См не са ми казвали, но до колкото си спомням май нямам скасяване, а само се свлича надолу.
А можеш ли да ми кажеш каква роля играе този цервикален канал?
Утрр трябваше да съм на ЖК но май отново ги отмениха, ще трябва пак да си плащам за прегледа

# 582
Ние имаме момиче. Аз пак искам момиче, защото имам мнооооого дрехи и много живот е тях. 😀 Но пък е време за момче. Живо и здраво да е.
Аз не виждам да имам корем от бебето, то е едва 10см още 🤷 малко съм подута + сланинка ми е корема.
Защо пиете вит Д?
Сутринта имах първи симптоми на настинка, осцилококцинум ги стопира.
На 17 съм на консултация, 16г.с дано да успее да види пол АГ.

# 583
Привет и от мен,
как сте? Надявам се при всички ни всичко да бъде наред. Моят скрининг беше вчера, всичко е наред с бебо 13+2гс той върви 14гс, той - док каза, че е почти сигурна за момченце, та нашият син ще си има братче, живот и здраве всичко да е наред 💙 Чакаме кръвните изследвания..
Относно пола, от малка съм си мечтала да имам момиче, но когато се роди синът ни забравих какво е да искаш пожелание, той е много добро и спокойно дете, искаме само да са живи и здрави, момчета момичета пак ще ги обичаме еднакво.. ❤

# 584
  • София
Ние имаме момиче. Аз пак искам момиче, защото имам мнооооого дрехи и много живот е тях. 😀 Но пък е време за момче. Живо и здраво да е.
Аз не виждам да имам корем от бебето, то е едва 10см още 🤷 малко съм подута + сланинка ми е корема.
Защо пиете вит Д?
Сутринта имах първи симптоми на настинка, осцилококцинум ги стопира.
На 17 съм на консултация, 16г.с дано да успее да види пол АГ.
Мисля, че почти всички в темата, които пием вит. Д сме с доказан дефицит. Поне такъв е моят случай.

Общи условия

Активация на акаунт