Грозденце
,благодаря за цялото инфо около новия сериал ''Мистър Грешен''(ще го пиша МГ за по-кратко)!Доста познати лица!Някои не ми са по вкуса-Фатма,Кимя Гьокче!
,отначало темата беше за ''Пълнолуние'',после минахме на РП,а сега коментираме ДЕК,тъй като Джан нямаше проект!Сега и той започва нов!Мисля,че повечето от нас ще гледат и двата и можем да си продължим тук!И в др. теми е така,аз съм свикнала! Пускала съм инфо дори за 3 сериала!
Но ако има против и има кой да я направи ще трябва да е за Демет,тъй като тази си започна за Джан и Йозге в ''Пълнолуние''!Това е мое мнение,разбира се!

Тяг на сериала #BayYanlış е попаднал в тренда на Турция

феновете са въвели тяг #DemetYouAreTrue/#ДеметТыНастоящая в тренды Италия,Испания и Гърция

Джан е поздравил майка си за РД
„Скъпа моя майко, честит рожден ден! Хубаво е, че те има ...Ако те нямаше, какво би станало с всички нас
"https://vk.com/erkencikus_candem?z=video-168934161_456243908%2Fc … l_wall_-168934161
Приятна събота на всички!

За Анъл след Джей Джей не знам какво са му измислили. Парченцата от пъзела, които ни пуснаха никак не ми се връзват - танго, море, бар, Истанбул... ще чакаме за още подсказки. За сега подозирам, че героите на Джан и Йозге ще се запознаят в бара на морето и след това ще се окажат съседи в Истанбул.