„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 131 332
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро! HugFlowers Hibiscus

Честит празник!
Честито на именниците! Flowers RoseFlowers TulipWine Glass

стилът на Демет-Изрязана тениска от Fineappletr 140 (₺)

От Eccho Rights
Скрит текст:
Компания Eccho Rights подписала эксклюзивные права на дистрибуцию по всему миру турецкого сериала-хита "Дом в котором ты родился - твоя судьба". Сериал снят компанией OGM Pictures для TV8 с участием таких звездных актеров как Демет Оздемир и Ибрагим Челиккол.

отговорът на Керем за клюките....Sweat SmileBlue Heart

https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

рейтинг на повторението на сериали в Т-я за изминалата седмица....

Приятен празничен ден! Hug

# 496
Ново от Демет. Вижда ми се руса или е такъв филтъра.

# 497
Привет на всички, които пишат и четат! Hug

Ново от Демет. Вижда ми се руса или е такъв филтъра.

Нина, аз също вчера писах, че ми се вижда с рус акцент на вчерашната снимка, ето и сега.. Simple Smile

То че има филтри има, и вчера ги е ползвала, изобщо не разбирам защо ги слагат тези филтри..
Имам две дъщери тийнейджърки, и те си развалят така снимките, ей сега ги питах, показвайки им снимката на Демет, и отговора е   "Това е ефект мамо, много по- яко стои, ти нищо не разбираш" Joy

Само аз ли мисля, че лицето й понякога прилича на Джей Ло?

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 19:36 от grozdence74

# 498
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не, и аз. Peace
Аз намирам и други прилики на Демет с Джей Ло, и подробно съм ги описвала в друга тема.

# 499
Честно казано не съм се замисляла, но да има прилика.

# 500
# 501
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Супер!
Благодаря!  love001

# 502

"Снимането на дългоочаквания сериал на GoldFilm "BayYanlan", ще започне на 28 май. Кадри с плакати ще бъдат направени след 20-и."
Пак от Бирсен
https://www.tv100.com/can-yaman-ve-ozge-gurelin-bay-yanlis-dizis … iyor-haber-495050
"Екипът на сериала, който ще събере Can Yaman и Özge Gürel заедно, ще бъде на снимачната площадка на 28 май, ако няма ново развитие по отношение на епидемията от коронавирус. На 21-ви от месеца сериалът ще бъде режисиран от Deniz Yorulmazer, написан от Аслъ и Бану Зенгин. До третата част от поредицата, ще бъде заснета в регионите Bodrum и Köyceğiz"

Хайде, след две седмици ще видим отново Джан и Йозге заедно, на промоционалните плакати  Simple Smile

Допълвам си поста, с нещо интересно ( или по- скоро не знам как да го определя...)

В Туитър се е коментирало това, още когато обявиха каста.... Rage

Превод:  "Това е видео, показващо как Гюрген Йоз се подиграва на Джан Яман по отношение на коментара за либидото през декември. И сега той е един от актьорския състав на "Bay Yanlış". Колко жалко! Просто ни показва как парите са всичко за тези актьори. Не се радвам от това ново попълнение."

Ето го и видеото..

https://www.youtube.com/watch?v=9C6JyfDKUy4

Вижте колко глупаво изглежда? Никаква почтеност, за какво го прави това шоу , кой си ти?
Никой не го гледа, може би само неговото семейство.. (има и др. клипове)

Също и това...Rage

Превод: "А това е, което Фатма Топтас публикува веднага след фиаското за либидо. Колко тъжни са тези хора?"

Тези двамата и без това ми бяха доста нелицеприятни Scream сега още повече..
Дано ги сложат отрицателни герои, че да ги изтрая по- лесно Simple Smile  Пък и ще играят женена двойка, вероятно зло без съмнение!
На Джан едва ли му пука..тези двамата само могат да му носят вода.... Simple Smile
(малко жлъч вкарах, ама не можах да се стърпя Simple Smile )

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 05:45 от grozdence74

# 503
Добро утро! Hug

Лили Hug Алекс Hug,благодаря за преведения епизод! Flowers RoseFlowers Tulip

Грозденце Hug,за инфото! За Фатма и аз писах преди дни,че не ми е по вкуса!Гледала съм я в ''Сезона на черешите'' с Йозге и в Стая 309 с Демет! А другия Гюрген Йоз изобщо не съм го чувала,а съм гледала толкова сериали!

Нина Hug,за новата снимка!

https://www.instagram.com/p/B_2T9lyJJyk/

Дано всичко е наред и обявените дати да се спазят!Малко остана!

Скрит текст:
💙Дистрибьюторская компания Eccho Rights @ecchorights приобрела эксклюзивные права на распространение по всему миру турецкого хита сериал #MyHomeMyDestiny My Home, My Destiny (Doğduğun Ev Kaderindir). Сериал снят компанией #OGM Pictures для #TV8 в Турции с участием звездных актеров @ 1demetozdemir и @ ibrahimcelikkol41

В Италия е започнал дублаж на РП

Приятен ден и се пазете! Flowers Four Leaf Clover

# 504
Ехх, малко още остана.. все по-нетърпелива ставам 🥰

# 505
Добро утро на всички!
Чета темата с интерес и благодаря на всички, които пишете тук...информацията, която предоставяте е ценна за мен.
Демет и на мен ми напомня на Джей Ло Wink. На предпоследната снимка, която е публикувала в intagram е написала #tbt, което би трябвало да значи, че е спомен от миналото и поради това мисля, че русото е постигнато с филтър. Още повече, че и веждите й са някак рижави.
Не познавам господинът, който се изказва така злобно за Джан Яман. До момента не съм чула Джан да е злословил по нечий адрес...човекът учи нови неща, спортува, а не се занимава с клюки. Грешката, която допусна с "либидото" (неволна според мен и разтълкувана погрешно) вече я изкупи - опитаха се всячески да сринат авторитета му, но дали пък не изписаха вежди, вместо да извадят очи.
С нетърпение очаквам "Господин Грешен".

# 506
Здравейте всички прекрасни момичета пишещи и четящи в темата!
Огромно благодаря на Лили и Алекс за преведения 10 епизод на Сърдечни работи, изгледах преведените епизоди на един дъх и с нетърпение очаквах превода на 10-ти!
Злати, Грозденце, вас просто ви обичам момичета, заради всичката тази информация, която ни предоставяте тук в темата. За мен, която не зная къде и как да търся, за да намеря новини за нашите любимци, вие сте ми толкова в помощ и полезни, и наистина ви благодаря от цялото си сърце!
Желая на всички ви хубав и усмихнат ден! Бъдете здрави! Пазете вас и любимите ви хора!

# 507
Нова в Инстаграм
Усмихната и харизматична е нашата красавица Flowers Rose

И стори
Забава е било Simple Smile

Продуцентът на сериала Onur Güvenatam имаше конференция онлайн със Zoom, с Демет Йоздемир, Ибрахим Челиккол и мениджъра на компанията Eccho Rights.

https://twitter.com/tinasvibe/status/1258423214436483079

Грее.... щастливо и слънчево момиче, което бяга от успех към успех Nature Sunny

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 21:04 от grozdence74

# 508
  • Плевен / София
Хубава вечер...

https://www.youtube.com/watch?v=qW64e6Fi-1E

# 509
Джан е качил клип в Инстаграм преди малко
с обръщение и на Италиански и на Испански Simple Smile

canyaman #tbt"Milano📍Poco prima della quarantena" ("Милано📍Точно преди карантината")

https://www.instagram.com/p/B_5XJaZByaw/

Превод
"Малко по малко изглежда, че най-накрая се връщаме към нормалното, поне малко ...
Може да се каже, че за нас нещата се променят към по-добро
и за това, що се отнася до снимките на новия ми сериал, се очаква да започнем в края на май.
Много се вълнувам, че започват нови приключения
и нямам търпение да се срещна отново в бъдеще,
с всички вас, които са почитатели на моите творби.
Целувка"

„Нямам търпение да се срещна отново в бъдеще, с всички вас, които са почитатели на моите творби“
Факт е, че Джан винаги говори за своите фенове и благодари за цялата любов/подкрепа, която му оказват Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 23:39 от grozdence74

Общи условия

Активация на акаунт