„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 130 427
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Тази бомба от кога я чакамеее... а тази визия е главозамайваща направо. 🤯

# 631
Потвърдените връзки на Джан - Ачелия и Бестемсу. Ачелия след това е имала връзка с Анъл /Джей Джей от РП/
За Демет  - на мен хич не ми стана ясно. Все заедно докато е РП, а сега не се били чували, не се били виждали. Какво е това приятелство от ден до пладне не знам.
--------------------------------------
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 22:38 от Florale

# 632

За Демет  - на мен хич не ми стана ясно. Все заедно докато е РП, а сега не се били чували, не се били виждали. Какво е това приятелство от ден до пладне не знам.

Аз бях от тези които не повярваха във връзката Джан/Демет.За мен това си беше ПР ход и може би приятелство с пеперудени трепети в корема по отношение на Джан, ако мога така да се изразя. Много са различни като темперамент, емоции и интереси двамата за да им се получат нещата в реала. Проекта свърши, повече нямат нужда един от друг. Добър тон и положителни помисли за всеки.

# 633
Тази бомба от кога я чакамеее... а тази визия е главозамайваща направо. 🤯
Бомбата.. сигурно за афиша става на въпрос : ))
Абе ще има нещо фрапиращо, ама ще видим..освен прическата (много късо подстриган), за друго не се сещам..
То и Той самия си е фрапиращ де, ама за някаква изненада си мисля, че ще е измислила Аслъ.. та това да е бомбата
Grinning
Хмм Илкер какво ни плаши, бомби момби.. Сигурно има предвид Секс-Бомба Joy  Ако ни изскочи на афиша Невъзможно Изкушаващ..ние ще бъдем така

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 22:42 от grozdence74

# 634

За Демет  - на мен хич не ми стана ясно. Все заедно докато е РП, а сега не се били чували, не се били виждали. Какво е това приятелство от ден до пладне не знам.

Аз бях от тези които не повярваха във връзката Джан/Демет.За мен това си беше ПР ход и може би приятелство с пеперудени трепети в корема по отношение на Джан, ако мога така да се изразя. Много са различни като темперамент, емоции и интереси двамата за да им се получат нещата в реала. Проекта свърши, повече нямат нужда един от друг. Добър тон и положителни помисли за всеки.

Подкрепям напълно. Бяха топ двойка ГГ, но след РП всеки по пътя си. Дали са скарани или просто нямат допирни точки извън проекта, само те си знаят. Още дълго обаче ще бъдат спрягани заедно от фенове.
Надявам се в МГ да видим разчупен и малко различен Джан, от към игра, то зависи и от сценария, но ми се иска да видя образ коренно различен от Дивит (не че не го харесвам) просто ме ми се иска да има сравнения с РП. За това изключително много се радвам на Демет в ДЕК, именно защото е в съвсем различен жанр сериала, и излезе от романтичните комедии.

# 635
Много ще ми е интересно да видим Джан като лошия герой в някой филм, обаче надали ще стане това някога Grinning
И аз мисля, че Джан е харесвал Демет по време на снимките. То си личи как я гледа по разни кадри зад сцена или интервюта.
Даже си представям как Джан е някакъв романтичен досадник, а Демет бяга с 200, защото и се живее Grinning Което е в тотален разрез с визията на Джан, но имам някакво такова вътрешно чувство за него.

# 636
Аз също си мисля, че си е бил хлътнал. Вярно, че е актьор, но то като е истинско си личи по очите, както се казва. А в неговите просто се четеше..
За романтичен досадник не знам 😂, но със сигурност си е показвал каквото му е на сърце, според мен. ❤😃

# 637
Фен №1 на Демет.

# 638
От това, което съм чела за Джан Яман и слушала от негови интервюта, хич не е лесен като характер. Търпението не му е присъщо, чепат е и доста емоционален. Понякога казва, че си е самодостатъчен. С високо самочувствие, естествено с покритие, ако се отнася за интелигентност и знания. Но като актьор има още да учи и то не малко. Времето е най добрия учител, стига да му позволиш.

Демет, от нея живота просто струи. Но както се усмихва, така си знае мярката и приоритетите. Струва ми се, че понякога е доста вглъбена във себе си и си е поставила цели, които с постоянство постига. Пък все случва на добри партньори в проектите си...

Е, аз изчезвам. Лека!

Не е хич лоша Бестемсу, ако искаш да се застраховаш срещу лоши сънища...например Джан като Тарзан... или новия спасител на света

Скрит текст:
тук е като вампир  на свободна практика

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 23:04 от Slawena

# 639
От любопитство да попитам колко време са били заедно Бестамису и Джан ?
И аз това съм слушала че не е лесен характер и с бившата има скандал. Много я ревнувал .
Не знаех че Айчеля е имала връзка с Джей Джей ,изненадах се.

И аз мисля че Джан трябва да опитва други роли ,не само комедия.
Демет доста я бива в такива роли ,сега пробва в драмата.
Грозде ,много го пазиш Джанчо.
Ще гледаш ли пирата ?
Ама как ги нареждаш и ме разсмиваш Joy

За каста в мистър грешен познати са ми единия актьор от Огледален свят и другата актриса от стая 309

Последна редакция: сб, 23 май 2020, 00:45 от femmi2

# 640
  • España (Плевен)
Привет..
Ама вие бая, бая сте пописали. Браво!
Така се бях зачела, че усмивката ми все по-голяма ставаше. Grinning
Аз също си обичам Чачо, голям дзвер е. Smiling Imp  А Джанчо е прекрасен - Бог дал, дал и се поолял..  Heart Eyes

Днес разглеждах Инстаграм и си отделих няколко снимчици за вас:

Тук доколкото разбирам сме поканени на купон. В 20:00 часа. И да сте точни...

Джан с фен

Джан с маска, но пък красив и сияещ

Красив!

Heart

JoyJoy

И един чаровник, не го забравяйте..

# 641
Феми е сега се порових в нета, официална приятелка е имал само 1 брой! Кльощата, скъсали декември 2017, връзка с нея 2017, което означава, че е било най- мн. година. Стигат му толкова официални връзки! Grinning
Значи с къдравелка от Любов на Инат не е било много сериозно.. А за ревноста, той сам по стари интервюта си казваше, че е ревнив.
То какво да го пазя Феми.. Всичко е в кръга на шегата, разбира се Grinning Но, съм почти сигурна, че той ще бъде като Енгин, сам със себе си Grinning
Чачо, ще го гледам задължително, от време на време чета в темата за него, значи и ти си там. Ей сега ще прегледам  набързо какво сте писали през последните дни, малко да се информирам и да съм в час с новините.

Джан за романтични комедии е много добър, не мисля, че има много за учене,  в драма не е участвал, никой не знае как ще е там, но какъвто е амбициозен ако се пусне в др. жанр, мисля, че ще се справи чудесно. И това ще стане..Да е жив и здрав и все така упорит Simple Smile Много е интелигентен, учил е и е живял в Америка (съвсем др. среда) Знае 45667 езика (Английски, Немски и Италиански) с Испанския не знам до къде е стигнал. Да учиш Право в чужбина, не е лесно, умник ми е той! Grinning Много е контактен, с феновете.. по интервюта е разговорлив и искрен, казва си и майчиното мляко..не е като повечето да им вадиш думите с ченгел. Това е също причина да е толкова харесван, не е само физиката, и хубавите му очи.. По Физика, Химия по всичко му пиша 6! Grinning
Тoй е още "пресен" Актьор, снима се от 2015 година, мисля че от сега нататък ще прави много силни игри!
С този си външен вид, любовта на многото фенове, многото си умения, (популярен и обичан е извън ТР. и то доста, сигурна продажба при добър проект на вън)..  ще е много желан във филмовата индустрия за напред! Не можем да го сравняваме с Актьори с по 20 години стаж и с по 3456 филма..
РП с тъпия сценарий,  писан имам чувството на сила... Джан и Демет направиха уникална игра, освен химиченето, играха като че ли имат 345 зад гърба си..
Не напразно в момента са едни от най- популярните имена в този бранш.. А ако говорим за любов от феновете по- света, няма кой да ги мине, дори и най- кадърните в сферата.

Баш чаршаф написах : )) Ама сега в "МГ" ще видите за какво точно говоря..Joy

Лека нощ сладурки , много се радвам че се разписахте,  за утре чакаме промо афиши! Joy

Последна редакция: сб, 23 май 2020, 00:48 от grozdence74

# 642
  • Плевен / София
От това, което съм чела за Джан Яман и слушала от негови интервюта, хич не е лесен като характер. Търпението не му е присъщо, чепат е и доста емоционален. Понякога казва, че си е самодостатъчен. С високо самочувствие, естествено с покритие, ако се отнася за интелигентност и знания. Но като актьор има още да учи и то не малко. Времето е най добрия учител, стига да му позволиш.

Демет, от нея живота просто струи. Но както се усмихва, така си знае мярката и приоритетите. Струва ми се, че понякога е доста вглъбена във себе си и си е поставила цели, които с постоянство постига. Пък все случва на добри партньори в проектите си...

Е, аз изчезвам. Лека!

Не е хич лоша Бестемсу, ако искаш да се застраховаш срещу лоши сънища...например Джан като Тарзан... или новия спасител на света

Скрит текст:
тук е като вампир  на свободна практика
+1 за коментара...
Има ли желаещи да пият кафе?

# 643
Добро утро!
Пожелавам ви едни слънчев и усмихнат ден.

# 644
Добро утро! WinkHug

Виждам,че Гости Hug е пуснала Coffee,но ще пусна и моето!Да има за по-късно станалите! Wink

Вчера покрай видеото с Джан и новите снимки изписахме 4 стр. по 15 поста! Smile Да видим днес?

На всички за късните постове със снимки и коментари! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

По време на излъчването на РП пусках доста гифчета! Снощи се поразрових за да ви ги пусна днес! Stuck Out Tongue Winking Eye

Желая ви приятна събота,макар при нас рано,рано заваля! Wink Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт