„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 130 436
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Може и да са ходили Wink Grinning

# 616
Хванах ги!! Май са се наговорили за облеклото и времето на публикуване, след интервюто и обясненията за отношенията им, малка шега с феновете.. Grinning
Търсили са си повод  да започнат да си говорят, защо не и да се видят, а направят ли го,
разходката им е в кърпа вързана! Joy

В ТТ вече има като моя колаж един до друг, еднакви лилавеещи.. и всички си мислят, че са ей така

# 617
Grozdence,  "Блажени са вярващите" е казано в ено древно писание, че и фенскте желания и очаквания.

# 618
Оо аз не вярвам, чета в ТТ .. Аз изобщо не го искам обвързан, дори и с нашата Деметка! Олмаз! Angry Grinning
Джан не е мъж за връзка, камо ли да се върже само с една жена, нека да си поживее човекът!
Другите ми двама любимци ( Чачо и Бурак ), като са обвързани са толкова скучни... Чачо се е покрил, никакъв го няма, имам чувството че тая неговата го връзва или го държи под ключ...

Е такива са реакциите в момента Grinning (пускам ви един от многото коментари)
"Saf Aşk"   Чиста любов Grinning

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 19:45 от grozdence74

# 619
Малко лирическо отклонение.. Чачо Чаайтай ли е?
Преди Джан да се появи в живота ми Grinning най-голямата ми любов беше Бурак Heart Eyes

# 620
Ели
Скрит текст:
Да, Ели, Чаатай си го наричам Чачо, на галено : )). Бурак ми е първия любимец, Чачо после, и на края Джан, ама Джан ми е най- народен и + вс. му екстри... да не се впускам в разсъждения сега Grinning знаете ме вече Joy

# 621
Грозденце Hug
Джан си имаше връзка ,не помна колко продължи ,разделиха се. Защо ми се върти че беше с някаква дизайнерка Thinking
Имаше връзка с  Бестамису Йоздемир ,негова колежка.
Фамилията еднаква с Деметката.
Тя една ръбеста ,като рагу и в лице плашеща. Поне на мен ми е такава.

Красивите ,амбициозни мъже са така .
Нека си поживее човека ,като го тресне любовта ще забрави всичко.
Не знам какви са му изискванията към кадъните ?

Грозде ,ти затова ли си сърдита на Чачо заради неговата кукумявка ?
Той сам се държи под ключ ,неговата е по активна от него .
Вероятно не иска да издава новата си визия за бъдещата му роля и затова се е покрил . Надявам се да не е фрапираща ,ама изглежда ще пуска голяма рижава брада като Джан .

# 622
Феми Той Джан когато беше с тази Бестамису ( на Квазимодо ми прилича на мен), беше още със жълто покрай устата Grinning още не беше популярен.. Nerd
С тази дизайнерката на бижута (рус кон 456 метра) точно в началото на РП имаха нещо, ама едва ли връзка.. (сигурно я е използвал да му прави герданчета и пръстенчета.. и си е плащал в натура)
Ха ха как ми ражда главата такива глупости.... Нямам думи просто!

А за чачо се бъзиках, че баба Яга го връзва, (а може и да го връзва, ама нощем) Grinning знам, че се крие заради изненадата.. Ама ми е по- удобно, нея да обвинявам Grinning
Сърдита съм му, че се занимава с тая.. И едно "Добър ден" не искам да и казва! Grinning

Искате ли да поклюкарстваме за др. от каста?
Я някой който е гледал Серкай в "Любов на показ", да каже, как е, играе ли хубаво, хубавец ли е?

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 21:56 от grozdence74

# 623
Джан е имал доста луда връзка и с актрисата от Любов на инат, къдрава хубавица, гг, не и помня името

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 21:19 от Slawena

# 624
Цитат
Я някой който е гледал Серкай в "Любов на показ", да каже, как е, играе ли хубаво, хубавец ли е?
Грозденце Hug,аз още като беше обявен,че ще участва Серкай в МГ и писах,че ми хареса!Игра приятел на ГГ(Чаалар  Ертуурул)!Предположих,че и тук може да е играе приятел на ГГ! Имаше и други момичета,които са го гледали!Не знам колко са от тази тема!

Джан е имал доста луда връзка и с актрисата от Любов на инат, къдравата блондинка, гг не и помня името
Ачеля Топалоолу...

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 21:19 от Zlatina3

# 625
Тази Бестемсу е толкоз грозна горката, какво и е харесал Джан, не знам...

Аз никой никъде не съм гледала. Освен Анъл и Кимя в РП.

Серкай хич не ме вдъхновява. Симпатяга е, но мен не ме привлича ама грам. Но ще има фенки, сигурна съм.

# 626
За мен е по-атрактивен с визията от РП.

Аз също го харесвам повече с визията на Джан Дивид.

# 627
Грозденце, голяма сладурка си Wink. Доста от това, което пишеш, би могло да излезе и от моята ръка.
И аз някъде съм чела, че Джан е имал връзка с Ачелия Топалоглу или както се казва къдравелката от “Любов на инат”. Не си спомням да ми е попадала конкретна информация за причината за раздялата им. Батсемсу ми е антипатична. Замислям се дали е възможно нашето момче да намери любовта извън Турция?!
Демет ми се вижда много отслабнала. В момента преглеждам любими моменти от РП и това е още по-осезаемо (особено спрямо вида й в първите 30-40 епизода).
Не мога да се включа с коментар за каста, тъй като съм гледала малко турски сериали-след пристрастяването ми към “Сега и завинаги” преди време, си бях дала почивка Simple Smile. После гледах “Дръзки и красиви”, а след това потънах в “Ранобудна птичка” и още не мога да изплувам.

# 628
Да, Злате Hug спомням си. че писа, че го харесваш, ама като игра ли, като визия ли не разбрах Simple Smile
Славе с тази от Любов на инат вярно, че имаха връзка, тя е симпатична, ама за онова време..добре, и той тогава беше само симпатичен Grinning
Ели Серкай май е сладур и ми прилича на забавен/весел човек.. ще го видим и него : ))
Ивелина Ще видиш сега в МГ като се пусне по шорти на плажа,...  Аслъ каза, че ще има изненада, все си мисля, че днешната визия не е окончателна...
Дали пък днес преди снимките не го е офъкала много, много късо... Blush
Тези дни ще видим, но съм сигурна в едно.. след като го видим като Йозгюр, ще трябва да се ухладим ето така

dea Я по- полека (бъзикам се)  Hug никаква любов не му трябва да търси, нито извън Турция, от никъде не му трябва.. да му се пречка в краката, да му закопчава копчетата на деколтето и т.н. неприятно ще е Rolling Eyes .. Не приемаме!
А Демет е отслабнала тази сладурка, ама така е по хубава!  Вярвам, че умишлено е отслабнала, тя беше малко закръгленка, сега е бомба : ))

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 21:53 от grozdence74

# 629
Хайде и Илкер се обади....

надписът е ....''Скоро идваме като бомба''...Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт