„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 130 437
  • 735
  •   1
Отговори
# 570

добро утро , слънчев и усмихнат ден

# 571
Добро утро!

Честито на именниците днес!

Грозденце ,благодаря за новото инфо!

Лили,Алекс,благодаря за поредния превод!

И на останалите за новите снимки и коментари!

За Фатма и аз  писах още като я обявиха, че ще участва!Не ми допада!

от ТТ

Скрит текст:
A wonderful event on a  wonderful day with a beautiful roses together with  #BayYanlış
The first tweet @susbeltza

Hashtag  #LlegaBayYanlış
( Do not use the hashtag until the event )
23 - 05 - 2020  at 16 : 00 ht
#CanYaman  #ÖzgeGürel  #BayYanlış

Италианците много очаквали МГ....

от сторито на Демет ...две сестрички и брат

от снощи-феновете на Демет са въвели хаштага''Ние те обичаме Демо'' в тренда на Италия и Испания

Желая ви приятен ден,макар и прохладен!

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 08:32 от Zlatina3

# 572
Здравейте на всички в темата!
Грозденце, Kissing Face нямаш равна, толкова много инфо ни носиш, огромно БЛАГОДАРЯ от сърце! Ама и Злати не ти отстъпва Smirk и на двете благодаря, благодаря, благодаря!!! Sparkling Heart
Аз харесвам Йозге, е не колкото Демет,  гледала съм почти всичките и филми и съм доволна, че ще бъдат с Джан заедно отново, добре стоят като екранна двойка и мисля, че ни предстоят доста приятни емоции с МГ. Харесвам и Фатма, в смисъл възприемам я нормално, не ме дразни, да си играе там ролята добре, това ми е достатъчно. А бе като цяло харесвам каста, който са направили и очаквам един наистина приятен летен сериал.
Желая на всички ви един пъстър, изпълнен с доброта ден!
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 573
Привет на всички
С наближаването на "МГ" темичката ни се съживява Simple Smile

Zlatina3 Златна си! Hug Внучето послушно ли е? Да ти е живо, здраво и винаги засмяно!
НиМуКа Hug  Slawena Hug azisiq Hug Florale Hug Нина Hug Ели-Мели Hug двете Катета Hug Hug и всички други пишещи и четящи

Ново IG стори от тати Гювен
Човека се вълнува, нетърпелив е..чака промо афиши, и той като нас : ))

Снимка от инстаграма на Тайгун Сунгар от вчера
надписана:
"Социалното разстояние People Family Прерасна в приятелства ..."

Деметка вече е с 9.5 милиона последователи.
"Demet is now officially the 3rd most followed Turkish Actress on Instagram."
"Демет вече официално е 3-та най-следвана турска актриса в Instagram"

и как няма, вижте я само каква е прелест.. Nature Sunny

За сега чакаме каста на останалите и промо афишите.. и нещо друго пикантно може да ни покажат, няма да откажем Joy

Имайте хубав ден и добро настроение! Simple Smile

==================================================================================

Ашколсун на Бирсен, винаги е първа с новините!
"Снимането на плакати за сериала "Bay Yanlış" ще бъде направено утре."
новина от преди малко : ))

Колаж на нетърпелив фен Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 17:24 от grozdence74

# 574
Здравейте!

Грозденце ,аз съм свикнала покрай писането и в други теми! Wink С някои  дружки в темата се знаем отдавна ! Smile
Скрит текст:
Внучката е на 6 г.!А има и малко братче - на 7 мес.!Дъщерята доста се измори и ми я доведоха в неделя!Днес по обяд си я прибраха!Не е свикнала много с нас и започна да мрънка и плаче!

Бирсен си знае работата! Wink

това е колаж от ТТ

Имаме и друга новина.....от #DZMinstagram

Демет Йоздемир ни информира, че скоро да очакаме нова  фотосесия на актрисата за списание PARTMAG.

В режим на самоизолация много фотосесии на актьори се извършват без фотографи и стилистични екипи, но само с помощта на импровизирани инструменти и айфони.Но...Руткай сигурно ще е там ! Wink

https://vk.com/erkencikus_candem?z=video-168934161_456243994%2Ff … l_wall_-168934161
https://vk.com/erkencikus_candem?z=video-168934161_456243995%2Fa … l_wall_-168934161

# 575
Sunglasses Лелее подстриган...с малка брада...спретнат...много свеж...и невероятно красив..Heart въпреки маската и очилата : ))

Бях с нагласата да го видим чак на промо афиша, отварям ТТ и гедам 45678 поста с тая снимка, и направо Flushed
Flushed някой го е щракнал.. 3/4 от лицето му е покрито, но пак мн. се зарадвах : ))

По- добро к-во на снимката, избистрена...

Стори на тате Гювен

Стори  Серкай

И той си е снимал сценария.. четат всички Book

======================================================================
Още снимки от днес Nature Fire
Heart

Е така, изглежда и на днешната снимка, къса коса, къса брада, чар, красота..
всичко му е както беше в Милано Nature Fire Лека нощ! Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 23:19 от grozdence74

# 576
Страхотен Джан! Hands Plus1

Джан е бил на среща с Фарук Тургут в офиса на "Gold"

ПП Грозденце,дублираме се,но когато влязох в темата снимките ги нямаше! Wink

# 577
За мен е по-атрактивен с визията от РП.

# 578
Злати Hug по едно и също време сме ги качвали, когато аз съм ги публикувала, ти вече си си пълнила поста (погледнах минутите на постовете ни), те са от сега топли ,топли тези с Фарук, преди два часа излезе само тази в близък план.и в ТТ полудяха Simple Smile
И трети човек да ги качи, още по- добре.. толкова е хубав, че едва ли ще пречи на някой! : ))

# 579
Ей, това е! Да си толкоз харизматичен, че и маска да ти отива, и да изглеждаш секси Joy
Да се маха тоя Ковид19, че не е човешко такова хубаво лице да стои скрито от жените по света Grinning
Пу пу, машала!

# 580
Ели и аз си мисля това от одеве ... Направо е грях, такъв повит като ханъма, едно чело се вижда, и разкопчал две копчета на ризата и толкова... да ходи на плажа, топло е....да се разхвърля малко, да маха тези очила, ще се преспъне... Joy еми така де Blush
============================================================================
Can said that he is happy to be playing with Özge again, “We have played together before, someone I get along very well with. I am very happy to be playing with her again."

Джан е казал, че е щастлив, че отново играе с Йозге: „Играли сме заедно преди, някой, с когото се разбирам много добре. Много съм щастлив, че отново играя с нея. "
======================================================================

Превода сигурно не е съвсем точен, но, ми стана интересно, като видях името на Демет, и поне се опитах..

Яман беше видян в продуцентската компания, където той отиде да репетира новата си поредица. Яман, видян с продуцента на Gold Film Фарук Тургут, отговори искрено на въпросите, които му бяха зададени. Казвайки, че е щастлив, че отново играе с бившата си партньорка Йозге Гюрел от сериала „Пълнолуние“, Яман каза: „Играли сме заедно преди, някой, с когото се разбирам много добре. Много съм щастлив, че играя с нея." Като добави, че е оценил добре карантинния период, Джан Яман каза: „Опитах се да превърна този процес в положителен. Свирих на барабани, тренирах, танцувах танго." Относно екранните снимки, за които се твърди, че са изложени в социалните медии, „Това е прост и евтин кадър. Тя направи абсурден фотошоп, напълно невярна новина."
Той изясни въпроса. Красивият актьор, който уж иска да се примири с партньорката си от сериала „Ранна птица“, както и с бившата си приятелка Демет Йоздемир, каза: „Няма такова нещо. Демет е приятел, когото много обичам. Не се срещаме отдавна, но винаги ми е много ценна." Той изясни твърденията за мир.

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 01:58 от grozdence74

# 581
Grozdence74, 'колко да е щастлив... Интересно защо ги събраха пак с Йозге, някой срещал ли е обяснение?

# 582
Florale Това не са го коментирали, защо отново Йозге. Те имат голям успех с Пълнолуние в Испания, Италия, Гърция и т.н,  може би залагат на това, че са харесвана двойка.
А и нали зимата се говореше за един проект, пак на Фарук с Джан и Пинар Дениз, ее, тя се отказа веднага след прословутото "Либидо", уплаши се Grinning Може би и другите женски ги е страх : ))
Йозгето е сладка и хубавка, знаем си я, до Джан стои добре.. А и от тогава се е ошлайфала, няма да е като в Пълнолуние, там беше малко дръвце, може да се е шашкала да е близо до Джан, а и е голям "Целувач", горката, не и е било лесно.
А сега в "МГ" нашия какъвто е ..(не мога да го опиша кратко) с две думи: Мъж за чудо и приказ, красота и либидо....Joy малее не я чувствам милата.

А за вида му в РП е номер едно просто... Но и с къса коса на снимките от Милано е пич и половина..
Така че, Джан си е Джан.. Сега, като е възмъжал през последните две, три години, всичко ще му отива на този
"Ходещ Секс" ... бяхме го нарекли миналата година тук в тази тема така Grinning
Дори сега в 1ч. през ноща си мисля, че и с първи, втори номер подстрижка ще е красота и огън мъж! Grinning

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 00:56 от grozdence74

# 583
Ходещ секс... припадам Joy

А каква е историята с Либидото? Може ли кратко резюме? Въпреки че си представям за какво става дума Grinning

# 584
За мен е по-атрактивен с визията от РП.

+1
Добро утро прекрасници!
Писали, писали момичетата, чета и не мога да ви се нарадвам! С толкова симпатия, любов, нежни чувства и още нещо Smirk говорите за Джан, а пък той миличкия ни си го заслужава отвсякъде!
Торгут ли е продуцент на МГ или замислят още нещо?
Няма да коментирам партньорството им с Йозге в Пълнолуние, добре стояха, но това, което видяхме в РП с Демет и Джан, не го бяхме виждали преди, мисля че няма да го видим и сега в МГ, а и в бъдеще, ама де да знае човек, ако пак се "събуди" либидото, ама да видим коя ще е тази, която ще го събуди Simple Smile
А "ходещ секс", направо ме уби Грозденце, стреляш направо десятката! Kissing Face
Малко остана прекрасни, ще го видим в целия му чар, без маска и без грим, както се казва!
На всички ви желая усмихнат, щастлив, изпълнен с обич и доброта ден!
Sparkling Heart Flowers Four Leaf Clover Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт