„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 131 369
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Плевен / София
Воистина Воскресе!
Бъдете здрави...

# 406

Устните сега са й по-пухкави и брадичката. Може и да бъркам. Челюстта ми изглежда по-различна.

Намерих тангото с Къванч. Берен танцува танго и с Аднан (не знам името на актьора),
тогава Къванч ги гледа, затова се заблудих.

Здравейте, мисля, че си е правила корекция на челюстта- то видимо си личи разликата, но за устните не съм убедена.

# 407
Добро утро! Hug HugHug

lifestyle Демет

Скрит текст:

Демет с 9,3 млн. абонати

От арабски източници....Месут Яр е казал,че Демет е получила предложение да играе във филм с Чаатай Улусой!Колко е вярно времето ще покаже!
Скрит текст:
📌Новости от арабских источников

Журналист Масуд Яр:
"Согласно моим источникам, актриса Демет Оздемир получила предложение участвовать в новом фильме с Чагатаем Улусой" 💙💙

Хубав ден и успешна седмица! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 408
Здравейте!
Злати, благодаря за хубавата новина. Много бих се радвала да видя Чачо и Демет в един проект, дано се окаже вярно.
На всички ви, желая една прекрасна, усмихната, успешна и здрава седмица! Flowers Bouquet Flowers Four Leaf Clover Nature Sunny

# 409
Добро утро! HugHugHug

НиМуКа Hug

последната седмица по обсъждане ДЕК е на 4-то място

в ИГ на Джан в актуални се е повило-Испания и карантина

От Бирсен-''Bay Yanliş/Господин неверни'' ще се излъчва по  канал FOX
(в последно време на мен ми върви да гледам по този канал-''Забранената ябълка'' и ''Доктор чудо'')

Светъл вторник на всички! Flowers TulipFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 410
# 411
Предвид 4-дневната пълна карантина, която обявиха в Турция за националния им празник (от 23 до 26 април), новините за проекта на Джан са ми леко странни Rolling Eyes  То хубаво имат планове, но всичко ми изглежда безкрайно несигурно и разтегливо във времето. Ясно е, че трябва да се поддържа интересът на феновете, ама като се замисля, след края на ограниченията, едва ли ще им е до седене в къщи и гледане на нови сериали... особено, ако стане лятно време. Вероятно продуцентите най-добре си знаят, в крайна сметка никой няма да си хвърли парите на вятъра, но аз да си споделя съмненията Nerd

В тази връзка и новината за Демет и Чачо ми звучи като абсолютно изсмукана от пръстите. Тя ще си продължи с Ибо в ДЕК, сами го казаха във включването на живо преди дни в инстаграма. С Чачо за момента могат само да формират един "Булгаристан клан" като наследници на изселници Wink

И за да не съм съвсем безполезна - онзи ден открих, че ДЕК имат и канал на италиански в YouTube - Casa Fatidica https://www.youtube.com/channel/UCpz0ezC2JletMAOyqlgj05A/videos Open Mouth  и една любима сцена с от там Simple Smile

Прекрасен ден ви желая, момичета :*

# 412

В тази връзка и новината за Демет и Чачо ми звучи като абсолютно изсмукана от пръстите. Тя ще си продължи с Ибо в ДЕК, сами го казаха във включването на живо преди дни в инстаграма. С Чачо за момента могат само да формират един "Булгаристан клан" като наследници на изселници Wink

Могат да направят игрален филм през почивката на Демет, докато отнова започнат снимките на ДЕК за новия сезон, случвало се е и с други актьори, снимащи сериал, да снимат и игрален филм през почивката си, но напълно съм съгласна, че сега покрай карантината нещата са много различни от обичайните-кога, къде, как, зад всичко стои една голяяяяяяма въпросителна. Нека всичко да отмине, да се спасим от тази напаст, да сме живи и здрави, те-да снимат и ни радват, ние-да ги гледаме и да им се радваме. Всичко ще се нареди с времето си! Вярвам!
Усмихнат ден от мен! Бъдете здрави! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 413
НиМуКа ТеЙоКе , имаш право Hands V Аз си пиша, колкото лаф да става. Вчера бяха питали и блогъра Токио за Демет и Чачо, но не се сетих да щракна сторито с отговора му. Турският ми не стигна, за да си го преведа, затова го игнорирах...

Тук искам специално да благодаря на всички, които ни информират за новостите около любимците ни Heart Златни сте!

# 414
Предвид 4-дневната пълна карантина, която обявиха в Турция за националния им празник (от 23 до 26 април), новините за проекта на Джан са ми леко странни Rolling Eyes  То хубаво имат планове, но всичко ми изглежда безкрайно несигурно и разтегливо във времето. Ясно е, че трябва да се поддържа интересът на феновете, ама като се замисля, след края на ограниченията, едва ли ще им е до седене в къщи и гледане на нови сериали... особено, ако стане лятно време. Вероятно продуцентите най-добре си знаят, в крайна сметка никой няма да си хвърли парите на вятъра, но аз да си споделя съмненията Nerd

И за да не съм съвсем безполезна - онзи ден открих, че ДЕК имат и канал на италиански в YouTube - Casa Fatidica https://www.youtube.com/channel/UCpz0ezC2JletMAOyqlgj05A/videos Open Mouth  и една любима сцена с от там Simple Smile

Р

По повод сцената с изтръпването на ръката на Мехди, мога само да кажа, че Ибо си ги играе отлично тези моменти... Мноооого обича да прегръща в леглото своите партньорки за идеята на сценария и го прави толкова сладко, че как да му се разсърдиш.... Нито ние, нито неговите партньорки можем да сме разстроени от такава голяма мечешка прегръдка в стил "Това си е мое и само мое!"...  За такава подобна сцена си спомням и в "Черно-бяла любов", където Ибо също отигра момента превъзходно...

# 415

Р

По повод сцената с изтръпването на ръката на Мехди, мога само да кажа, че Ибо си ги играе отлично тези моменти... Мноооого обича да прегръща в леглото своите партньорки за идеята на сценария и го прави толкова сладко, че как да му се разсърдиш.... Нито ние, нито неговите партньорки можем да сме разстроени от такава голяма мечешка прегръдка в стил "Това си е мое и само мое!"...  За такава подобна сцена си спомням и в "Черно-бяла любов", където Ибо също отигра момента превъзходно...
Амииии, блазе и на Михре, ненагушкана няма да остане и винаги ще знае, че си е само на Ибо! Ще се повторя, но в ДЕК аз преоткривам Ибрахим и ми стана един от любимците-турски актьори.
Спокойна и уютна вечер момичета! Purple Heart

# 416
Турските актьори само на курсове ли се обучават?
Джан е посещавал някакви ускорени при Джунейт Сайъл, а Демет 2 години при Шахика Теканд.

# 417
Здравейте ,момичета  ! Аз не съм от редовно пишещите , но пък за сметка на това  ви чета редовно  !
 Днес ми попаднаха едни заглавия от YouTube . съжалявам
че не мога да качвам линкове  ,разни сайтове публикуват информация за нашите любимци -Джан и Демет,че може би отново са заедно ,че са се помирили ,доколко е вярно това не знам ,като не разбирам турски   и може би си
нагласям !Много ще се радвам това да е истина   ! И двамата много ги обичам и искам да са много щастливи ! Да ви попитам ,вие не сте ли чели нещо подобно за това  ?
Хубава вечер на всички !

# 418
Турските актьори само на курсове ли се обучават?
Не, върти ми се в главата, че техният НАТФИЗ е част от Консерваторията им, но май и доста други университети имат факултети, свързани с киното и театъра. Някои специалности са технически насочени и обслужват "индустрията", така да се каже, а другите са "творческите".

И все пак, най-големият източник на актьори за главните роли (специално при мъжете) са конкурсите за красота Best model Stuck Out Tongue  Каквото и да говорят, избират си ги по хубост, но е факт, че с времето повечето се и научават да играят доста добре.

# 419
Привет момичета Hug

Ето, още от преди години пръска харизма нашия Sunglasses
( И по друг начин мога да се изкажа за тази фотография, но ще ми трябва червена точка...)

Да, повечето са без актьорско образование, само с курсове,
някои са станали известни и от конкурси за красота.

Имат много красиви артисти, които са и много талантливи.

За това и имаме много любимци сред тях Grinning

Моите любимци от по- младите са
Джан Яман, Бурак Йозчивит, Чаатай Улусой
от по- зрелите
Баръш Калъч и Памир Пекин

Докато аз съм писала, super_katia  е обяснила много хубаво за тяхното образование, и сме на едно мнение за Красотата. Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 20:49 от grozdence74

Общи условия

Активация на акаунт