Боледуване на децата ни - тема 66

• 83 155
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 360
И аз мисля, че етеричните масла не са добра идея.
Ериуса са го дали защото лигавицата е много набъбнала. С тези масла рискуваш да я възпалиш съвсем.

# 361
Етерични масла и аз не бих ползвала. А преди да пускате овлажнител мерите ли влагата? Защото и ние в предното жилище мислехме, че въздухът е сух и взехме овлажнител, а след няколко месеца купихме влагомер и влагата се оказа над 60 % (без да работи овлажнителя). В сегащното жилище и до над 75 % се качва, та вече имаме влагоуловител.

# 362
Няма да слагаме етерични масла, ама се сетих, че включвах в контакта едно Калпол, две поредни нощи, което уж помагало да се отпуши носът. С лавандула, лайка, мента, евкалип, камфор Flushed Наистина ли е опасно? Уж безвредно на пръв поглед нещо... Sad

Влажността е към 50% без овлажнител. Настройвам на 60% от няколко дена.

# 363
Откакто си предизвиках спазъм на детето с дифузия на етерични масла съм изхвърлила всичко.
Включително ароматизатори за стая, кола, прането, парфюми рядко...
Добре, че се овладяха нещата, че при него беше на ръба за астма.
С етеричните масла -изключително внимателно.
Промиване добро на носа, лекарствата ще се задействат. Бързо оздравяване желая!

# 364
Аз давам ериус на всеки сопол, за да не тръгне към носа. А по отношение на ларингита, моето мнение е, че ако вируса е такъв, каквото и да правиш, ще отиде там. Лекувам по един и същи начин всяка хрема, от 22 вируса 1 отиде на отит, 2 на ларингит, 1 бронхит, 1 ангина, и всички останали си останаха само със сополи. Първия ларингит го разви на 6-тия час от сополите, втория на 3 - тия ден.

# 365
Ние днес бяхме на УНГ. Пак ни накаеа да пускаме носен и гърлен секрет… увеличена му е втора степен третата сливица, каза че е “средна хубост”. Можело и от нея да са тия чести секрети 😭😭😭 Изписа хомеопатия за три месеца…

# 366
Ужас.... Аз с нетърпение чакам да минат 10 дена да спрем да тормозим детето. 3 месеца са супер много. Като плюс, повечето хомеопатични лекарства, които съм опитвала стават на вкус и дъщеря ми например няма проблем с Осцилококцинум, Коризалия и Инфлуцид Smile Обаче и полза май не виждам.

Мими, как сте вие? Добре ли сте?

Димитрова, настръхна ми косата с тези 22 вируса. През какво сте минали вие...

# 367
Даа, заради сливицата е това дълго лечение. Каза, че идеята е не да не боледуват децата, а да не правят усложнения. И че до 6г. изграждат имунитет. Както моето дете направи усложнение вследствие на Моракселата и от там си и остана с увеличена сливица Sad Най-вероятно заради нея ще боледува и по-често. Надявам се, че щом не е увеличена много, да успеем с лекарствата да я “контролираме”. А преди бактерията детеро беше боледувало веднъж , без усложнения ..

# 368
Мерси мисля че е добре не смея да се похваля даже 🤫🤫🤫Иначе си продължаваме само с Виузид до 20 ти ден веднъж 5мл.
Ще я следя тези дни че има останали две ваксини все не им идва реда...докато я закрепя нещо излизаше .
Нз какво да кажа и аз за тази хомеопатия ....соли и т.н.(от м.май опитваме)
Иначе имам заредена една схема за имунитет която даже не сме я отворили

# 369
Мерси мисля че е добре не смея да се похваля даже 🤫🤫🤫Иначе си продължаваме само с Виузид до 20 ти ден веднъж 5мл.
Ще я следя тези дни че има останали две ваксини все не им идва реда...докато я закрепя нещо излизаше .
Нз какво да кажа и аз за тази хомеопатия ....соли и т.н.(от м.май опитваме)
Иначе имам заредена една схема за имунитет която даже не сме я отворили

Той на нас основно неща за сливицата изписа, аз също за имунитет не вярвам много, много… за нослето каза да промивам със спринцовка и физ разтвор, без да дърпам с прайосмукачки и т.н.

# 370
Мими, пу пу, стискам палци да сте закрепили положението!

Ние се отказахме от промивките. Като не става, просто не става. Детето се дърпа зверски и не съдейства изобщо. Но пък успях да се пречупя да й капвам капки, което е огромен прогрес за мен.

# 371
Моля препоръчайте ми добър УНГ в София. Моето момченце също беше с мораксела(пихме антибиотик и капахме капки), и е постоянно със сополи.

# 372
Моля препоръчайте ми добър УНГ в София. Моето момченце също беше с мораксела(пихме антибиотик и капахме капки), и е постоянно със сополи.
Токуда : Манев, Кюлев, Златков /в този ред/.
Исул : Ал Камел
София Мед : Евгени Грозданов

# 373
Много благодаря!

# 374
И нашата мадама е с мораксела от септември, да видим сега дали ще мине.. Лекуваме я с антибиотични капки и ще пуснем секрет след 1 седмица. При нас интересното е, че я имаше в гърлен секрет, без да създава симптоми около 2 седмици. И при първия вирус, ни казаха да я лекуваме, този път в носен секрет. Та' пробваме да видим. Интересно ми е вече, дали може въобще да се изчисти такова нещо.. Но да видим.

Общи условия

Активация на акаунт