Боледуване на децата ни - тема 66

• 79 646
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 855
Благодаря Ви.. ами започнахме тази вечер Коларгол, до сега не съм го ползвала. Много се надявам да помогне. Ех значи………….. Толквоа ми е тъжно. Март месец 5 дена на ясла, само един единствен път е изкарвал 8 дена - Февруари. Като гледам и този месец ще е пълен фейл . 😭

# 856
Съчувствам, Тони... И настръхвам... И моята дъщеря ходи миналата седмица сряда, четвъртък, петък и днес... Всеки ден съм на тръни, че а-ха ще тръгне пак сопол..

# 857
Ужасно е….. Вече не знам къде да го водя. Ако така боледува нон стоп, ще се принудим да махнем догодина сливицата.

# 858
Откакто ползваме правени капки без антибиотик ( по рецепта на педиатъра) Коларгол не съм ползвала. Тези правените са много ефективни при моите деца. Но и аз ползвам Силвертус имзс гърло и за нос
Какво съдържат правените капки?

# 859
Откакто ползваме правени капки без антибиотик ( по рецепта на педиатъра) Коларгол не съм ползвала. Тези правените са много ефективни при моите деца. Но и аз ползвам Силвертус имзс гърло и за нос
Какво съдържат правените капки?
И на мен ми е любопитно, ако можете да споделите.

# 860
Момичета,надничам от време на време и толкова ми е познато това чувство... Безсилие,яд,нерви,страх.
Искам да ви вдъхна кураж. Дъщеря ми е на 5,5 години. Не че ние напълно сме минали този период,но вече изкарва по цели 3 седмици на ДГ. До преди няколко месеца беше така,както вие описвате. 2-3 дни на градина,2 седмици вкъщи. Слава богу не е пила АБ често,само веднъж до сега. Но е много неприятно да пращаш детето си със свито сърце,да чакаш всеки момент да се разболее,да се чудиш какво да го правиш,да се караш ли с персонала в ДГ.
Аз я лекувам с инфлуцид. Започвам да й давам още от самото начало,на всеки час по едно. Спрейове,капки-не дава да й пръскам. Някоя близалка за гърлото взимам,но и тях не иска. В четвъртък я чух да киха няколко пъти,но нямаше хрема. В петък я взех от ДГ и вече беше със сопол. Започнахме "лечението" и днес вече е почти оздравяла. Оставих я вкъщи,за да се оправи напълно.
След целия роман,искам да ви кажа,че трябва да си минат през този период. При нас беше до към 5 годинки. Сега се надявам да е все по-рядко,дано! Вие стискайте зъби,друго няма какво да се прави. 🤗

# 861
Трябва да намеря рецептата, не съм сигурна какво има в тях.
Не знам как го правите това само до сопол да спрете болестта..моя големия не мине ли през кихане, сопол, кашлица и в повечето случаи антибиотик, все едно месеца не е бил. Това вече е ненормално. Сериозно ме изтощава това боледуване. Зимата го спрях 3 месеца. Сопол не текна , кихавица не чух. Пуснах го и пак се почна въртележката. В 95% от случаите и малкото прихваща. И аха въздъхна от облекчение, че най- накрая не бърша сопол след 3 седмици мъки и пак се почва. Ей на, комшийката вика Тонзилоррен, Инфлуцид и пресякла всичко. Не знам аз такова нещо. Под 70 лв на разболване не съм оставяла в аптеката. Чакам иначе да го израстат . Чакам. Дано стане по- скоро.

# 862
Какъв пакет изследвания пускате, за да видите накъде отиват нещата при разболяването?

# 863
Аз така бях миналата година не ходи на ясла, а през месец два болна...направо ми се ревеше...редовни при док,през две седмици...спрейчета глупости имам цяла торба...🙁напълно ви разбирам.

# 864
Какъв пакет изследвания пускате, за да видите накъде отиват нещата при разболяването?
СУЕ и CRP

# 865
Мими, има ли друго дете в семейството? Или ти беше писала, че покрай баща й, който се занимава с деца? Дъщеря ми като си е вкъщи не боледува. Днес й е 5-ти пореден ден на ясла, което е рекорд за нас. Досега е била най-много 4. Започнах с Инфлуцид в събота по съвет на педиатърката. Но го давам два пъти, вместо 3....

# 866
И аз давам инфлуцид сутрин и вечер, като го предавам на госпожата и чувам такова бухане от стаята че ми настръхва косата ..

# 867
Нали ви споменах онзи ден за едно кашлящо дете на площадката? Ама си кашля сериозно. Е, оказа се, че си ходи на градина 🤷

# 868
Не нямаме друго дете все това ме питат хахах то бива,бива от площадки ама НЕ, док унг каза от баща й 😁🙈

Явно кашлицата не е повод да се върне детето....после защо са все болни някои.....

Досега не съм давал Инфлуцид,Имунокинд двах
И никога не съм сваляла т с оцет,белтък и т.н.някой ще ме светне ли как става точно да си знам ако се наложи,съотношения,в чорапки ли,за колко минути се седи🙄

Между другото и на хомеопат я водим,скоро я водих ,та я попитах и за имунитет нещо каза че е най доволна от клеева тиктура (прополисова) разтворена в малко водичка,дадох веднъж просто защото сега доизхабяваме други и ще станат много ...Някой доволен от това?

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 09:13 от Mimi9999

# 869
Момичета, кажете нещо за тези бактерии в гърлото? Сега ги лекуваме с антибиотик от биограмата. Ще го пием 10 дена, но после?
От месец има в бял джоб на сливиците. Вие как сте го премахвали?

Общи условия

Активация на акаунт