💄Новите ни козметични похождения - 88

• 89 320
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Etoile, аз моля за мнение за балсама за устни Sun Dance. Интересува ме каква е консистенцията - мека, кремообразна, твърда или тебеширена.
Мек по-скоро кремообразен, не е мазен.
За фдт на МаксФактор ще пиша в темата за фдт като го понося поне един цял ден.

# 691
Etoile,  а белее ли на устните? Защото някои слънцезащитни балсами те правят на мъртвец.

# 692
  • София
Не, не променя по никакъв начин цвета на устните, само ги прави по-сочни. Имам 50 фактор в ментовата гилза, той е по-сух, но отново не ми белее.

# 693
  • София
~Étoile~много благодаря за отговора! Flowers Rose
Нова придобивка от парфюмна размяна. Много напомня за Mandorlo di Sicilia Acqua di Parma.

# 694
  • USA
Направих си месечен абонамент на Madison Reed кутиите за коса и боядисване.

# 695
TheJudge - сподели мнение за продуктите на Andalou, моля. Няколко пъти са ги ги хвалили, чела съм им добри ревюта, гледам ги по-скоро за щерката.

Ползвала съм само оранжевата за сега, харесва ми - избистря тена, кожата изглежда чиста.
Лилавата съм ползвала под формата на еднократна маска и имаше супер ефект, но трябва да се внимава какво се нанася преди и след това, защото единия път така ми пламна лицето...
Пробвала съм и ББ крем с фактор - отвратителен беше. От маските за сега съм доволна. Аз съм със суха кожа.

# 696
# 697
# 698
# 699
# 700

Нюанс Bauble

Kiko Milano First Step Nail Cleanser

# 701
Получих поръчка от Парфимо - почистващото олио на Елизабет Арден, но имам съмнение за срока на годност, защото има някакъв леееко странен аромат и е сууупер течно. Може ли някой, който го има, да сподели какъв е истинският мирис и консистенция, може и на лично съобщение.
Благодаря Simple Smile

# 702
От мен, попълване на запаси на регулярно използвани любими продукти:

И някой скоро коментираше Ейвън - този крем за тяло купувам за пореден път и определено ми допада:

# 703
Eтп тази композиция:
Скрит текст:
За първи път си вземам лак на Еси, надявам се да е хубав, че струва повече от другите неща взети заедно.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт