💄Новите ни козметични похождения - 88

• 89 570
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Canada
Чакам ги, три от този шампоан

Маската и еликсира от серията

Този за чувствителна кожа, слънцезащита за у дома

# 451
Lollaa*, моля те като пробваш измивното олио да споделиш как е и ако си прибвала други подобни продукти да сравниш. Благодаря предварително.

Не съм Lola, но мога да споделя за почистващото олио на Елизабет Арден - аз съм във възторг от него, почиствам цялостен грим включително спирала и сенки, не люти, не замъглява очите, лесно се измива.Казвам лесно се измива защото съм ползвала други почистващи олиа които доста по-трудно се изплакват от лицето и имат други недостатъци /замъгляване на очи, лютене и пр./. Олиото ми е първа стъпка в почистването, след това ползвам пяна или гел като втора стъпка. Специално това на Елизабет Арден е прекрасно като качество и количество /195 мл/, поръчах си го за втори път, въпреки, че имам ново и незапочнато друго олио / полско/.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 15:58 от bubanka

# 452
  • София
Скрит текст:
Lollaa*, моля те като пробваш измивното олио да споделиш как е и ако си прибвала други подобни продукти да сравниш. Благодаря предварително.

Бях си обещала да не купувам червила, но в парфимо има тестери на ИСЛ за много добри пари. Не съм поръчвала тестер и не знам какво да очаквам, но все пак
1 и 7

И една моно сянка
Modele

Може ли линк към червилата?
Заповядай
https://www.parfimo.bg/yves-saint-laurent-rouge-volupte-radiant-chervila-za-jeni/
https://www.parfimo.bg/yves-saint-laurent-rouge-volupte-shine-chervila-za-jeni/

# 453
  • София

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 20:44 от kopche

# 454
Здравейте всички.

Имам следното питане, моля ако не е за тази тема модераторите да редактират публикацията.

Поръчах си от един от популярните сайтове олиото на Вела, но ми направи впечатление, че е доста “празничко” за чисто ново... моля тези, които са го имали, да се включат да кажат как изглежда. Аз до сега съм имала все малка опаковка, а тази е голяма.. прилагам снимка и благодаря предварително на отзовалите се!

# 455
Здравейте всички.

Имам следното питане, моля ако не е за тази тема модераторите да редактират публикацията.

Поръчах си от един от популярните сайтове олиото на Вела, но ми направи впечатление, че е доста “празничко” за чисто ново... моля тези, които са го имали, да се включат да кажат как изглежда. Аз до сега съм имала все малка опаковка, а тази е голяма.. прилагам снимка и благодаря предварително на отзовалите се!

Не съм имала олиото, но най - сигурният начин да разбереш дали е ползвано е да натиснеш. Ако има празен ход (тоест при първите няколко натискания да не излиза течност) значи е ново. Ако излезе на първото натискане е ползвано. Дано съм успяла да обясня.

# 456
  • Street of Dreams
На снимките в нета изглежда по същия начин :
https://i.ebayimg.com/images/g/uskAAOSwcUBYVDyL/s-l300.jpg

# 457
Благодаря за включванията. Просто за първи път ми се случва нов продукт да е толкова много не пълен.. очевидно, изглежда, си е наред.

За да не е спам, олиото е суууперр!

# 458
# 459
Не зная дали е в правилната тема, но пък нали е свързано с красотата ни Blush

В момента се зарежда..

# 460
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Live Clean - Два шампоана на натурална(98%) основа за проба:

# 461
  • София
- Преди две седмици си взех тази серия, която преди ми беше любима, сега ми се отразява ужасно на косата..

# 462
# 463
  • София
Boucheron Quatre En Rose

И за да съм сигурна, че ще имам достатъчно количество от него, още един Мон Nerd
Mon Guerlain Eau de Toilette

# 464
От разчистването на старите опаковки на ouai - още два балсама; the inkey list - озаряващ крем ( реално пише treatment и че е грижа преди крема), евтин е та не очаквам чудеса и новата ми маска за сън

Общи условия

Активация на акаунт