💄Новите ни козметични похождения - 88

• 89 565
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Покупките през седмиците на ИП
Скрит текст:
Judit Becker, може ли да споделиш впечатления от този продукт? Благодаря!
Ползвам го от седмица, засега не виждам особена промяна, но аз харесвам всичко на Лумене и засега не съм имала разочарования. 🙂

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 14:42 от bubanka

# 482
Лита, това хвалената четка на Nyx ли е ? Откъде я поръча?

# 483
  • там, където ми харесва
Здравейте, най-после да намеря Маслинов крем в bg от DM. Взимала съм от Турция и бях много доволна , казвали са ми , че в Гърция също има и са скъпи. Ще видим как ще ми се отрази докато го изразходя.Този е италианско производство.

# 484
  • на последния етаж
Лита, това хвалената четка на Nyx ли е ? Откъде я поръча?
Това е номер 3, да. Simple Smile
Поръчах я от Лили. Simple Smile

Христос Воскресе, мили момичета! Бъдете здрави!

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 12:14 от Лита

# 485
  • София
Здравейте, най-после да намеря Маслинов крем в bg от DM. Взимала съм от Турция и бях много доволна , казвали са ми , че в Гърция също има и са скъпи. Ще видим как ще ми се отрази докато го изразходя.Този е италианско производство.

naturschön  е от линията на ДМ Алверде за БИО козметика. В Австрия се правят, немски са ДМ, иначе.
Аз имам комплекта за ръце и тяло, трите тубички в  картонената кутийка, За мен са тежки, и не ми допаднаха, кремът за ръце оставя мазна диря, не попива добре, а не мога да кажа, че подхранва кожата ми. Дори и това не прави.

# 486
  • София
От размяна

# 487
# 488
# 489

Кремът за ръце е разкошен

# 490
# 491
353 , dior addict lipstick

# 492
# 493
  • варна
Мойте малки бутилчици парфюми,копувам си винаги до 50мл.парфюми защото бързо ми писват и нямам любим парфюм. За това са толкова различни марки.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт