Станция за заточване Parkside – за винаги надеждни остриета

• 14 672
  • 363
  •   1
Отговори
# 135
ММ се грижи за тях като ги почиства, смазва и точи.

# 136
  • София
С подръчни средства и то много рядко.

# 137
С масат и други точила.

# 138
ММ си има разни уреди са заточване на инструментите, а аз в кухненското чекмедже си имам една острилка за ножове, но не съм я ползвала. Това е грижа на мъжа ми, ако имам проблем му давам я нож, я ножица.

# 139
Мъжът ми се занимава с това. Тези инструменти се поддържат трудно, то не е точене на нож в нож, то не е жулене по брус и т.н. Едно универсално точило би свършило страхотна работа не само за ножове, ами и за ножици, свредла за бормашината и какво ли още не.

# 140
  • In Neverland
ММ ги заточва с кремък, а аз ако се наложи ползвам обикновено точило.

# 141
  • Пловдив
Режещите инструменти вкъщи са само кухненските ножове,  които си заточвам с машинка от Lidl 😊.

# 142
Мъжът ми се занимава с поддържането на остриетата, както трябва да са.

# 143
  • Пловдив
Нямам идея, с това се занимава мъжът ми .Flushed

# 144
За ножовете да са остри се грижи съпруга ми .Мисля ,че ги остри на шмиргел.А вкъщи си имаме и ръчно точило.

# 145
Мъжа ми ми се грижи за инструментите си.С ножовете се справям сама имаме  електрическо  точило.

# 146
С точило затоваме ножове и ножици, за съжаление не много ефективно. Често подменя ножове вкъщи и наистина такъв уред ще ми бъде много полезен, ще ми спести много нерви и пари.

# 147
Съпруга ми се грижи за инструментите си с подръчни средства. За мен остават ножовете, който остря с електрическо точило.

# 148
С подръчни средства, мъжът ми има отговорността.

# 149
Почиствам ги и ги заточвам отвреме на време.

Общи условия

Активация на акаунт