Станция за заточване Parkside – за винаги надеждни остриета

  • 14 675
  • 363
  •   1
Отговори
# 150
  • Мнения: X
След употреба ги измиваме и заточваме!

# 151
  • Мнения: 15 058
Мъжът ми се грижи за тях. Аз "отговарям" за кухненските ножове, не го ангажирам с тях. Имаме точило, но и с "подръчни средства" се получава.

# 152
  • Мнения: 1 897
Почистване след работа и заточване, когато е необходимо.

# 153
  • Мнения: 10 453
Първо, купувам такива остриета, които не се захабяват лесно. Иначе имам точило, а ми казваха и за трик с порцеланова чиния, но не съм пробвала. Една ножица я носих на майстор да я заточва.

# 154
  • Мнения: 203
Честно казано с точило и мн  добра хигиена.

# 155
  • Мнения: 813
Остря ножовете с обикновено точило, но си е голяма играчка всеки път.

# 156
  • Мнения: 308
Имам едно измислено точило и се опитвам с него да заточвам ножовете. Върши някаква работа, но за заточване на ножиците въобще не става.

# 157
  • Мнения: 569
Почистване и сервизиране!

# 158
  • София
  • Мнения: 336
Моят мъж се занимава с точенето на ножове вкъщи-имаме точило, а за инструментите трябва да го попитам.

# 159
  • Мнения: 1 075
Ножовете ги острим със точило.

# 160
  • Мнения: 310
Точа си кухненските ножове с ръчно точило.

# 161
  • Мнения: 1 409
Почистване и точене

# 162
  • София
  • Мнения: 6 584
Почистване след употреба, и правилно съхранение. Ножовете мъжът ми ги наточва с точило.

# 163
  • Мнения: 1 179
Не се занимавам с тази дейност. За ножовете имаме ръчно точило.

# 164
  • София
  • Мнения: 304
Кухненските ножове ги точа когато е необходимо с точило. С другите инструменти не се занимавам аз.

Общи условия

Активация на акаунт