Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 6 315
  • 423
  •   1
Отговори
В "Дундьо" вярваме, че семейството е мястото, където сърцата се срещат, а детските усмивки изпълват дома с магия. Нашата мисия е да бъдем част от това вълшебство, като помагаме на родителите да създават топлина, радост и незабравими мигове с децата си. Да сме до вас във всички етапи на родителството – от първите трепети на очакването до моментите, в които домът се изпълва с глъч и смях.

За нас всяка играчка, всяка практична вещ, която достига до вас, е подбрана с внимание и обич, защото знаем колко важни са тези мигове. Ние сме не просто магазин – ние сме приятел, който празнува с вас първите крачки, смеха и всяка малка победа. С грижа за майките, с вдъхновение за татковците и с внимание към всеки детайл, правим всичко, за да бъде родителството по-леко и пълно с усмивки. Защото вярваме, че няма нищо по-важно от това да създаваме спомени, които ще топлят сърцата за цял живот – заедно с вас.

Коледа е времето, когато домът се изпълва с топлина, а семейството се събира, за да сподели незабравими мигове. За да направим празника ви още по-вълшебен, в нашия онлайн магазин www.dundio.com ще откриете над 2000 промо продукта – от играчки до практични аксесоари за цялото семейство. А ако искате да добавите още празничен дух, използвайте нашия специален код KOLEDA: пазарувайте за минимум 150 лв в един касов бон и се насладете на 15% отстъпка! 🎁

И това не е всичко! 🎄Участвайте в нашата страхотна коледна игра и спечелете една от невероятните ни награди, които ще зарадват вашето семейство. Пазарувайте, играйте и нека заедно създадем най-вълшебната Коледа, изпълнена с усмивки и спомени, които ще топлят сърцата ви завинаги! ✨

1️⃣ Играчка за яздене Lionelo Sammy Yellow Honey – Очарователният жираф, който ще съпроводи вашето дете в забавни обиколки из дома. 🦒
2️⃣ Балансиращ велосипед Seven Winnie the Pooh – Подгответе малките си приключенци за първите им смели стъпки на две колела с любимия Мечо Пух. 🚴
3️⃣ Детска масичка с 2 стола HelloHome Disney Ariel – Създайте приказно кътче за игри и творчество с Ариел и магията на морския свят. 🧜‍♀️
4️⃣ Детска тротинетка MoMI WEENDY Pink Dream – Елегантна тротинетка за безгрижни разходки и игри с мечтания розов дизайн. 🛴

Как да се включите в играта?
Отговорете на въпроса: Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?

На 6 и 12 декември ще изтеглим по двама печеливши, които ще спечелят на произволен принцип една от изброените в темата награди.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 10:52 от Жaклин

# 1
Най-любимият подарък е първата ми кукла, подарена от родителите ми.

# 2
Да, като малка много исках Колело и си спомням как цяло лято помагах на баба ми на  село в земеделската работа и накрая за Коледа го получих. Може би защото се бях трудила за него ми беше много любим години наред.

# 3
Кукла. Тогава получавахме подаръци за Дядо Мраз 😀

# 4
Любимият ми коледен подарък беше говореща кукла

# 5
Най-силно ме е впечатлил и съм го запомнила един подарък уж от дядо Мраз (тогава така се казваше дядо Коледа), но всъщност от майка ми - дървени мини мебели. Правех си моя къща под масата и обикновено ползвах кутии за обувки, за да имитирам обзавеждане. Без да съм писала писмо с такова желание моята майка ми направи подарък, който ще помня цял живот. Дори не мога да си представя как е намерила това дървено мини обзавеждане и то в онези години, а вече и дори не помни този подарък и никога няма да разбера. Но аз помня изненадата, възторга и щастието, които изпитах тогава.

# 6
Най-любимия ми подарък беше сет от малки войничета. Въпреки, че беше странен подарък за малко момиченце, но обожавах да си играя с колички и войничета 🫣😃😃

# 7
Най-любим - билет за концерт на любима група. От компанията приятели, с които си излизаме Simple Smile

# 8
Любим и запомнящ се подарък беше от детството ми , току що излезналата кукла на пазара Baby Born. Беше ми подарена от Дядо Коледа ( родителите ми ).

# 9
Най-любимия ми и запомнящ се подарък е "пишкащо" бебе. Толкова много го исках, а вече знаех истината за Дядо Коледа и въобще не се надявах да го получа. МАМА ми го подари. Heart

# 10
Първият ни семеен домашен любимец - взехме си го точно за Коледа, беше най-хубавият подарък Sparkling Heart

# 11
  • София
Помня. Една детска автоматична шевна машина. От леля ми.

# 12
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?
Помня го, една голяма сива мечка,която ми подари Дядо Мраз в забавачката Simple Smile

# 13
Най-любимите ми коледни подаръци всъщност са два - количка за кукли, подарена ми от моите родители и детско пиано, подарено ми от баба и дядо. Heartpulse

# 14
Най- най-големия ми подарък е раждането на синът ми! А точно на Бъдни вечер ми го оставиха в болничната стая, за да се грижа вече аз за него.

Общи условия

Активация на акаунт