Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 103
  • 422
  •   1
Отговори
# 15
Сет от настолни логически игри и плюшена играчка (агънце, което издаваше звуци), които ми бяха подарени от родителите ми.

# 16
  • на последния етаж
Кукла, подарък от Дядо Мраз.

# 17
  • Варна
най - горда бях с подаръка си дрелка, ръчна Satisfied
То беше изпросен подарък при връщане на баща ми от рейс и от вратата с въпроса - какво ми купи. Той горкия носи само една дрелка - и се наложи да ми я подари. Аз бях много доволна Simple Smile

# 18
Помня- кухненски сервиз. Подарък в детската градина от Дядо Мраз.

# 19
  • София
Кукла и количка за кукли, подарък от Дядо Мраз /родителите ми/.

# 20
Любимият ми коледен подарък е едно плюшено мече. Нямаше играчки по магазините, а Дядо Мраз бе намерил едно и то бе за мен.

# 21
  • Горна Оряховица
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?
да, маратонки на X-man , мама и татко Simple Smile

# 22
Най любимия ми подарък беше едно пиано , подарено от Дядо Мраз:)

# 23
Любимият ми подарък беше малко кученце подарен от мойте родители

# 24
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?
Да, това бяха книги от поредицата за Хари Потър, подарък от родители ни, книгите все още излизаха и с нетърпение аз и сестра ми ги очаквахме.

# 25
Едно пиано-книжка на батерии, мама и татко ми го подариха, била съм около 6-7 годишна.

# 26
Любимият ми коледен подарък беше коледна книжка с няколко приказки и накрая  на всяка  приказка имаше страница подарък със скрити изненади,пъзел,мини книжка,мини игра и др
все още си я пазя и често я чета на детето ,защото му е интересна ,особено частта когато отваряне подаръка

# 27
Любимият ми коледен подарък е кукла,подарена от моите родители.

# 28
  • При децата ми
Не си спомням кой ми е бил любимия подарък, като дете, но помня едно страхотно влакче на Кока - Кола, което ни го подариха на мен и брат ми. Страхотно наистина, с мотокар, каси вътре с мънички бутилки "Кока- Кола.

# 29
  • Сливен
О, да помня. Бях последна година в детската градина и дядо Коледа ми подари, първата "момичешка" чанта. Пазя си снимката даже, от тогава. 😁

Общи условия

Активация на акаунт