Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 109
  • 422
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Помня, разбира се, бях дете по време на комунизма и винаги ще помня как Дядо Мраз ми донесе кукла-бебе Simple Smile

# 46
  • Пловдив
Най-хубавия подарък получих от тогавашния си приятел, вече съпруг, на първата ни Коледа заедно Simple Smile
Бяха красиви бижута, които все още нося.

# 47
Най-любимият ми коледен подарък беше две кукли-барби и кен. Подариха ми ги моите родители!

# 48
Мечтания си подарък получих в детската градина от Дядо Мраз и бяха невероятно красиви бели ски!

# 49
Една кукла Розичка, подарък от родителите ми,когато съм била на три години. Беше толкова красива и с такива хубави дрешки и коса, още живее някъде из мазетата,не ми даде сърце да я изхвърля.

# 50
Майка и татко ни подариха едни кънки за мен и сестра ми близначка. Така че имахме за по единият крак, но въпреки това още го помня като любим подарък.

# 51
Любимият ми коледен подарък беше "Спяща кукла". Навремето ми го подари Дядо Мраз!

# 52
Най-любимият ми подарък беше един уокмен. Моя беше син със слушалки и радио. Още си го спомням. Когато бяхме деца бяха много модерни.

# 53
Беше от онези механични кученца които скачат. Бях си поръчалка от Дядо Коледа "куче което върви и скача" мислейки си че е ясно че искам истинско куче.
Но като получих точно каквото исках под формата на играчка някак ме накара да повярвам истински в ДК. Иначе  майка ми я е намерила

# 54
Когато бях на 4 - 5 години, родителите ми подариха една сфера с вода и топчета, в която плуваше много сладко пате. И до днес го помня!

# 55
  • Пазарджик
Най-любимият подарък е първата ми кукла, подарена от родителите ми, която все още пазя и премина, и през дъщеря ми,а след това през племенницата ми.

# 56
Любимият ми коледен подарък беше говореща и ходеща кукла. Дядо Мраз ми хо подари 😄

# 57
  • Сф
Помня! Едно голямо платнено лисиче. Като голяма кукла ,но от плат и пълнено със стиропор топченца. Лиско го кръстих- любим!
Дядо Мраз ( мама ) ми го подари! Още го пазя!❤️

# 58
  • София
Най-любим подарък е куклата ми Барби,която споделях със сестра ми,защото беше невероятно скъпа за времето си-72лева,а заплата на мама беше 170...

# 59
Родителите ми, беше количка за кукли.

Общи условия

Активация на акаунт