Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 110
  • 422
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мечтаният си подарък получих в детската градина от Дядо Мраз , беше ходеща кукла Simple Smile

# 61
Любимият ми коледен подарък беше бременна кукла Барби с комплект за новородено:)
Е по- късно и аз получих реален такъв комплект+ бебе

# 62
  • София
Една кукла, която имаше магнит на устата и когато я хранех с нейната лъжичка, въртеше глава настрани. А когато ѝ давах биберон, веднага го захапваше. Simple Smile Беше подарък от Дядо Мраз (от родителите ми).

# 63
Още помня куклата барби тип Ариел, която получих за Коледа и коята 2 месеца по-късно "мистериозно" изчезна. Но толкова много съм я искала и мо е харесала, пе 25 години по-късно още я помня

# 64
Най-любимият ми подарък беше първото ми колело, което моите родители ми подариха, естествено беше под елхата. И понеже нямаше как да карам навън, помня че се учех да карам в едно малко коридорче, което беше 1 м широко и около 2.5-3 м дълго.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 14:25 от Renkata10

# 65
Да, помня. Кукла Мими, като истинска беше. Къпех я, плетяхме й дрехи. Още я помня с умиление.

# 66
Никога не бих забравила първият ми коледен подарък ,който с трепет очаквах и нямах търпение да отворя лъскавата кутия,завързана старателно с красива розова панделка.В нея открих едно малко, сладко,пухкаво,бяло плюшено агънце на което много се зарадвах и това беше любимата ми играчка,която пазех много дълги години,подарена ми от моите прекрасни родители- мама и тате.Gift Heart

# 67
Най - големия коледен подарък е дъщеря ми ❤️ Най- вероятно никога няма да имам по- хубав подарък от нея🥰

# 68
Колело, обожавах да карам колело....

# 69
О, беше още от времето на Дядо Мраз... В детската градина, донесе ми кукла с меко тяло и крайници от винил. Имаше биберон и можеше да си затваря очите... Ех...

# 70
Това беше първата ми кукла, подарена от родителите ми.

# 71
  • гр. Кюстендил
Спомням си за една любима моя играчка на времето, мисля, че мама ми е казвала, че съм искала кухня за играчка в детската градина, но преди 20+ години не е имало такива кухни, каквито са сега.. та моят подарък беше компактна кухничка, състояща се от 2 котлона, тенджере, тиган, разни бъркалки и сигурно съм имала и някое пържено яйце Laughing Помня, че много си готвех на тези котлончета на село, правех си и кюфтенца от кал и ги пържех в тиганчето, също бърках на кокошките там трици с вода и им сервирах, много доволни клиенти бяха като цяло SatisfiedSatisfied

# 72
Първият любим подарък от дядо Коледа за мен беше шевна машина, донесен в детската градина. Беше като истинска- можех да шия прави тегели и да правя любимите кукленски дрешки, с които бях много горда, че изобретявам сама.

# 73
Да! Помня Барби куклите от родителите ми, през 90-те имахме едно магазинче, в което си ги набелязвах и винаги ги получавах под елхата. Те, заедно с тези от семейните вечери, са ми най-любимите спомени!

# 74
  • Б
Първият коледен подарък, който помня че съм получила от Дядо Мраз беше една руса кукла със сини очи.

Общи условия

Активация на акаунт