Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 114
  • 422
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?
Пъзел на Бамби, книжка за оцветяване на Анастасия  и кукла Барби от баба ми и дядо ми

# 76
Най-любимият подарък е кукла, подарена от родителите ми.

# 77
Голяма кукла, която върви щом я хвана за ръка. Донесе ми я дядо Мраз, тогава не знаех, че е от родителите ми Simple Smile

# 78
Най-любимият ми коледен подарък беше кукла с оборудване за лятна градина (чадър, маса, столове, чинии и прибори). Бях много малка и подаръка е бил от Дядо Коледа - разбирайте родителите ми. Simple Smile

# 79
  • София
Най-любимият ми подарък е една плюшена маймуна, която си пазя и до днес. Подари ми я дядо Коледа в детската градина, т.е. родителите ми Simple Smile

# 80
Любимият ми подарък беше кукла, която мигаше. За онова време това беше невероятно. И това ми беше последната кукла. Майка така каза и много си я харесвах.

# 81
Кукла Барби, подарък от Дядо Коледа в детската градина.

# 82
Една кукла,която брат ми ми подари,когато бях на 5. Той е бил на 15 и си беше събрал пари, за да ме изненада... ❤️

# 83
Помня една много желана кукла, която Дядо Мраз ми донесе

# 84
Любимият ми коледен подарък беше кукла Барби от дядо Мраз.

# 85
Кукла от Дядо Мраз.

# 86
С напредването на годините и съзряването, все по-малко ме впечатляват материалните подаръци. За мен най-големият подарък винаги ще бъде аз и близките ми да сме здрави. Все пак имам много мил спомен от детството ми, когато нашите още ме лъжеха, че съществува Дядо Коледа. Под елхата ме чакаше много интересно, нестандрартно и кичозно плюшено куче в лилаво, което беше цялото в брокат и блестящи частици. Онемях от радост, като го видях Joy

# 87
  • Пловдив
Честно казано - не помня 😊 Помня обаче прекрасните ни вечери край въртящата се елха...

# 88
Да, помня го. Беше една голяма колкото мен кукла, която вървеше като я хвана за ръката и имаше златна дълга коса. Подари ми я баба.

# 89
  • Русе
Най любимия ми коледен подарък беше една риза с големи ръкави, майка ми я подари.

Общи условия

Активация на акаунт