Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 115
  • 422
  •   1
Отговори
# 90
Грамофон от мама и татко ❤️

# 91
Любимият ми коледен подарък беше от родителите ми- докторско куфарче и едно мече, на което редовно правех операции. 😆

# 92
Спомням си първата ми съзнателна Коледа на която баща ми беше с нас. Той често пътуваше по работа, когато бях дете и рядко беше у дома за празниците. Червено Ферари Енцо, което се движи напред, когато го издърпаш назад. Целият ден на Коледа си играхме с тази количка. Вече съм на почти 30 години и все още я пазя ♥

# 93
Беше много отдавна, но помня - ходеща и говореща кукла от Съветския съюз Simple Smile

# 94
Кукла подарена от родителите ми.

# 95
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?
Всички ръчно изработелни подаръци за мен от моите три деца, подарени ми на Коледа  са ми любими Heart

# 96
Най- любимият ми подарък е годежен пръстен на Коледа 2002 г. от бъдещият ми съпруг.

# 97
  • Mediterraneo
Най- хубавите подаръци ми ги подаряваха баба и дядо.

# 98
Помня само една голяма кукла, в детската градина. Купена от майка ми.

# 99
  • София
Най - запечаталият ми се коледен /новогодишен/ подарък беше "Приказките на Шехерезада". Пълно издание, без съкращения. Още си спомням магията.

# 100
Най-любимият ми коледен подарък беше списание “Барби” и химикал с брокат. Подари ми го майка ми.

# 101
Колело от мама и тати

# 102
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Уви, не. Не помня първият си коледен подарък. Помня обаче, най-хубавите в годините. Билети за концерт на любима група. Невероятни зелени кожени портмоне и ръкавици. Зелена кожена чанта. Всичко е моят прекрасен мъж. Heart Eyes

# 103
Спомням си единствено едно детско акордеонче. То беше радост, то беше чудо. Мили и незабравими спомени.

# 104
Най-силен спомен ми е подарък донесен от баща ми за Коледа-беше детски сервиз за чай, с чашки, чинийки, каничка, захарничка… цветът беше жълт на оранжеви ленти. Много, много мил спомен.

Общи условия

Активация на акаунт