Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 117
  • 422
  •   1
Отговори
# 105
Любимият ми коледен подарък беше спален комплект на принцеси от баба. 🤍

# 106
Най-любимият ми коледен подарък беше касетка на 101 далматинци , подарък от мама и татко 🥰

# 107
Един мини метален хладилник, в който слагах "продукти" от пластилин- майка още го пази.

# 108
  • София
Огромна кукла, която може да си затваря очите.

# 109
  • Стара Загора
От родителите ми-спален комплект и компакт диск на любим изпълнител.

# 110
Помня го! Един голям оригинален и много скъп комплект на Барби с басейн. Подариха ми го родителите ми. Още го пазя Simple Smile

# 111
Най-любимият ми подарък бе голяма ходеща и говореща кукла от Одеса. Подарък ми бе от родителите ми.

# 112
Точно наскоро си мислех на кои подаръци най-много съм се радвала. Това е една дебела книжка за оцветяване и флумастри. Била съм много, много малка. Бяха от баща ми.

# 113
Да, помня, бях на седем години, мама и татко ми подариха медицински център. Вътре имаше всичко което трябва на един лекар.

# 114
Най-любимият беше дртски микрофон. Бях най-щастлива на света. Естествено, подариха ми го моите родители ❤️

# 115
Любимият ми коледен подарък беше ходеща кукла подарен от Дядо Коледа (родителите ми).

# 116
Най-любимият ми коледен подарък беше електронна игра. Подариха ми я майка и татко.

# 117
Помня , бях на 5 години и нашите ми подариха първото колело за Коледа -Дино, розово със спомагателни колелца.

# 118
Споменът ми за първият коледен подарък е за кукла с дълги руси коси. Подарък от дядо ми.

# 119
Най-любимият ми коледен подарък беше кукла.Донесе ми я Дядо Коледа(родителите ми).

Общи условия

Активация на акаунт