Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 119
  • 422
  •   1
Отговори
# 120
Един розов заек, подарен от баща ми.

# 121
Кукла, подарък от Дядо Мраз.

# 122
Да, помня - кукла Барби! Подарък от Дядо Коледа!

# 123
Първият ми подарък в детската градина - прахосмукачка, при това работеща. Синът ни е на същата възраст сега и си поръча същия подарък от дядо Коледа.

# 124
Да, помня този подарък ,имам и снимка с Дядо Коледа от детската градина - един червен акордеон ❤️

# 125
За жалост не помня. По времето на моето детство нямаше Коледа и съответно не получавахме подаръци за Коледа. Обаче помня кога за първи път чух за Коледа - една съученичка ми сподели, че празнували у тях Коледа и аз доста дълго време се чудих какво е това. После баба ми ми обясни и така...

# 126
Помня, да. Комплект метални колички, които намерих в бюрото на майка ми и тя каза, че са за дете на колежка. Помня разочарованието и после щастието, когато разбрах, че са за мен!

# 127
Да! Бяха ролкови кънки, някъде към средата на 90-те. Татко ми ги донесе от Германия. Бяха втора ръка, но абсолютен фурор както за мен, така и за приятелките ми.

# 128
Говореща кукла. Подариха ми я родителите. Още я пазя.

# 129
Най-хубавият ми коледен подарък беше шейна. Много голяма, дървена шейна. Подариха ми я моите родители.

# 130
Красива голяма и говоряща кукла.Голяма радост беше..

# 131
  • София
Помня една пееща Маргаритка и малко червено пиано-тип синтезатор. От нашите ми беше подарък. По-скоро за Нова година. Майка ми се беше редила на сериозна опашка, за да ги вземе. Преди 1989г. се развива действието.

# 132
  • София
Голямо плюшено пате.

# 133
Най-любимият ми Коледен подарък е двуетажно дървено, розово легло за кукли. Беше невероятно красиво. Родителите ми го бяха купили с много лишения от Панаира в Пловдив, тогава все още имаше Коледни панаири всяка година и беше традиция да ходим там.

# 134
В днешно време звучи смешно, но когато аз бях малка и получих барби с обувки и дрехи, бях най-щастливата на земята. Не можех да спя от вълнение, че я имам. Това си остана и единствената ми кукла с тази марка и помня всичко по нея и до днес.

Общи условия

Активация на акаунт