Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 122
  • 422
  •   1
Отговори
# 135
Като бях малка се празнуваше само Нова година и това беше любимият ми празник. Тогава в полунощ се раздаваха подаръците, баницата с късмети и т.н. Не помня най-любим подарък, но помня сладкото вълнение да се чака полунощ, да се следи часовника и после да се разопаковат подаръците. По-вълнуващо ми беше очакването.

# 136
Като малка много се зарадвах когато ми подариха колело. Също така и федербал. Имах хубаво детство с много игри, криеница и игра на ластик и дама.

# 137
До ден днешен помня един акордеон, който дядо Коледа ми подари в детската градина. Още на момента съм го разопаковала и на общата снимка съм с него (другите деца са с опаковани подаръци). На снимката даже се вижда как другите деца ми го заглеждат с малко завист....

# 138
  • София
Най - любимият ми коледен подарък е един жълт телефон с шайба детски, който свиреше различни мелодии. Подари ми го майка ми.

# 139
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Отдавна съм минала времето за бебешки и детски играчки, но помня как с трепет ги избирах и с какво вълнение децата ги разопаковаха.
Светли празници на всички.

# 140
Най любим подарък ми беше едно апаратче за прожектиране на детски филмчета. Получих го като дете от близък роднина.

# 141
Никога няма да забравя една калинка- дърпаща се, на колела, играчка на връв.Когато я дърпаш , очите и се местеха, а крилата и се разтваряха.Майка ми ме попита преди коледното тържество в детската градина, дали искам такава да ми подари Дядо Мраз.Останах изумена, когато точно такава ми подари Дядо Мраз на тържеството, чудех се как точно е разбрал.Днес , като родител, вече ми е ясно как достигат подаръците при Дядо Коледа в детската градина Simple Smile

# 142
  • Plovdiv, Bulgaria
Да, помня. Беше така известното “бейби борн” или “пикаещата кукла” 😅 кое ли дете на 90-те не го е искало. Родителите ми го подариха (от името на Дядо Коледа, разбира се)

# 143
  • Mars Hotel
Любимият ми подарък беше колело. Подари ми го дядо ми.

# 144
  • Елхово
Най-любимият подарък е първата ми кукла, подарена от родителите ми!

# 145
Помня първото ми барби за Коледа през далечната 1994г.,плаках от радост и звъннах по телефона с шайбата на всичките ми приятелки за да я опиша най-подробно.Тогава малко семейства празнуваха, повечето чакаха Нова Година за подаръците.

# 146
Черно плюшено мече ♡. Подарък от родителите ми.

# 147
Най любимият ми подарък е шевна машина детска, но работеща от мама и тате.

# 148
Спомням си едно  апаратче за прожектиране на детски филмчета, подарък от мама и татко.

# 149
  • Пловдив
Бременна Барби кукла и я получих за дядо Мраз. Беше неописуемо щастие тогава.

Общи условия

Активация на акаунт