Семейна Коледа с Дундьо: Вълшебни подаръци, награди и празнични отстъпки!

• 8 127
  • 422
  •   1
Отговори
# 150
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?
Да, бяха едни кукли, които ми подариха родителите ми.

# 151
Любимият ми коледен подарък беше тротинетка, сигурно няма по-карана тротинетка от тази 😁 Подари ми го Дядо Коледа в детската градина (майка ми и баща ми 😅)

# 152
Най-любимия ми коледен подарък беше пъзел от мама и татко.

# 153
  • софия
Като дете получих вървяща кукла.

# 154
Помните ли най-любимия си коледен подарък, който сте получавали? Кой ви го подари?
Най-хубавия подарък от дядо Мраз беше кукла Таня и шоколад за нова година.

# 155
Най-любимият ми Коледен подарък е кукла ,която говореше (макар и на немски ) . Беше много красива и до тогава не бях виждала такава. Подари ми я дядо Мраз.

# 156
  • Вдън горите тилилейски

Кукла с дълги червени коси и бяла рокля - подари ми я Дядо Мраз в детската градина Satisfied

# 157
Спомням си любимия ми подарък от дете -  шоколадов Дядо Коледа, получавах по няколко! Е голям кеф! Беше подарък от родителите ми и от лелите

# 158
Най любимият ми подарък е едни кодифени мишлета с дрешки - семейство - мама, татко, момченце и момиченце от мама и тате ❤❤

Но най скъп е първият подарен от голямата ми дъщеря - голяма шишарка и картичка

# 159
  • Пловдив
И до днес най-скъпа ми е една парцалена кукла със ярка ниня коса... много си я обичам.

# 160
Най-любимият ми коледен подарък беше коте, което родителите ми ми подариха и което кръстихме със сестра ми - Роки.
Отдавна мечтаех за домашен любимец, а това пухкаво същество ни донесе много радост, усмивки и незабравими емоции.

# 161
Най-любимият ми коледен подарък като дете бяха едни ролкови кънки, които още си пазя в мазата.

# 162
Близък приятел на родителите ми беше подарил един голям плюшен син Том от "Том и Джери". Дотогава не съм имала по-голяма играчка и много му се радвах.

# 163
Този, който помня са розови мебели за кукли от родителите ми. Някога това беше прецедент Smile

# 164
Да, като бях малка и получих първият си часовник - на Мечо Пух. Не го свалях.

Общи условия

Активация на акаунт