Януарски бебета - тема 1

• 22 236
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Дами,нахлувам да ви питам за пъпчето на беба и се връщам да ви чета!
От известно време сякаш пъпчето на моето момиченце е изпъкнало странно. Слагам и снимка за да видите за какво говоря.
Това нормално ли е според вас. Иначе се чувства добре,смее се, храни се и спи добре?
Нямам идея дали е нормално. Не може ли да пратиш снимката на ЛЛ, тя най-добре ще каже?
На моята бебка беше същото и на миналата консултация й залепи лепенка, точно както казаха, нарусна и завъртя пъпчето и тогава го сложи. Но ни каза, че няма нищо страшно.

# 136
И нашето пъпче е на вън даже повече от снимката. Когато лекарката ми каза,че е пъпна херния и аз доста се стреснах но се е случвало на доста бебечета особено на ревливи като нас. Сложиха ни лепенка точно както се споменава, първия ден беше спокойна доста си поспа но втория започна един рев, беше страшно и към обяд започна кожата и около лепенката да почервенява. Грабнах бебка с одеялото ( даже нямах време да и облека космонавта) и при докторката, като видя обрива на бързо махна лепенката и каза,че няма да стане вероятно е алергична към лепенките. Сега сме с пъпчето на вън.

# 137
Мамчета здравейте до кога мислите да давате капки за колите  или мислите да ги спирате на 3месец

# 138
Остана ми малко Био Гая като свърши няма да купувам. Зинко ще продължа да давам още малко защото захраних много рано 3+ м.

# 139
И аз това се чудех...имаме половин шише от 50 мл на лефакс ще го изразходим и ще видя как е положението

# 140
Ние не стигнахме до капки. Ползвам едно гелче на frezyderm за колики. Колики имаме понякога след хранене,но минават бързо и безболезнено. Ще продължа да мажа коремчето , докато не отминат напълно.

# 141
Bio Gaia спряхме в края на втори месец (тогава свърши и шишенцето (второто) тъкмо) по предписание на докторката, тъй като те са за населяване на стомахчето с бактерийки, които се очаква, че за този период вече са достатъчно количество (или поне аз така си го обяснявам), а Еспумизан сме давали няколко пъти досега (края на 3 месец) и седи на пост за случай на раздразнено коремче. Flowers Four Leaf Clover

# 142
Мамите които кърмят пиете ли кафе аз си позволявам понякога 3 в 1 ...

# 143
  • София
Мими,
Аз не пия, защото обикновено пия по едно, две , но късо еспресо.
Опасявам се , че ако изпия едно ще имам доста будно бебе.😂 като се замисля - то на къде повече.
Мечтая си за вечерта, която ще направи 6 часа пауза за сън. Малко съм като зомби.
Чух , че обмислят да продължат карантината до средата на май?!
Мисля, че след нея ще съм за 4ти километър.
Иначе вече вкарах количката у дома и така го разхождам , доста ми тежи близо 7кг стана. Толкова я избирах тази количка, а тя май почти нова ще си остане, първия кош със сигурност.
Вие как сте мамчета?💖

# 144
Аз минах на безкофеиново по едно на ден ... хич не ме кефи, ама поне си въобразявам че пия кафе.

Как ми липсват и на мен разходките и свободата като цяло. По цял ден едно и също - бебето, готвене, чистене и пак наново .... не че не ми е хубаво със семейството по цял ден, ама малко разнообразие и въздух ще ми дойде добре. Мисля че много ще сме за 4ти км след цялата тая работа с вируса 😷🙄

Да се оплача, преди някалко дена имахме кървава нишка в памперса, а после почти два дена без аки... слава богу вече всичко е наред. Според педиатърката е от храната която аз съм яла и от многото напъване и колики които е имал. Много внимавам какво ям, но тогава за първи път си позволих няколко лъжички боб и ето го резултата. Много ми е криво че аз съм го причинила и се надявам повече никога да не се случва, че като я видях тази кръв изтръпнах и с дни не съм спала от притеснение.

# 145
По време на бременност си пиех по едно кафе на ден и Гинеколога ми каза,че по време на бременност ако съм пила бебето е свукнало. Сега по едно си пия.

# 146
Пия си 3в1 всеки ден, не мисля, че му пречи по някакъв начин, не се е превхзбуждал заради кафе до сега, дори ако съм пила повече от 1.
И по време на бременността също си пих кафе, АГ-то ми каза, че не пречи по никакъв начин.

# 147
Не иска да спи едва сега заспа ..цял ден е крива ....и ние с количката на терасата ...вкъщи е тясно само количка липсва 😀

# 148
По време на бременност си пиех по едно кафе на ден и Гинеколога ми каза,че по време на бременност ако съм пила бебето е свукнало. Сега по едно си пия.

Може и да има нещо вярно, защото аз по време на бременността ги свалих от три на едно дневно, а сега пия две (сутрин и в ранния следобед), но половин дозички и всичко е наред - бебчи спи по 8-9 часа на нощ вече близо месец или повече, между храненията - по около половин-един час. НО аз съм с много ниско кръвно. Pensive

# 149
  • София
И аз съм с ниско кръвно, но не знам.
Още три месеца мисля ще издържа без кафе.
Medlinniel завиждам ти за нощната пауза, на колко месеца сте?

Общи условия

Активация на акаунт