Моята госпожица днес е на 8м и от вчера сяда сама. Придвижда се с нещо като войнишко пълзене и се изправя от пълзене с прави крачета като мост, много е смешно. Съответно няколко пъти от седнала падна назад к си дрънна главата. Аз я слагам на под с коркови плочки, та не е твърдо, но все пак не е и толкова меко.е взимам и аз май каска 😅
на 7мес и 3 дни сме 8940 и 70см. Този месец е наддал само 300гр. Мисля че Вики се притесняваше за малкия грамаж ( по спомен го карам, може и друга мама да беше 😆) , та и аз питах педи нормално ли е само толкова ... тя каза че е абсолютно нормално и че в тази жега и при тази активност от страна на детето е нормално дори и да спадне на тегло или да си остане същото.
Каза ми да почна жълтък по малко и да почна да давам попара сутрин с сухар. Каза също и за тези бисквитки... после глутен, после млечни. С две думи толкова много неща ми каза, та почнах да се обърквам. Ама ще ги действам едно по едно, че пак се моткам 😆 Според педи си е върнал нощното хранене не само заради зъбите, а и защото не му достига храната през деня. Вярно е че кърмата ми вече понамаля. Каза да давам малко кашичка вечер и така да го слагам да суче.
Горните зъбки вече прозират, а малкия е голяма кривотийка.
Почнахме и с гърнето от няколко дена, но още нямаме успех. Той още не може да стои стабилно седнал и трябва да го придържам, а и гърнето май му идва голямо.
Сори за дългия пост 🙄