ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 10

• 47 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Ruse, Bulgaria

Искам да съм на мястото на Ямач.

# 572
Искам да съм на мястото на Ямач.

Хиена! Joy Hug

# 573
  • Ruse, Bulgaria

Любимката ми Sparkling Heart

# 574

Дур бакалъм! И  ти изневеряваш като БебЕ. Joy То беше докторката, Айше. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ей ги триъгълника на фона на Джем Караджа.

# 575
  • Ruse, Bulgaria
Те бяха преди нея Stuck Out Tongue Winking Eye Сега съм влюбен в Ефсун Heart Decoration

# 576
Добър вкус! Hands Plus1

Как ме дразни образа, а и актрисата на Нехир?! Confused Само защото е бременна няма да я закачам. Само леко ще се изразя в стилистиката на Чукур - Б** *** ****  **ца! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 577
  • Ruse, Bulgaria
Добър вкус! Hands Plus1

Как ме дразни образа, а и актрисата на Нехир?! Confused Само защото е бременна няма да я закачам. Само леко ще се изразя в стилистиката на Чукур - Б** *** ****  **ца! Stuck Out Tongue Winking Eye

И на мен ми е противна Нехир.

# 578
Е, и момата си има фенове.
Eдин от коментарите - Lanet olsun Yamaç. Joy Joy

# 579
  • Хасково
 Да я видим тая Нехир дали няма да излезе скрита лимонка.

# 580
  • Ruse, Bulgaria
Махсун: Агнетааа! Хайде, приберете си багажа и елате с мен.

Детето: Къде?

Махсун: В дома ни. В нашия дом.

# 581
Тази вечер почвам да броя напускащите. Махсун заминава с каракузитата. Азер ще напусне сватбарската. Джело /нали Кубилай бил положителен за COVID-19/, предполагам ще отсъства поне няколко еп. Мелиха я изкарали от участниците в страницата на дизито в сайта на Show TV и си участва в ново дизи... Хади бакалъм за следващите. Popcorn

# 582
  • Хасково
Кубилай вече е на сета на другия сериал който снима най вероятно и тук ще се появи.

# 583
Кубилай вече е на сета на другия сериал който снима най вероятно и тук ще се появи.

Да не го мислим тогава. Grinning Значи няма Wear Crown

# 584
  • Хасково
Махсун не напуска, за няколко епизода само няма да го има,актьора има лични ангажименти така четох.

Общи условия

Активация на акаунт