ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 10

• 47 304
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Ruse, Bulgaria
96. Епизод / Резюме и Снимки

Ямач, който напусна квартала и дома си, се приютява при Ефсун. Докато Нехир, която ги вижда заедно, взема решение, което ще повлияе на живота на всички тях, ще се очаква с интерес дали Ямач ще успее да я върне от този път или не. Докато на фронта на Ерденетови, Арък и Серен преследват мистериозните си врагове, изведнъж живота на Арък ще бъде в опасност. Правейки съдружие с едно изненадващо име, Дженгиз ще бъде още една крачка по-близо до това да убеди Ямач да застане на негова страна. Хората на Чукур и семейство Кочовалъ, които още веднъж разбират колко голям е врагът с една неочаквана атака, ще се обединят, за да защитят квартала, и в отсъствието на Ямач нещата в Чукур ще се объркат. Но това няма да е единствената изненада, която очаква Кочовалъ. Караджа, която е на път да се омъжи за любимия си, ще вземе най-трудното решение в живота си между любовта и семейството си.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 18:19 от Sinan Mustafov_397437

# 556

Рамбо и полиция? Thinking

Heart Eyes

Дам. Вече се знае всичко за 96. Мислех, че подвеждат с погледа на Нехир и тя ще види нещо друго, но не. Баш БебЕ в компанията на Магията ще я прати на първо време в бар, съдейки по снимките. По-късно в психиатрията.

За любителя на рози - мъгла. Thinking

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 17:52 от selfie

# 557
5 млн абонати в ютуб.
Çukur | 5 Milyon Aboneye Ulaştık!

https://youtu.be/kd2rTMln1oU

Браво! Най-добрия сериал,който съм гледала!

# 558
За младоженците забравих. Как така са полегнали в едно легло преди сватбата? Срамота! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 559
  • Хасково
Цитат
За любителя на рози - мъгла. Thinkin
Днес има инфо и за това.Чичо на Кочовалъ е, от нашите е.

Текста под снимката.
Скрит текст:
Diziye koçovalilarin amcası rolünde nedimin patronu girecek bu kişide Kadir İnanır.

# 560
Гьокхан да не разчита на късата ни памет. Някои помним, че историята на Кочовалъ започва с избиване на семейството на Идрис и как останал само той.
Сега ето ви чичо. Joy Че и заможен както се видя. С афинитет освен към рози още и към чуждо карго. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 561
  • Манчестър
За младоженците забравих. Как така са полегнали в едно легло преди сватбата? Срамота! Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре че му се види края на този ашк 😐

# 562
  • Хасково
Аз имах съмнение,че видеото което гледаха Джумали и ко е пипнато тук там и днес в един от профилите които пускат подсказки на въпрос дали Джумали ще приеме отново Ямач за свой брат е отговорил.Ще сложа в скрит текст въпроса и отговора.Превода е с гугъл преводача.

Скрит текст:
Cumali Yamaca tekrar kardeslige kabul etecek mi?
Ще приеме ли отново брат си Кумали Ямака?

Zamanla anlarlar.O izlettikleri video bizim izledigimiz sahne ile ayni deil.Yoksa zaten boyle tepki verilmezdi.

Те разбират с течение на времето. Видеото, което са гледали, не е същото като сцената, която сме гледали. В противен случай те така или иначе не биха реагирали.

# 563
  • Манчестър
Със сигурност записа е манипулиран,на мен ми е по-ентересан от къде въобще този запис попадна в ръцете на Ерденетови. Явно е че Чаатай е разполагал с него ,но не го използва....(как,защо🤔)

# 564

#Чукуренеразрушим

# 565
  • Ruse, Bulgaria
Серен: Местим се в Чукур ли?

Арък: Не беше ли казала, че си харесала квартала?

# 566
  • Хасково
Метин е на сватбата може и той да го убие.

# 567
  • Ruse, Bulgaria
Азер: Ще можеш ли и такъв да ме обичаш.

Караджа: Ще те обичам. Винаги ще те обичам.
Въпреки всичко, което си направил и не си успял да направиш.

Вартолу: Ела, синко, да те отведа оттук. Малко да си разсееш главата, да дойдеш на себе си.

Ямач: Не мога. Нямам място, на което да отида. Не ми остана надежда.

Вартолу: Не говори така, синът на баща ми, без надежда не се живее.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 17:16 от Sinan Mustafov_397437

# 568
Ела, синко, да те отведа оттук. Малко да си разсееш главата, да дойде на себе си.

За къде си, БебЕ, без аби Вартолин?! Heart Eyes

# 569
  • Ruse, Bulgaria
Ямач: Става ли, нищо да не питаш?

Ефсун: Нищо няма да питам. Искаш ли да ти разкажа приказка?

Ямач: Много. Много бих искал.

Общи условия

Активация на акаунт