С какво ви дразнят свекървите? – 120

• 27 091
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Онези чехли не се носят постоянно, за да се омиришат така. После се проветряват. Наистина има нещо странно.

# 256
Колкото и да са мръсни чехлите, как може да се пренася миризма. Да не би детето да носи някакви чорапки от изкуствена материя,че да се омирисват краката ,просто предположение. А е мъничко дете още, за да му миришат краката.

# 257
  • София
Не е от чорапките, защото са памучни. Свека е купила някакви китайски пантофи, които миришат ужасно на някакъв химикал. И са поларени и запаряват крачетата. Освен това като си тръгне детето пантофите заминават в общия шкаф със смърдящите обувки на свека, свеко и т.н. Миналата седмица забелязах, че миризмата нараства прогресивно след всекидневното посещение при тях. В петък вече беше непоносима. Не ми се искаше да се разправям с нея, но пък не искам да хване някакви гъбички или не знам и аз. Но като се замисля, дори да купя нови пантофи, тя на пук няма да ги дава на детето. Тя е на мнение, че храна не се хвърля и дрехи и обувки също не се хвърлят, преди да са се скъсали...

# 258
Така си  помислих. Пантофките са от некачествен материал.  Дори и да не са китайски, има такива български  обувки за деца , пък и за възрастни.

# 259
Изпращайте детето с други пантофи и изрично му поръчнайте да ги носи само тях и после да ги връща обратно в къщи.

# 260
Имам въпрос.. За една приятелка питам. Според вас нормално ли е всеки път щом бабата и дядото видят детето, когато те самите са болни и съответно то се разболее след това, да се сърдят, че им се е казало, че те са го разболяли. При условие, че никъде другаде не е ходено, след тяхната среща.

# 261
  • София
За мен не. Родителите защо позволяват на бабата и дядото да виждат детето, докато са болни?

# 262
  • Варна
А приятелката ти защо допуска болни хора около детето си? Не знае, че то може да прихване ли?

Не, не е нормално. Но е можело да се избегне. И разболяването, и махленските разправии после кой е виновен.

# 263
Имам въпрос.. За една приятелка питам. Според вас нормално ли е всеки път щом бабата и дядото видят детето, когато те самите са болни и съответно то се разболее след това, да се сърдят, че им се е казало, че те са го разболяли. При условие, че никъде другаде не е ходено, след тяхната среща.
Ами, не е нормално, ама ....те няма да се променят.
Спирате да казвате.Или просто не давате детето, когато кажат, че са болни.
Не е нужно всеки път да се джафкате за едно и също.....

# 264
Не, не е нормално.
Но защо се е случило повече от веднъж? Ако са болни няма срещи.

# 265
Нормално е хората като са болни, да не приемат гости. Но да натякваш на родителите си, че са ти разболяли детето, също е грозно. Просто не го водиш при тях.

# 266
  • при късмета
Кое да е нормално? Това, че детето се е разболяло, защото това е нормално или това, че се сърдят? Да се сърдят не е нормално. Но всички възрастни, барабар с родителите са виновни. Ако детето е заведено при бабата и дядото, просто си го взимаш и не го оставяш. Ако те са дошли болни, не влизат и толкова. Изобщо как при уговорката не се е разбрало? Ако бабата и дядото са го спестили, тогава са изцяло виновни, но горните правила си важат.

# 267
Разбирайте така. Единия е болен, другия уж не. Този, който уж не е болен вижда детето. В следствие на това детето се разболява още на следващия ден. Мамин златен имаше възможност да им каже, че  когато са болни няма срещи с детето. Е да ама познайте. Той не взе мерки. Аз казах и сега от 2 месеца не ми говорят.

# 268
Много важно. Здравето на детето ти е на първо място.

# 269
  • София
И какво като не ти говорят? Ти и другият родител имате задължението (не правото) да предпазвате детето си. В случая ти си направила точно това. Ако някой има проблем с това, теб не те касае. Гледай си детето, животът продължава.

Общи условия

Активация на акаунт