С какво ви дразнят свекървите? – 120

• 27 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Направо цялото село питаш. Може пак някой в крайната къща да е болен.

# 301
Иронията е излишна. Няма защо да се завира малко дете при болни хора.

# 302
  • София
Иронията е излишна. Няма защо да се завира малко дете при болни хора.
Да. Особено във "вихъра" на ваксините.

# 303
Писала съм преди време как ни изпонатръшка свекървата като си дойде болна - ама като казвам болна, пълна програма. Мъчно й било, разбирам, ама при второто подобно изпълнение си й казах директно какъв е проблема. Сума време ми вкарваше някакви реплики, откакто я насолих, ама изобщо не ми дреме. Като я питах ще гледа ли децата като са болни, само гледаше умно.
Уж големи хора с акъл в главите, а като са заразни премълчават. Тези пък даже нагли, на сина си се жалват...ми как да ги уважаваш такива?

# 304
Аз пък друго не разбирам: като се виждат всяка седмица, толкова ли не могат да изчакат да оздравеят? Все пак малко дете е. После пак ще си се виждат като са здрави.

# 305
И да не се виждаш всяка седмица, особено вирус не дава друга опция , освен да пазиш детето.Не си порязал пръста си...Това не се коментира дори.Ама и вие сте в състояние да направите сериал от никакво нещо, дето си е ясно по презумпция.Много обичам дето някой се сърди.На всички им минава в един хубав ден ,така че защо го дъвчем толкова.Понякога имам чувството, че гледам театър,сори...

# 306
Боряна права си, това си е чист театър, но от страна на свекърите. Аз отдавна съм преглътнала всичко по мой адрес, но за детето си компромис не правя. Виждаме се с тях всяка седмица, понякога и по два пъти. Живеем на има няма 2км едни от други. И да, свекърите правят цирк, че не били виждали детето 5 дни.

# 307
Те сигурно и тяхното си дете искат да виждат всекиден.
Достатъчно е  при нужда  да им откликва детето веднага, да не ги подхвърля на изчакване.

# 308
Те сигурно и тяхното си дете искат да виждат всекиден.
Достатъчно е  при нужда  да им откликва детето веднага, да не ги подхвърля на изчакване.

Когато са Ни помолили за нещо, винаги сме били насреща. И аз и сина им. Никога не им е отказвано нищо. Ама в един момент станах лоша, понеже аз защитавам детето си.

# 309
Свекърите са били достатъчно тактични да не се вижда болният с детето.

# 310
Ама не са били достатъчно умни да се сетят, че здравият, който е бил в пряк контакт с болния, може да е вирусоносител и заразен.

# 311
  • София
Ама не са били достатъчно умни да се сетят, че здравият, който е бил в пряк контакт с болния, може да е вирусоносител и заразен.
Не вярвам да не го знаят. Просто им е по-важно какво искат те, отколкото здравето на детето.

# 312
Като почнете да ги жалите все едно младите са ги зарязали на произвола на съдбата. Никой не е пострадал от превъзмогнато его все още.

# 313
Направили са го нарочно на снахата - защото синът им не иска да се занимава с болно дете. Да се мъчи тя.

# 314
Много ясно! Родителите на мъжа са център на Вселената. Ще простите сарказма ми, но като родител на недоносено дете, просто имам нетърпимост към такива демонстрации. Вместо да се говори и постъпва човешки, някои се правят на много велики.

Общи условия

Активация на акаунт