Секс след раждане

• 13 264
  • 224
  •   1
Отговори
# 105
Има полза от говоренето и то голяма,защото го познавам 100 процента кога лъже и кога не.Незнам защо се бях заблудила толкова,че ще тръгне с някаква си парантия, която обарват всички.Чак ми е смешно като се сетя,защото аз съм 100 пъти по хубава от нея и по млада ☺️☺️☺️

# 106
Има полза от говоренето и то голяма,защото го познавам 100 процента кога лъже и кога не.Незнам защо се бях заблудила толкова,че ще тръгне с някаква си парантия, която обарват всички.Чак ми е смешно като се сетя,защото аз съм 100 пъти по хубава от нея и по млада ☺️☺️☺️
според теб си по-хубава според друг може би не чак толкова,а и не забравяй-разнообразието движи живота

# 107
Добре де в крайна сметка сигурна ли си,че той ти изневерява с тази жена или просто ти си въобразяваш и си набиваш всякакви филми в главата.
Аз от опит бих ти споделила,че след раждането има едно състояние което може би си има точното определение но аз не се сещам в момента. Та състоянието след раждане е малко по напрегнато, смисъл такъв все още не си свикнала според мен с промяната, дори може и хормоните ти още да не са се оправили изцяло. Има и депресия след раждането може и да си в нещо такова. Предполагам,че ти е много трудно сега и нещата са ти по черни от колкото са. Виж всичко се нарежда с времето,дай си малко време и недей да търсиш проблем там където го няма. Може отказа да е наистина защото мъжа ти е изморен, все пак докато сме си в къщи ние винаги имаме възможност да си полегнем с децата дори и за 20 мин но докато мъжете ни я нямат тази възможност. На работа си е друго, в къщи си е друго. Не казвам,че грижите за 2 месечно бебе са лесни!
Мисли позитивно и всичко ще се промени.Дори след време като прочетеш какво си мислела и писала тук ще ти е смешно.

П.с Много жени и мъже имат проблеми в сексуалния живот след раждането на детето им.

# 108
Те са го имали и преди раждането поради физиологични причините при него и яз смятам, че това е най-силният довод да не е имало изневяра. Някои хора обаче не го разбират това, просто не знаят какво нещо е ако един мъж има слабо либидо. Това са и едни от най-верните мъже по-принцип, може да сте сигурни в това.

Най-неверните са тези, които са в другата крайност, най-потентните ! 

# 109
Така е Прав си 👌👌👌

# 110
Те са го имали и преди раждането поради физиологични причините при него и яз смятам, че това е най-силният довод да не е имало изневяра. Някои хора обаче не го разбират това, просто не знаят какво нещо е ако един мъж има слабо либидо. Това са и едни от най-верните мъже по-принцип, може да сте сигурни в това.

Най-неверните са тези, които са в другата крайност, най-потентните ! 

Това ми звучи все едно да имаш кола със скапан двигател и да се радваш, че не могат да ти я откраднат.
Но не си прав, мъж с ниско либидо в дълга връзка може да изпитва силно желание за секс, но с нова жена. Както и обратното, мъж с високо либидо не е задължително да е неверен(личен опит). Просто моногамията и полигамията не са в зависимост от сексуалното желание, а от други неща.

# 111
Нека ги сложим на обща база да видим кое не е вярно, защото единичните случаи нямат значение, а общите цифри. Това което казвам са просто факти ! Изключения винаги има във най-различни ситуации. Нека да вземем 100 човека с много ниско либидо и да видим колкото от тях са изневерявали и 100 човека със много високо и да сравним са цифрите.

Още един довод дори мога да дам за конкретният случай, нейният мъж не винаги е постигал задоволителна ерекция или въобще. Повярвайте такъв мъж ще изпитва голяма несигурност да пробва със някоя да изневери, ако той чувства несигурност няма да смее.

Аз лично знам жена, която въпреки проблем в отношенията и липсата на секса, заради суетата си и в случая много лек целулит, които трябва да се гледа само на правилната светлина, че да се забележи и тя се притеснява да има любовник, както и ако има други несъвършенства много влияе при някои жени.

Това просто показва, че човека ако не е сигурен в себе си е много трудно да излезе от комфортната си зона било и заради нуждата от секс.

# 112
Статистики не знам и не съм водил, но ще ти го обясня така.
При системно изневеряващите причината е, че настоящия партньор им омръзва много или сравнително бързо, и спират да изпитват привличане и съответно тръпка към него. При което следва или честа смяна на партньорите, или водене на една официална връзка и още една или няколко паралелни. Понеже явно разбираш от статистика, можеш да направиш една такава в публикуваните истории на изневеряващи и да провериш твърдението ми.
Тук обаче способността дълго време да те привлича един и същи партньор и силата на сексуалното желание нямат нищо общо, защото се определят от различни неща. Първото е от самата сексуалност на човека, която е закодирана в мозъка, докато силата на либидото се определя от други фактори като хормони, самочувствие, здравословно състояние и др. Иначе си прав до някъде, човек с много ниско либидо, дори да не изпитва нищо към партньора си, едва ли ще си мръдне задника да търси друг.

Колкото до случайните изневери, там причините са най-различни и може би също си прав за някои от случаите, като например единия иска секс постоянно, а го получава два пъти в годината. Тогава и аз сигурно не бих издържал честно казано. Но причината в такъв случай не е във високото либидо на единия, а в сексуалната несъвместимост на двойката.

Обаче с едно съм напълно съгласен с твърденията ти - импотентен мъж няма да изневери, но каква е файдата от такъв, нека жените по-добре да кажат.

# 113
Здравейте,вчера бяхме заедно с мъжа ми и правихме секс. Днес той уж на шега,но ми каза че иска да му направя свирка,мисля си като заспи довечера детето да го изненадам и да му направя,как мислите вие, дайте съвет?

# 114
Не разбирам защо питаш непознати дали да направиш свирка на мъжа си? Я се стегни малко... Ти не знаеш ли какво искаш? Ако отговора е Не, време е да помислиш какво искаш. И не само неща свързани със секса.

# 115
Здравейте, не знам дали въпроса ми е за тук. Преди почти месец родих нормално, с епизиотомия.Вчера за първи път правихме секс с ММ. Като цяло всичко беше наред, нямаше болка, само лек дискомфорт в началото. Общо взето всичко си беше наред. Днес обаче четох мнения на други майки, че след епизиотомия са правили секс след около 40 дни, даже някои и след месеци.И се чудя дали избързахме и има проблем или щим всичко мина гладко да не се притеснявам. 😒

# 116
Щом не ти тече кръв и не е имало болки, за мен не сте избързали.
В болницата нещо бяха ли те предупредили за секс, кога може?
То е почти същото, както при разкъсване по време на раждане, само че разкъсването е много по-зле, защото по-бавно зараства, а и лошо се разтягат тъканите.
Аз не бих се притеснявала заради десетина дена, които са според мен традиционните - че жената до 40 дена да се води като ранена и че може да я убият лехусите (митични същества някакви, които се занимават с такива кофти действия). При всеки е различно.

# 117
Бахти и мъжете, и самочувствието, кой бил по-хубав, коя била шаврантия.
Ако мъж тръгне по чуждо, само щото жена му е качила няколко кила, заради раждане, които така или иначе ще се свалят до няколко месеца при повече старание и желание, то такъв не си струва.
Ако мъж лъже и се скрива като мишка, когато е изневерил, е абсолютен боклук. Пък жените на такива нека си вирят носовете колко са по-хубави от изневерите и какви са принцеси. Много такива съм видяла и винаги умирам от смях на какви подлоги се превръщат с вечните си претенции, следене, демонстрации на публични места какво здраво и задружно семейство са, ама как я обича, ама как я носи на ръце. Ако знаят обаче какво се случва зад гърба им...
Не е задължително мъж да изневери с по-красива, даже много често изневерите стават с някой невзрачен елемент от женски род, който привлича мъжа я със секса, я с нещо друго в поведението.
Човек и да го мисли и премисля, ако ще се случи, то ще се случи и под носа им.

# 118
Няма да коментирам случая. Но се зачудих едно. Мъжете искат дете от жената до себе си, а после я отблъскват и търсят други като роди. Или избягват грижите по детето, отдавайки се на свои дейности. Имам такава позната. Иначу мъжът й не е лош човек. Не знам каква е логиката.Ами, не го схващам.

# 119
Причината може да е във външния вид на жената. Без да го приемате лично, някои жени наистина изглеждат потресаващо след раждане. Когато мъжа и се влюбил в нея и е била 50-60 кг, със стегнато тяло, а след раждането е станала да речем 80, с увиснали телеса, целулити и бог знае още какво, това може да е причина за намалено сексуално желание при мъжа. Не забравяйте, че мъжете възприемаме жената с очите си, а сексуалното желание не става със заповед и насила.
При мен не е имало такива проблеми, а и жена ми си запази фигурата след раждане и сега изглежда много добре, но при други двойки тези проблеми са факт.

Общи условия

Активация на акаунт