На море в Турция - тема 66

• 58 242
  • 785
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде в Европа...
Pamsi, здраве да е само...то и без това за тази щях да откажа..но за другата много искам 😘

# 166
  • BG
Някой успявал ли е да договори доп. отстъпка от някоя тур. агенция или оператор от посочените им в сайтовете ? Ако да от коя и колко ? Как ?

# 167
  • София
Някой успявал ли е да договори доп. отстъпка от някоя тур. агенция или оператор от посочените им в сайтовете ? Ако да от коя и колко ? Как ?

На какво основание...заради вируса ли? Дори и да успееш, да не мислиш, че ще спазариш повече от 2-3%.

# 168
  • Някъде в Европа...
Да - за редовен клиент...

# 169
Да - за редовен клиент...
Турс Клуб Wink

# 170
Здравейте,
я кажете за застраховките отмяна при пътуване.. чудя се да направим ли..?
във връзка с корона вируса, дали  застраховката би покрила удължаване на срока за пътуване, както е записано.. ако примерно има карантина и следва да останеш 14 дни в хотела, или пък ако затворят граници...
и не ми се смейте, моля, че с тези темпове и толкова бърза промяна на обстановката.. знам ли какво ще е след 4 месеца и въобще дайте малко инфо, който е ползвал.. четох информация.. ама всичко е в Общите условия, а тях нещо не ги намирам Rolling Eyes

# 171
  • Където морето целува небето...
Здравейте,
я кажете за застраховките отмяна при пътуване.. чудя се да направим ли..?
във връзка с корона вируса, дали  застраховката би покрила удължаване на срока за пътуване, както е записано.. ако примерно има карантина и следва да останеш 14 дни в хотела, или пък ако затворят граници...
и не ми се смейте, моля, че с тези темпове и толкова бърза промяна на обстановката.. знам ли какво ще е след 4 месеца и въобще дайте малко инфо, който е ползвал.. четох информация.. ама всичко е в Общите условия, а тях нещо не ги намирам Rolling Eyes

В нашата полица има "Удължаване на пътуванто" в следствие на форсмажорни обстоятелства (където влизат епидемии), НО до сумата на две нощувки. Общо взето нищо, но дано не се налага на никой да разбере. Дано не се налага и да канселираме почивките Simple Smile

# 172
  • с трима мъже :)
Момичета,

чета ви, чета ви, но не намирам отговор на въпроса, дето ви писах: може ли да ми разкажете какви са оплакванията от хотела Didim Beach Elegance - казахте да бягам от него и ми препоръчахте други. Но защо? Какво му има на този хотел? Не намерих никъде отзиви за него - ваши отзиви, от тоя форум.
В триадвайзор намерих лоши коментари - че пращат хората в други хотели. Писах до хотела и ги предупредих, че ако ми направят такъв номер, ще ми върнат парите двойно и ще имаме голяма разправия. Разбира се, казаха да не вярвам на тези коментари. Освен това, ще пиша и на агенцията, с която пътувам, да предупредя за това. На мен това ми е притеснението - да не ни сложат в друг хотел. За това ще се разправям с тях отрано. Но какво друго не е наред там? Колежка е била и много ми го хвали. И тя е ходила есента.

Иначе...вдругиден, в неделя, съм платила за Гърция, за карнавала в Ксанти, но няма да ходим. Притеснено ми е, освен това водя и племеницата с годеника и, които август месец се женят и някак си ми е много притеснено да си играя със съдбата им, Децата ми изобщо не коментирам, че също са в групата, дето ще ходим. Едно време майка ми викаше: Покрито мляко котки го не лочат.

Още се изкушавам да отидем на карнавала, парите не са много, но ми е притеснено. Ако стане белята, аз ще съм виновна. Sad

# 173
Здравейте, аз още се лутам и не мога да си избера хотел за нашата почивка. Съпруга ми държи да е в Белек. Пътувахме с Тез тур и ми се струва, че тази година няма много богат избор. Последно се спряхме на Papillon Ayscha, та молбата ми е ако имате повече имформация или лични впечатления от хотела, да ги споделите.

# 174
  • София
Момичета, прогнозирате ли спад на цените заради истерията с вируса? Ако стане така, ласт минит офертите ще са добро попадение.

# 175
Момичета, прогнозирате ли спад на цените заради истерията с вируса? Ако стане така, ласт минит офертите ще са добро попадение.
Ама то не останаха места, за да има ласт минит. Не виждате ли, че свестните хотели са stop sale?

# 176
Момичета,

чета ви, чета ви, но не намирам отговор на въпроса, дето ви писах: може ли да ми разкажете какви са оплакванията от хотела Didim Beach Elegance - казахте да бягам от него и ми препоръчахте други. Но защо? Какво му има на този хотел? Не намерих никъде отзиви за него - ваши отзиви, от тоя форум.
В триадвайзор намерих лоши коментари - че пращат хората в други хотели. Писах до хотела и ги предупредих, че ако ми направят такъв номер, ще ми върнат парите двойно и ще имаме голяма разправия. Разбира се, казаха да не вярвам на тези коментари. Освен това, ще пиша и на агенцията, с която пътувам, да предупредя за това. На мен това ми е притеснението - да не ни сложат в друг хотел. За това ще се разправям с тях отрано. Но какво друго не е наред там? Колежка е била и много ми го хвали. И тя е ходила есента.

Иначе...вдругиден, в неделя, съм платила за Гърция, за карнавала в Ксанти, но няма да ходим. Притеснено ми е, освен това водя и племеницата с годеника и, които август месец се женят и някак си ми е много притеснено да си играя със съдбата им, Децата ми изобщо не коментирам, че също са в групата, дето ще ходим. Едно време майка ми викаше: Покрито мляко котки го не лочат.

Още се изкушавам да отидем на карнавала, парите не са много, но ми е притеснено. Ако стане белята, аз ще съм виновна. Sad
[/i]

Ами ти още не си резервирала и ги нахока и хотела и туристическата агенция. Да не говориме , че Господ знае дали няма заради вируса да не затворят границите или по - точно ..всеки на своя глава да пътува ..Всички са в шок и не се знае до лятото какво ще стане .... Как си представяте струпването на 1500 човека ...на едно място

# 177
Момичета,

Аз предполагам, че общината в Ксанти ще отмени карнавала, но не се знае. Следете и ако стане така, поне няма да ви е яд.

# 178
  • Sofia, Bulgaria
Ама то не останаха места, за да има ласт минит. Не виждате ли, че свестните хотели са stop sale?

Това, че няма места не значи, че няма да се освободят. Отделно в момента има напрежение между Турция и Русия заради Сирия, ако руснаците си оттеглят резервациите спада ще осезаем. Цените от лятото когато руснаците избягаха от Анталия бяха, ако не на половина спрямо сегашните то поне 1/4 надолу  Wink

# 179
Здравейте, аз още се лутам и не мога да си избера хотел за нашата почивка. Съпруга ми държи да е в Белек. Пътувахме с Тез тур и ми се струва, че тази година няма много богат избор. Последно се спряхме на Papillon Ayscha, та молбата ми е ако имате повече имформация или лични впечатления от хотела, да ги споделите.

Papillon Ayscha е от добрите хотели в Белек. Цената му е малко по-умерена, в сравнение с доста от хотелите в района,  което е плюс. Територията му не е голяма, а и част от нея е заета от вилите и басейна към тях, та няма много простор, но пък е зелено, подредено и уютно. Плажът е с хубав фин пясък, но на влизане в морето може да има камъчета. Анимацията е стандартна, има гостуващи артисти за вечерната, но не знам дали отделно правят партита. Моето косвено впечатление е, че храната е добра и разнообразна, но съм чела 2-3 мнения, че липсва морска храна. Ако държите на това, проучете по-добре. Има 4-5 пързалки, не са екстремни, но ако аквапаркът не ви е приоритет мисля, че са достатъчно разнообразни.
Ако търсите конкретна информация - питайте, може би ще мога да ви помогна.

Общи условия

Активация на акаунт