На море в Турция - тема 66

• 58 257
  • 785
  •   1
Отговори
# 180
  • В.Търново
По новините даваха на обяд, че Анкара ще пусне бежанците към Европа.Не можах да чуя цялата новина.Иран в момента имат сериозен проблем с вируса.

# 181
  • Пловдив
Те бежанците вече са на нашата граница и на тази с Гърция.Очаква ни интересна пролет а за лятото няма да мислим.Времето ще покаже.

# 182
Ние си направихме застраховка "отмяна на пътуването", но мен ми е мъчно, че така се бях настроила за почивка и я чаках с нетърпение.....пък то какво стана.....че и от ноември още резервирахме.

# 183
  • ВАРНА
Какво общо имат турските курорти със сирийската граница - където е конфликта?  
Най-близкият Алания е тна около 900 км. - Анталия на 980 км. - Мармарис -Бодрум 1100 км. от сирийската граница.

Не напразно резиденцията на Ердоган е  на брега на средиземно море между Бодрум и Мармарис - където се крие винаги при конфликт.

На бежанците целта им е  стигане:  Германия  - Холандия и Скандивия.
Грам не ги вълнува нито Турция нито България.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 15:14 от Варненец

# 184
GalaBG, сега съобщиха по БНР, -Министерството на здравеопазването разпореди пълна забрана на традиционните карнавали в Ксанти и Патра, поради заплаха от разпространение на коронавируса. Нарушителите се арестуват.

# 185
  • Пловдив
Варненец нали си наясно ,че за стигнат до там трябва да преминат през България.А това преминаване не е ясно какви последици може да има за нас.Още повече ,че ние българите нямаме вина и амбиции за нещо в тая война.

# 186
  • с трима мъже :)
Да, те ми писаха от агенцията - връщат си ни парите, даже.

За Турция - с глас се смях Simple Smile ... че ги нахоках .. права си Simple Smile

Ми аз си мисля, че до есента ще сме забравили тия проблеми, сегашните и ще се наслаждаваме на приятни почивки.

# 187
  • ВАРНА
Варненец нали си наясно ,че за стигнат до там трябва да преминат през България.А това преминаване не е ясно какви последици може да има за нас.Още повече ,че ние българите нямаме вина и амбиции за нещо в тая война.

Никакви последици за България няма - защото са перфектно информирани че източните балкани са брутално бедни и трябва да преминат транзит от тук за към обетованата земя централна Европа - Германия/Холандия и Скандинавия..

# 188
  • Някъде в Европа...
Момичета, прогнозирате ли спад на цените заради истерията с вируса? Ако стане така, ласт минит офертите ще са добро попадение.
Ама то не останаха места, за да има ласт минит. Не виждате ли, че свестните хотели са stop sale?

Това, че няма места не значи, че няма да се освободят. Отделно в момента има напрежение между Турция и Русия заради Сирия, ако руснаците си оттеглят резервациите спада ще осезаем. Цените от лятото когато руснаците избягаха от Анталия бяха, ако не на половина спрямо сегашните то поне 1/4 надолу  Wink
Е, това пък ако стане с руснаците ще е супер за нас..лято 2016 беше супер, и ценово, и откъм спокойни хотели и естествено допълнително внимание към по-малкия брой почиващи...
Варненец, напълно съгласна съм с теб...Дори и бежанците вече знаят, че в Бг не е добре живота...

# 189
Ама изообщо не вярвам руснаците да си оттеглят резервациите. Е, и аз нямам нищо напротив да стане някакво чудо - веднага пререзервирам, без да ми мигне окото. Дори имам набелязани хотели Simple Smile

# 190
  • София
Тия бастуни ще вземат да отменят фестивала на лалето...не че съм се залетял да ходя.

# 191
Марги, много благодаря. Миналата година бяхме в Papillon Belvil и останахме много доволни, дано и Айшата да не ни разочарова.

# 192
  • Варна
Марги, много благодаря. Миналата година бяхме в Papillon Belvil и останахме много доволни, дано и Айшата да не ни разочарова.

Няма, тази верига е на ниво. 😉

# 193
Здравейте!
Може ли информация за хотел Вог Бодрум?
Благодаря!

# 194
Нямам страх от коронавируса
Обаче ако сега или лятото отида в Турция, трябва ли да си стоя после 2 седмици в къщи?

Общи условия

Активация на акаунт