На море в Турция - тема 66

• 58 131
  • 785
  •   1
Отговори
# 315
13. 03 2020 - Rixos Downtown
 ВИДЕО В РЕАЛНО ВРЕМЕ.

https://www.youtube.com/watch?v=IdLms9oeKMw

# 316
А турците защо не са затворили вратите и за Великобритания.......Там също са много болните....

# 317
  • Пловдив
Те там си я карат все едно няма нищо.Няма забрани дори за карантина 14 дни.Но скоро очаквам да пропишат и те.

# 318
  • София
Гастърбайтерите го закъсаха. Тая година байрямите се отменят. Влизат у нас и не ги пускат например на капитана, увеличава се населението на Свиленград, процъфтява хотелския бизнес, министъра на туризма обявява 3800% повече туристи спрямо миналата. Свиленград става столица. Все пак са 5 милиона.

# 319
Те там си я карат все едно няма нищо.Няма забрани дори за карантина 14 дни.Но скоро очаквам да пропишат и те.
Именно затова питам. И в Швеция и във Великобритания я карат през просото и яко ще го закъсат. Затова се зачудих, защо турците не са забранили влизането на англичани....

# 320
Да това е от вчера.Всички германци са в паника за почивките си.Хотела в който щяхме да сме преобладаваха точно те.Не знам до юни какво ще стане,но май ще има фалити на хотели и големи загуби за всички.

Да не сте се отказали от Mega Saray?

# 321
Corendon отменят всички почивки за Турция,до 14 април включително,   всички ваканции за след този период не са сигурни ☹

# 322
  • Пловдив
Да това е от вчера.Всички германци са в паника за почивките си.Хотела в който щяхме да сме преобладаваха точно те.Не знам до юни какво ще стане,но май ще има фалити на хотели и големи загуби за всички.

Не не съм се отказала.Ще чакам до последно.
JIeBaK  А вие?И как стоят нещата след като сте резервирали директно от хотела?

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 19:57 от slavei4e

# 323
  • ВАРНА
Отложиха прочутите петъчни пазари в Одрин до 31 март.
Положението тепърва ще става много тежко в Турция следвищите два месеца.  
Отложиха първоначално фестивалът на лалето в Истанбул за след 10 април, но се очертава другата седмица да го отложат окончателно за 2021 г.  

Според СЗО пикът на Ковид 19 ще бъде края на май - началото на юни.  
Ще се обмисля отлагане на всички резервации за след 15 юни.

# 324
  • Варна
Откъде е информацията ?

# 325

И ние смятаме да чакаме до последно....

# 326

Ами принципно трябва 30 дена преди настаняване да се свържат с нас. На този етап не са ми писали, и ние се надяваме да ходим, но идва другото притеснение.
Ако тук нещата се разминат, а пика в Турция е на по-късен етап дали си заслужава да се излагаме на тоя риск...

# 327

Ами принципно трябва 30 дена преди настаняване да се свържат с нас. На този етап не са ми писали, и ние се надяваме да ходим, но идва другото притеснение.
Ако тук нещата се разминат, а пика в Турция е на по-късен етап дали си заслужава да се излагаме на тоя риск...
Ей това ме съмнява много,  предвид мерките които се вземат в Тр и тук ....

# 328
  • София
Засега летния сезон в Турция не се отлага и никой не може да каже какво ще е след два месеца.
Според публикации в трипадвайзър хотелите в Анталия са получили инструкции от правителството да затворят и да не приемат туристи от 20 март до 17 април.
Всякакви спекулации с други дати  към днешния ден не почиват на истината.

# 329
  • ВАРНА
Спекулиции няма!  
Има страх в разумните българи че турското правителство наглее комунистически!  - тоест крие реалната информация за стотици заразени!  и изведнъж ще пламне и гръмне вирусната "бомба" в Турция!  

Изчисленията на здравните инспектори на СЗО че пикът на Ковид 19 ще бъде след два месеца направени на база изследвани 73 000 болни  - да се наричат спекулации е супер наглост!

Общи условия

Активация на акаунт