На море в Турция - тема 66

• 58 126
  • 785
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Наистина вече става досадно. Интернет е свободно пространство, където всеки може да изрази мнението си, по въпросите, които го вълнуват. И тук идва моето недоумение.... Какво я вълнува Русалка случващото се в Турция? Няма да пътува, нито ще почива там в близките месеци! Или принципът е, дай сега да злорадстваме и да се се надсмиваме на недалновидните, и неразумните, които имат резервации за Турция? Грозно, много грозно поведение, което не ви прави чест Русалка! Подкрепям всяка написана дума от Роже! При така създалата се ситуация, всяка дезинформация или опит за всяване на паника, е излишна!

# 331
  • София
Ицето, и аз подкрепям всяка твоя дума, но няма как ти да подкрепиш всяка моя дума, защото предишните постове вече са докладвани от селската клюкарка Русалка и са изтрити. Скоро ще докладват и твоето, и него ще изтрият. Аз имам скриншот на моето и пак ще го кача.

# 332
  • Варна
Що и се карате на жената , та тя дори не добави , че земята е плоска

# 333
  • Някъде в Европа...
Ха, Роже, и моят коментар от преди половин час по темата е изтрит 🤔

# 334
  • Sofia
Да, Роже, видях, метлата е минала на реактивно гориво. 😀 Три поста вече ги няма. Благодаря ти, аз също направих скрийншот, нека докладва, когато нямаш акъл, вършиш глупости. Да не упрекваме жената, тя толкова си може. 😀

# 335
  • Берлин
Аз канселиах 1та турска почивка 9-16.04. Имаше такава опция при Пегасус за полетите. Не знам дали/кога ще ми върнат парите за полета.
2та почивка е началото на септември в Аланя. Не съм кой знае какъв оптимист и за нея,но още нищо не съм предприела. Вие как действате? Имаше резервации за май и юни...

# 336
нашата почивка е за края на юни в Кушадасъ... нищо не правя, чакам.. и не зная какво да правя... за 6 човека е почивката, към 1700 лв капаро...  Neutral Face

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 13:30 от Gallaa

# 337
  • Sofia, Bulgaria
Аз канселиах 1та турска почивка 9-16.04. Имаше такава опция при Пегасус за полетите. Не знам дали/кога ще ми върнат парите за полета.
2та почивка е началото на септември в Аланя. Не съм кой знае какъв оптимист и за нея,но още нищо не съм предприела. Вие как действате? Имаше резервации за май и юни...

Дай моля те повече инфо аз имам билети от 11.04 - 20.04 на пегасус гледам да ги обърна на отворени, но искат доста солидна сума, имам бутон за канселиране, но не съм сигурен дали няма да заминат парите ?

# 338
  • sofia
Ще се анулира до откат

# 339
И ние сме една хилка минус.
При положение, че почивката ни е в края на май, а остатъка трябва да внесем до 30 дни преди това, не виждам почти никаква вероятност положението в Турция да бъде по-добро след един месец. Но и ние имаме намерение да чакаме до последно.

# 340
  • Берлин

Дай моля те повече инфо аз имам билети от 11.04 - 20.04 на пегасус гледам да ги обърна на отворени, но искат доста солидна сума, имам бутон за канселиране, но не съм сигурен дали няма да заминат парите ?

Канселирах директно от бутона. Получих след това мейл с линк към новата фактура. Тя е с минус. Дано всичко е ок,ще кажа дали/кога са ми по сметката парите (че са 825 евро). Друго инфо засега нямам

# 341
  • Където морето целува небето...
Ние сме от 01.06. Втората половина от сумата трябва да внесем до 10.05.  Чакаме за сега. Така или иначе към момента няма основание за канселиране и ще изгорим. Здрави да сме само, пак ще отидем! Дано с по-малко разходи се разминем при канселирането.

# 342
  • Русе
Ние сме за началото на юли, но ще чакаме. 1400 лв капаро сме внесли.
Изтървала съм събитията тука. Успях само сутринта да прочета поста. Ама тя Русалка и из Фейсбук дава мнения по турските групи.

# 343
  • ВАРНА
Получих отговор от Емералд че прекратяват всички резервации 16 март до 1 май!  

Всички предплатили за този период/ 16 март - 30април включително/  - получават безплатно презаверяване за дата по избор безплатно за след 2 май до 31 декември!

Аз бях предплатил за Мармарис  15 до 22 май....разрешиха ми безплатна презаверка от 22 до 29 май.

Рубина Травъл също прекратиха всички почивки в Турция и екскурзии за пазар до Одрин - Чорлу до  23 април.

Както писа Роже май беше -  турските хотелиери сами прекратяват резервации до 20 април.  

Българските тур.агенции се презастраховат и прекратяват резервации до 23-25 или 30 април - всяка както си прецени по свое усмотрение

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 15:05 от Варненец

# 344
  • Варна
Току-що гледах два клипа, на Папилоните и Делфините, посрещат си хората, дезифекцират.

Общи условия

Активация на акаунт