Как да забравя за изневярата му?

• 5 313
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
Авторке,няма да забравиш, но ако той се е осъзнал, прекъснал е връзката и си гледа семейството, няма причина да не живеете нормално.Кратко залитане не е нещо страшно, пак казвам, ако човека се е осъзнал и не повтаря.Друго е ако постоянно гледа встрани, тогава вече режеш и край.

# 31
  • волно калдъръмче
Нищо неестествено не се случва. Ти усещаш, че той пак те обича и се чувстваш виновна, че не си простила качествено. Той смята ли, че заслужава да простиш забежката? Ако не, ти защо реши, че да му прощаваш ей сега, в този момент, е важно. Дай си време.

# 32
"Той пак те обича" - значи може да спреш да обичаш, после пак да почнеш, обаче партньора, който не е спирал да те обича, трябва да е овца и да го приеме...

# 33
  • волно калдъръмче
Аз не го разбирам така. С новото гадже си е качил акциите, не че толко са се обичали, после нещо не са се разбрали и той се е прибрал. Супер детинска работа от негова страна, а от нея се иска да постъпи зряло и да прости.

# 34
Или новото гадже го е върнало обратно - няма как да знаем. По принцип подобни истории приключват по различни причини, но ако авторката е убедена, че се обичат много - не би пускала такива теми. Има и друго, което не ни казва, и което я съмнява.

# 35
Изживей и ти някоя авантюра.
После по живо по здраво ще си остареете заедно.

# 36
Благодаря на всички за коментарите.
Простила съм му - обичам го, не го съдя. Може би аз съм си виновна, че като се сетя и не си казвам - Спри, не мисли, а започвам да се самонавивам. И знам, че ме обича - усещам.
Моля пишете, давайте мнения. Сигурна съм, че тези обсъждания са важни и ценни за много други като мен.
Добре, де, след като усещаш, че те обича, защо толкова много настояваш за чужди мнения? Огорчени от брака си жени ще ти казват да го зарежеш, да го забравиш, за какво ти е такъв, пак ще изневери...
Такива като мен, с пълноценен брак, обичани, ще ти кажат: забрави и прости.
Истинската любов е вече привилегия. Щом я имаш, защо да я губиш? Аз бих простила една изневяра, ако преди нея е имало милион доказателства за любовта му.
Все пак сме хора, а не изрязани от списание съвършени фигури. Да, определено след 30 години щастлив брак една горчилка може да се преживее. Трябва да се преживее!
Според мен Simple Smile

# 37
Даже и две - три горчилки какво са пред 30 години в рая Simple Smile

# 38
Ако инициативата за свалката не е била негова, съвсем нормално е да се осъзнае впоследствие. На тези години, ако през останалите не е имал афинитет към изневери и не се е оглеждал за такива, подобно внимание може направо да го взриви. Позабравени емоции, усещания, самочувствие, всичко в розово, за разлика от домашната рутина... Заслепен, не е странно да се подведеш в чувствата. И, щото явно, няма опит, си е изпял всичко пред съпругата. Да, ама с времето емоциите са поулегнали, поотворил е очите и е развенчал кумира.
Авторката, приеми го като грешка на възрастта. Ако сега нещата са както преди, не си заслужават терзанията. Думи, казани в заслепение, независимо от каква емоция, не трябва да се приемат съвсем по предназначение.

# 39
Usmihni_mi_ se, barbarella благодря за мненията ви. Той наистина съжалява. Знам, че се обичаме. Знам, че трябва да се успокоя. И не сме останали заедно по задължение или друга причина. И след 30 години се обичаме. Човек може да изпадне в заблуда или в криза на средната възраст.
Аз само искам да не се сещам за случката. Нямам съмнения относно чувствата ни един към друг.
Благодаря на всички за мненията.

# 40
След като няма други последствия от историята, това втренчване в детайлите й, е ненужно терзание. И ние, и вие вече сме в години, където ни очакват много по-съществени поводи за това. Да хабиш малкото ни останало време за качествен съвместен живот с неприятни ретроспекции и мазохистични размишления, задълбочава загубите от онзи момент и съсипва днешния. А утре не знаем дали ще има.

# 41
Не си му простила, вероятно не можеш да прощаваш. Прошката е облекчение, любов и свобода. Ти си много далеч от това.

# 42
Не си му простила, вероятно не можеш да прощаваш. Прошката е облекчение, любов и свобода. Ти си много далеч от това.

И какво сега, да я убием с камъни ли?! Наранена е и страда.

# 43
В един момент всичко се прощава. Човек може да живее прекрасно и без да е простил веднага. Всяко нещо с времето си. За радост сме устроени така, че всичко да ни минава.

# 44
  • Варна
Няма да забравите изневяра. Но е наивно  твърдението, че се обичате и др. е виновна. Все пак той е мъж, не заблуден, домашен любимец. Смутиха ме думите му, че обича другата и иска да живее с нея. После изведнъж се осъзнава и остава любящ в семейството. Не бих живяла с подобен мъж. "Победили" сте в тази авантюра, но ако се появи нова муза ? Може да се влюби отново, като пубер . Убеждавам, се че годините не гарантират осъзнати действия и мъдрост.Успех!

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 09:27 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт