Сваляте ли си винаги грима?

• 5 632
  • 182
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз да си призная.. Embarassed..понякога не!Вие стриктни ли сте?
И аз така. Не съм стриктна. А знам, че трябва да го махна...

# 106
Винаги свалям ,колкото и да е късно и да ми се спи .Гледам да си щадя кожата .

# 107
Изключително рядко се се случвало да не го махам. Понякога, обаче, ако съм само със спирала и червило, си измивал лицето с продукт за сваляне на грима.

# 108
Да, винаги.

# 109
ЕСТЕСТВЕНО-че "ДА" Peace

# 110
  • Пловдив
Да, гледам да не пропускам.
Само някой път си позволявам само да си измия лицето с вода, но е когато нямам грим,а  само почиствам нечистотиите, трупани през деня. Например ако съм страшно изморена. Но ако съм имала дори само сенки на очите, идва тоалетното мляко.

# 111
99% винаги ДА Wink

# 112
  • София
В студентските години ми се е случвало да си лягам, след като съм била на клуб, с грим. После обаче цял ден очите ми "бодяха". Затова, само като си представя, че това може пак да ми се случи, едва гледам, но си почиствам грима винаги. Няма да умра, ако още 5 мин. остана будна, де.

# 113
Абсолютно винаги си свалям грима-дори когато се прибирам в доста нетрезво състояние и координацията не е на ниво.Отнема ми малко повече време Crazy но не го пропускам както и миенето на зъбите.

# 114
# 115
Абсолютно винаги го свалям колкото и късно да е!
Просто ми е станало такъв навик както миенето на зъбите. Simple Smile

# 116
  • Den Haag
Свалям го , много рядко ми се е случвало да не го сваля, чувствам се ужасно, все едно съм с маска, а като го махна ми олеква и ми става приятно и чисто  Flutter

# 117
Винаги си лягам без грим и  с измити зъби Mr. Green Навик Peace

# 118
ако не го сваля-лудвам! и без друго откакто съм по майчинство много рядко слагам грим за разлика от преди-всеки ден, защото съм на работа и сега и два часа ми е трудно да изтърпя дори само спирала да имам. не си го свалях винаги в тийн годините, ама то за тогава е обяснимо Crazy

# 119
Винаги си лягам без грим и  с измити зъби Mr. Green Навик Peace
Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт