Сладки ЯНУАРСКИ шушумиги, всеки се радва, когато ги види!

• 10 599
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
удобно ли е аз много искам да си зема за кола а столче за храна ми обещаха за кръщенето
предвид условията, на мен ми е удобно да го храня в стола за кола, пък и не съм много убедена колко ще стои в стол за хранене newsm78 незнам, но предстои да си купуваме жилище и може да го пробвам със стол за хранене

за това питам и аз я храня в стол за кола

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 10:46 от DIVA_ORHIDEQ

# 31
surfline, много усмивки, много весели неща!

И ние сме в отбора на тежичките. Предната седмица беше 8400кг, 70см. А да ви кажа, че още си се кърмим, давах оризова каша, която прие добре, но пюретата от моркови, моркови и ябълки, круши и зеленчуци с ориз ги не ще. Кашата си я избутва навътре, ама пюретата не. И става една омазвация...Сега ще пробвам с каша от царевица. Защото пюретата май аз ги изядох. И засега няма да давам. А нощем си се кърмим и ние. Не броя по колко пъти. Полята ръмжи от известно време, издава разни гърлени звуци, като я сложа в паяка за нула бройки я губя от поглед и избягвам да я държа в него. А вчера като набара кабела на телефона, докато беше в паяка/ той баща й много толерира този паяк Mr. Green/ дръпна го и като се разпиляха от етажерката ножици, разни кутийки...то добре, че не успя телефона да събори, че...А докато миех чинии, тя набарала памука в опаковката, засмукала кесията и гледам- устата й зелени, по кесията почти няма надписи. И си я взех да я кърмя, че викам си, с тая боя в устата... Ми кво да направя. Навън иска да се носим и започва да ми " суче" ръцете- смучки имам, направо като любовните смучки. Учи се да бе целува по бузата- аз я цункам, подлагам моята и тя повтаря, ама някой път се увлича и нея засмуква. На мен малко ми трябва да ми изникне смучка Mr. Green А зъбите- още са 2бр, ама как я болят тия никнещите... И нищо не помага.

Зайче, дано да я бъде новата работа!

7 of 9, драго ми е да те видя Wink

# 32
Здравейте мамчета и малки калпазанчета  Laughing
В тия жеги ме е мързел и да пиша  Mr. Green като гледам и не само мене.
Аз днес трети ден давам на Боянче каша от просо домашна, но я давам под прикритие  Mr. Green слагам я в пюре от сладък картоф, че иначе ми е супер безвкусна. Макар, че не аз ще я ям де  Laughing тя за сега няма претенции стига да давам с лъжицата - много е щастлива като я храня на масата с мен. И ние сме в столче вече. Имаме на чиполино и табличките са 2 една върху друга и се махат и двете много е хубаво.

Утре някой няма ли да ходи на похода в подкрепа на кърменето?

# 33
doritt , знам аз, че бебето само си решава кога ще седне, обаче в количката, ти например как я возиш? Легнала ли? Щото около мен всички шест-месечковци ги возят седнали, че даже и по- малките- също. Пък си спомням, че още отдавна беше писала нещо за летния кош на количката, че сте го пробвали... А аз просто писах, че я слагам от време на време, т.е. - пробвам я, а тя не се чувства удобно. А и как може да се храни бебето, ако не  поне полу седнало newsm78? А и в този ред на мисли, аз въобще не съм пълзяла като бебе. Но съм седяла все пак bowuu.
lika, отдавна се каня да ти пиша, но нали все не се включвам...Преди време забелязах албумчето в подписа ти и го разгледах. Направо се възхитих. Алекс, както винаги е страшен сладур Heart Eyes. Пу,пу, да ти е жив и здрав! А снимките са много яки. Твое дело ли са? Знам, че беше питала 7 оf 9 дали е фотограф по професия. Ами ти? Или може би татито, понеже и ти присъстваш тук- там? Е, извинявам се за личните въпроси Embarassed, в случай, че решиш за ненужно да ми отговориш, но снимките  ме кефят страшно  наистина Peace.
Telma, браво за столчето! Много га готини тези на Чиполино. И аз се бях спряла на такова, но май ще се сдобия със столче от друго бебе. Та изчаквам за сега с покупката Mr. Green.

# 34
surfline честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти много здраве и късмет   bouquetмалко с закъснение,но ще ме прощавашНие сме добре като изключим това,колко съм уморена  TiredТези които живеете сами с половинките си,не знам как се справяте,но аз изнемогвам.Може би е така,защото мъж ми,не ми помага в нищо.Дори чорапите не си оставя в коша за пране,а ги събирам из целия апартамент  ooooh!Може да не ми помага,но за това пък има хубави сини очи  Laughing
Дарис не престава да киселее и мрънкори,вече да излизат тези зъби,че съм пред нервна криза Tired.чудя се,като гледам как сега си гризе ръцете и крачета,дали като му излезнат зъбките ще се хапе Thinking?Моля,мами на озъбилите се вече да споделят Heart Eyes
Днес ходих на зъболекар и оправих два зъба,а ми остават още............. Embarassed срам ме е да кажа колко.Малкия седеше в кабинета с татко си и наблюдаваше цялата манипулация,много внимателно  bowuu
Gerylyn лек път и приятна почивка   PeaceДано морския вятър отвее и вашите екземи на някъде  Hug
[desi] как сте с къпането?
lilli заинтригува ме с снимките на Алекс и сега отивам да ги разглеждам Wink
И аз бих качила снимки в албума,но.......нали ми знаете проблема  Crazy
Това е за сега от мен,лека нощ

# 35
zaicheto, ама вие защо кошница за кола сте купили, а не шезлонг например? Съвсем ме обърка. Иначе и на нас кухнята ни е тясна и дълга, но точно столче е решението в нашия случай. Пък и то е до 3г. Иначе абсолютно правилно си решила да не купуваш неща, който не ти вършат за момента работа...

konche, ехеее и до целувки сте стигнали! А ние от днес борим зъбните болежки с някакво хомеопатично.  Препоръчаха ни го, като работещо. Провери дали няма нещо по аптеките освен геловете.

Telma, много гот това с табличките наистина. То аз затова се загледах в този стол, който ние си взехме. Сега само да се научи да се занимава нещо сам и аз да мога да започна да готвя...

lilli , принципно не би трябвало да ти пука от другите. Ще си возиш бебето, както намериш за добре.
А по въпроса. Аз Борил го слагам да седне за 5-10мин., после го слагам да легне. Да му почива кръстчето. Нужно ли е, не е ли нужно - не знам. Важното е, че на мен ми се вижда така по-удачно.  Simple Smile
Но истината е че ние го разкарваме много с кенгуру. Даже днес си взехме за бебета от 10 до 15кг, та той наваксва зяпането така.

И аз бих качила снимки в албума,но.......нали ми знаете проблема  Crazy
Лисана, а ти нали ми знаеш Еmail-а...  Stuck Out Tongue
А ти какво му прибираш нещата на мъжа ти? Оставяш го нещото, където си го е зарязал...да знае къде да си го намери.  Wink

# 36
 ЧЕСТИТ 7 МЕСЕЦ на - Даниел на  nathalie и на Георги на Mama Titi  bigdance2  ura Да са живи и здрави,много усмихнати и големи чаровници!
Момичета искам да честитя и рожденния ден nbirthday на скъпия ми съпруг loveuuu Желаем му да ни е жив и здрав и много да се слушаме.
А сега е редно и да ви почерпя по случая,кой каквото си хареса .Заповядайте Mr. Green
торта
    коктейли               мелба
   сокче

# 37
7of9 много ми хареса столчето,всъщност е от същата серия,от която е количкатая ми и коша за кола.Но тук такова не съм виждала.На демо-версията го огледах обстойно,ма то много положения на облегалката,много нещо!А и място не заема при сгъване.Направо е супер!
Ние ще караме с това от племенника,върши чудна работа,макар и нашия апартамент да не е голям.На [desi] избора на столче също ми хареса. Peace

Лисана питаш как се оправяме..ами помага мъжо,ама трябват напътствия.Като моя грешка си отчитам,че още в началото показах,че мога всичко.И после чакам да се сети някой,че съм се уморила.. Tired Оня ден говоря на Дари"като порастнеш,мама ще те научи да готвиш,хем ще ми помагаш..ама като те пита някое гадже можеш ли да готвиш,да казваш"не"-иначе ще видиш ресторант през крив макарон.. Laughing А мъжа ми вика"стига си учила детето на щуротии" Всичко си зависи от това как се е поставила жената според мен.Като сме се нагърбили с всичко и се справяме,ако сега започнем да се умилкваме и да сме уморени,направо мъжете ще помислят че имаме температура нещо.. Mr. Green

pepi честит празник на мъжа ти от мен! Ей това лъвовете сме голяма работа! Wink И брат ми единия днес е рожденник.На 17 става пубера,какви глупости се правят на тия години,не е истина,ама аз да си трая,че бях по-откачена от него и брат му взети заедно. ooooh!

# 38
честит мини РД на всички малки буболечковци и на големия татко  bouquet да са ни живи и здрави и много послушни Hug
7of9,  Mr. Green , ми незнам защо купихме кошницата вместо шезлонг, но на мен принципно нещо не ми допаднаха шезлонгите. малечкото беше съвсем малък и някак си по ми хареса кошницата, бе и аз незнам ...
пък за помощта, аз хич не се оплаквам. още отначало като заживяхме с мъжо готвехме и чистехме заедно, винаги. даже като бременеех мъжлето много ме глезункаше с разни вкусотии, чистеше с прахосмука и вършеше по-тежката домакинска работа. пък сега и баба си ни е тука, хич немога да се оплача. единствено ми е гадно че не съм си при муцунката, ама няма как...

# 39
Лисана, а ти нали ми знаеш Еmail-а...  Stuck Out Tongue
smile3521  Hug
И аз като БОДЛИВАТА мисля,че грешката е изцяло моя.От 5 години живеем заедно и винаги съм вършила всичко само.Преди да забременея не ми е било тежко,но сега..... TiredПросто така съм го научила,единственото което сега прави сам е да си направи сутрин кафе.Преди и това беше мое задължение.Абе какво да ви говоря,та той не знае къде какво му седи в гардероба Simple Smile.Преди 2 год.си бях в Бг,седнали сме с родата на масата,а на мен ми звъни тел..Любимия ми се обажда да ме пита къде му седят чорапите,слиповете и пуловерите,че не могъл никъде да ги намери ooooh!.Ми ако беше направил усилия да отвори гардероба и шкафчетата,щеше да ги видин,но.....защо като може да се обади и да пита Crazy
За столчетата,мъж ми се е спрял на такова дето [desi] е показала,но аз искам нормално с масичка,та ще видим.Като купим,ще се отчета.

# 40
Лисана, нашите мъже да не са братя близнаци Simple Smile
Моя не може и маслото в хладилника да намери - отваря и гледа гледа....няма го! А ако трябва да се  изкъпе и ме няма да му дам дрехите сигурно ще си облече старите Joy

Ама пък като го оставя сам с децата се мобилизира и да видиш как всичко намира:) Може като се прибера от командировка да не е останала нито една чиния в шкафовете и всичката ми посуда дето има да ме чака в мивката /като имаш предвид, че са яли само готова храна/, ама намира начин и си отглежда мъжете Mr. Green

А за кафето - и моя може да прави кафе, ама не знае къде е захарницата Crazy И яйца пържи, ама аз много не разрешавам, че после печката ми прилича на бойно поле  chef

# 41
И аз не знам как щяхме да я караме, ако всичко аз трябваше да правя вкъщи...

БОДЛИВАТА , аз точно си мислех да разгледам и количките някой път.  Simple Smile Реших, че вероятно и те са много добре измислени...

Лисана, видях че оригиналите са от юли и ги метнах в юлската папка. Като имаш августовски пращай без уговорки на мейла, ще ти ги кача.

# 42
  • Варна
Здравейте!  newsm53

Много интересни неща сте писали, мацки, че даже и за другите ни бебета (мъжете). За моят какво да кажа. Със Светлин ми помагаше почеве. Вчера стигнахме небрежно до въпроса: дали е сменил и 1 памперс на Александър и Оооооооо, сърпрайзззз-май не! Що така бе, Миме? Ами... Не мога да се оплача. В момента ремонтът, който няма край, си го прави абсолютно самичък, та да речем, че затова грижите за децата падат върху моите "крехки" плещи. Обаче се опитвам да го действам, когато мога. Прането сам си го слага в пералното. А за храната не е махнаджия. Каквото има това ще се яде. А аз тъй обичам да готвя от магазина, когато съм уморена.  newsm62
Кафе не пие и в началото на брака ни ми беше много криво, но свикнах. Ако дойдат гости, не знам какво ще става.  smile3533

Нашето столче е това:
http://images09.snimka.bg/001010700.jpg

Още не съм го използвала.
Аз Борил го слагам да седне за 5-10мин., после го слагам да легне. Да му почива кръстчето. Нужно ли е, не е ли нужно - не знам. Важното е, че на мен ми се вижда така по-удачно.  Simple Smile
И аз така. А шезлонг и кош сме нямали. Храня малкия в количката. Удобно ми е , а той през това време зяпа ТВ, ако дават реклами.  Rolling Eyes

Ние пак сме самички и отивам да "обслужвам" баткото. Лека вечер на всички ви!   love001

# 43
Ха, добър вечер! Най-после да се хвана да напиша и аз нещо  Sunglasses
3 дни ви чета и вече не помня кой какво е писал, та ще ме извините много, че няма да започна поименно  Embarassed
Та..моите болки в кръста и корема бяха нито гинекологични, нито бъбречни, а невралгични. В резултат на което ми бият инжекции и пия едни прахчета, та съм супер. Но ще видим като спрем с терапията  ooooh! Монито е едно гюленце, дето все го разнасям насам натам, а не трябва, щото ако си докарам дископатия на тия години незнам  Tired
Разхождаме се много, дивеем много, сега имаме и гости - леля, свако, братовчедка и приятел на братовчедката, та Мони е заобиколена от внимание и даже няма време да спи от игри. Пък като не спи става едно мрънкалооо.
А нашите умения са:да пълзим, да въртим ръчички на песента "хей ръчички хей ги две", по цял ден викаме само баба и дяда, мама йок  Confused Като и кажа "носи носи" и си залепя носа на моя и седи така Simple Smile Абе магарии всякакви. Все още нямаме зъби, но мнооого ни мъчат и сякаш ни Дентинокс ни калгел ни помага. Седим си седнали много и не иска да ляга, ако не е седнала пълзи и така. Сутрин отвори ли си очите и е по корем.
Столче за хранене нямаме още, но ще купуваме, че е таква мазаница при храненето  ooooh!
Сигурно има още много неща да пиша, но не се сещам за момента.
Щях да питам някой взема ли храна от кухнята и как е? Тук записването е от ден за ден, така че мога да взема да видя какво е. Мони харесва домашно пюре, а аз не мога да и бъркам всеки ден, особено като сме постоянно по разходки.

# 44
Честит мини рожден ден на порастналите с още един месец сладурковци - Алекс,Ванката и Натали!
Да слушкат и да папкат много, да са здравички и да растат щастливи и усмихнати дечицата!

Много ниска активност във форумчето ни тия дни Wink Всички сигурно почиват някъде по сенчести местенца.Брееей големи жеги голямо чудо.
Пеперудке, дано всичко се оправи при теб и да няма никакви последствия.И ние сме все на ръце,добре че е лекичка все още Mr. Green
От ония дни когато беше жега хич неискаше да хапне нищо,даже върхът в петък беше че неискаше и да суче та щях да се пръсна ooooh! Като че ли от вчера прояде малко - с помощта на актьорският талант на баба си която и рецитира невероятни стихчета измисля и все нови и нови песни,всички видове животни са изимитирани абее....кво да ви разправям Mr. Green,аз умирам от смях.Моята роля в целият цирк е да я държа(нямаме си още столче за хранене) защото ако друг я държи не става - не и харесва Naughty
пепи,как е малката ти племенница която беше с пневмония?по-добре ли е детемцето вече?Дано всичко да е наред Praynig
Ами за друго не се сещам...... newsm78 На всички весел и усмихнат следобяд и много щастливи и доволни бебоците ви да бъдат Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт