незнам, но предстои да си купуваме жилище и може да го пробвам със стол за храненеза това питам и аз я храня в стол за кола
незнам, но предстои да си купуваме жилище и може да го пробвам със стол за хранене
? А и в този ред на мисли, аз въобще не съм пълзяла като бебе. Но съм седяла все пак
.
. Пу,пу, да ти е жив и здрав! А снимките са много яки. Твое дело ли са? Знам, че беше питала 7 оf 9 дали е фотограф по професия. Ами ти? Или може би татито, понеже и ти присъстваш тук- там? Е, извинявам се за личните въпроси
.
малко с закъснение,но ще ме прощавашНие сме добре като изключим това,колко съм уморена
Тези които живеете сами с половинките си,не знам как се справяте,но аз изнемогвам.Може би е така,защото мъж ми,не ми помага в нищо.Дори чорапите не си оставя в коша за пране,а ги събирам из целия апартамент
Може да не ми помага,но за това пък има хубави сини очи
.чудя се,като гледам как сега си гризе ръцете и крачета,дали като му излезнат зъбките ще се хапе
?Моля,мами на озъбилите се вече да споделят 

Дано морския вятър отвее и вашите екземи на някъде 

Да са живи и здрави,много усмихнати и големи чаровници!
на скъпия ми съпруг
Желаем му да ни е жив и здрав и много да се слушаме.
коктейли 
Оня ден говоря на Дари"като порастнеш,мама ще те научи да готвиш,хем ще ми помагаш..ама като те пита някое гадже можеш ли да готвиш,да казваш"не"-иначе ще видиш ресторант през крив макарон..
И брат ми единия днес е рожденник.На 17 става пубера,какви глупости се правят на тия години,не е истина,ама аз да си трая,че бях по-откачена от него и брат му взети заедно.
да са ни живи и здрави и много послушни 

Просто така съм го научила,единственото което сега прави сам е да си направи сутрин кафе.Преди и това беше мое задължение.Абе какво да ви говоря,та той не знае къде какво му седи в гардероба
.Преди 2 год.си бях в Бг,седнали сме с родата на масата,а на мен ми звъни тел..Любимия ми се обажда да ме пита къде му седят чорапите,слиповете и пуловерите,че не могъл никъде да ги намери
.Ми ако беше направил усилия да отвори гардероба и шкафчетата,щеше да ги видин,но.....защо като може да се обади и да пита 

И яйца пържи, ама аз много не разрешавам, че после печката ми прилича на бойно поле
Реших, че вероятно и те са много добре измислени...

Монито е едно гюленце, дето все го разнасям насам натам, а не трябва, щото ако си докарам дископатия на тия години незнам 
Абе магарии всякакви. Все още нямаме зъби, но мнооого ни мъчат и сякаш ни Дентинокс ни калгел ни помага. Седим си седнали много и не иска да ляга, ако не е седнала пълзи и така. Сутрин отвори ли си очите и е по корем.
Всички сигурно почиват някъде по сенчести местенца.Брееей големи жеги голямо чудо.
Като че ли от вчера прояде малко - с помощта на актьорският талант на баба си която и рецитира невероятни стихчета измисля и все нови и нови песни,всички видове животни са изимитирани абее....кво да ви разправям 

На всички весел и усмихнат следобяд и много щастливи и доволни бебоците ви да бъдат