:: Честит имен ден на Мария на и ! ::
Много нещо сте изписали,леле.. :: И не сте скучали гледам..
Но да кажа на DIVA ORHIDEQ да не се чуди,че никой не и отговаря!Аз лично не ти отговарям,защото ми е много трудно да те чета и се изнервям! :: Как може да пишеш така,не знам?!И не е от бързане-като ти прочете човек постигнете от профила,ще се убеди. :: Започваш изречение с малка буква,няма никакви препинателни знаци в безкрайно дългите ти изречения и се губи всякакъв смисъл!
И дайте да не си броим правописните грешки,то е ясно че много хляб трябва да изядем,докато настигнем ORHIDEQ-та.. ::
дано му мине бързо на Алекс че цицината! ::
,,BON TONI, и вие до Варна с бележниците,ама за отсъствия. ::
наистина тук има всичко,не се притеснявай и не се товари с излишен багаж!
честито ви зъбче и от мен!
Някой беше питал и са един и същи човек-не са,и от самолет се вижда! ::
браво,успя да вземеш урина най-накрая!Добре че на нас не ни искаха,в чудо щях да се видя..В петък сме на консултация,нямам търпение да разбера колко ни е хемоглобина. ::
Иначе на западния фронт нищо ново.На таткото му свърши отпуската,и от два дни излизам сама с Дари.Днес сутринта даже на черква ходихме беше голяма навалица но поне успях да запаля свещички за здраве-нали утре ни е курбана,една година от катастрофата.
За да кажа-ползвам го почти за всичко,чудна работа ми върши и не ме притесняват вълни и излъчвания.
-доскоро бяхме с /9до19ки/ но оня ден взех голям пакет 4-кай.
Мокрите кърпички ги сменям непрекъснато-и аз като съм много придирчива на миризми. :: изобщо не ми харесват как миришат,нито тези с лавандулата.Ни вея само тези с лосиона ми харесват.Купувам често и"куча марка",и да ви кажа освен че са от хубав памук,ухаят супер и най-важното са МОКРИ наистина.
Хайде приятен след обяд от нас,по-късно може пак да се включа.
ОК за да не те изнервям спирам въобще да пиша .
Сума ти време минава докато стане готова да се яде
а и в Билата ги продават пък на 30лв, при вас що така скъпи? ние изкарваме почти един месец с един пакет - 76бр. мокрите кърпи почти винаги са "менте"
Аз гледам да не пиша все за тези неща, защото нали знаеш...обикновенно само родителите се интересуват истински от тези събития. 
Ама то и прочитането се оказа трудна работа.. Все си мисля,че ще ти е много по-лесно вместо да се извиняваш на всеки пост че си бързала,да отделиш от времето,в което избираш емотиконите(примерно) и да си прегледаш написаното.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ КОИТО НЕ УСПЯХ ДА ПОЗДРАВЯ НА ВРЕМЕ!!ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОООГО ОБИЧАНИ!

Толкова е сладка,че чак езикът ми се набръчка
Благодарим !