Сладки ЯНУАРСКИ шушумиги, всеки се радва, когато ги види!

• 10 589
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  ::Честит мини рожден ден на Калоян! ::

:: Честит имен ден на Мария на  и !  ::

Много нещо сте изписали,леле.. :: И не сте скучали гледам..

Но да кажа на DIVA ORHIDEQ да не се чуди,че никой не и отговаря!Аз лично не ти отговарям,защото ми е много трудно да те чета и се изнервям! :: Как може да пишеш така,не знам?!И не е от бързане-като ти прочете човек постигнете от профила,ще се убеди. :: Започваш изречение с малка буква,няма никакви препинателни знаци в безкрайно дългите ти изречения и се губи всякакъв смисъл!

И дайте да не си броим правописните грешки,то е ясно че много хляб трябва да изядем,докато настигнем ORHIDEQ-та..  ::

дано му мине бързо на Алекс че цицината!  ::
,,BON TONI, и вие до Варна с бележниците,ама за отсъствия. ::
наистина тук има всичко,не се притеснявай и не се товари с излишен багаж!
честито ви зъбче и от мен!
Някой беше питал и са един и същи човек-не са,и от самолет се вижда! ::

браво,успя да вземеш урина най-накрая!Добре че на нас не ни искаха,в чудо щях да се видя..В петък сме на консултация,нямам търпение да разбера колко ни е хемоглобина. ::

Иначе на западния фронт нищо ново.На таткото му свърши отпуската,и от два дни излизам сама с Дари.Днес сутринта даже на черква ходихме беше голяма навалица но поне успях да запаля свещички за здраве-нали утре ни е курбана,една година от катастрофата. Confused

За да кажа-ползвам го почти за всичко,чудна работа ми върши и не ме притесняват вълни и излъчвания.
-доскоро бяхме с  /9до19ки/ но оня ден взех голям пакет  4-кай.
Мокрите кърпички ги сменям непрекъснато-и аз като  съм много придирчива на миризми. ::  изобщо не ми харесват как миришат,нито тези с лавандулата.Ни вея само тези с лосиона ми харесват.Купувам често и"куча марка",и да ви кажа освен че са от хубав памук,ухаят супер и най-важното са МОКРИ наистина.

Хайде приятен след обяд от нас,по-късно може пак да се включа.

ОК  за да не те изнервям спирам въобще да пиша .

# 256
Момичета, микровълновата и аз я ползвам за претопляне, а да питам, бурканчета мушкате ли в нея? Нали са с етикети...
Вчера за първи път,след като събрах мнения тук във форума,стоплих на малката бурканчето с пюрето (с етикет беше) и за следобяд кашата "Ганчев",която също беше за доизяждане от предният ден и тя с етикет.За 40сек се затоплят идеално - разбърквам и са готови за папане.А аз преди топля половин час,че и на водна баня ooooh! Сума ти време минава докато стане готова да се яде Mr. Green

# 257
Здравейте ,момичета  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 А ма защо така се дразните една на друга?Това ли е най важното "правопис",има толкова по важни неща .и много други ............. Simple SmileПримерно в момента малкия се опитва да лази ,мъчи се ,скимти и казва ма-ма.
За зъбите-Питах мой познат зъболекар и ми каза да мия зъбите с преварена вода и  памук.

# 258
sea woman, аз да ти кажа също ползвам само Памперс, но си ги взимам за 29лв. големия пакет newsm78 а и в Билата ги продават пък на 30лв, при вас що така скъпи? ние изкарваме почти един месец с един пакет - 76бр. мокрите кърпи почти винаги са "менте"  Mr. Green и аз нехаресвам мириса на Памперските, че и на Нивея ме дразнят Rolling Eyes
определено не искам да давам на никого акъл, но нашият мъж ми излиза сравнително ефтинко, седмично по 10-15 лв за плод - зеленчук, сухар и млекце и веднъж месечно 30лв за пампи. останалото са дрешки, играчки и други неща и то САМО когато има нужда да се купят. пък и все пак готвенето е 2 пъти седмично, така че не мисля че ми отнема кой знае колко време Peace
лалева и аз искам вече да ме мамосват, искренно ти завиждам  bouquet

# 259
7of9, тези бисквити в млякото ли ги слагаш или ги даваш за гризкане (лигавене и чесане на венците)?  newsm78
Момичета, микровълновата и аз я ползвам за претопляне, а да питам, бурканчета мушкате ли в нея? Нали са с етикети...
Не, не в млякото. Давам да си ги смуче, но по-скоро за разнообразие в менюто, не за чешане. Макар че едни холандци даваха на тяхната дъщеря при криза със зъбите.  И при тях вършеха работа вместо разни гелове.  Simple Smile

Спокойно си топли готови пюрета в микровълнова.Но да ти кажа, че бебетата нямат нищо против да ядят плодовите със стайна температура. Т.е. не е задължително всичко да притопляш. Аз топля зеленчуковите, че така ги харесват повече. А плодовите определено ги харесва повече непритоплени.

Laleva80, и ние, като вас. А се мамосваме от 2 седмици. Много са сладки. Даже се опитва сам да седне, но неуспешно за сега... Grinning  Аз гледам да не пиша все за тези неща, защото нали знаеш...обикновенно само родителите се интересуват истински от тези събития.  Wink

А ти и от четката за зъби не се плаши, няма да навреди, защото са мислени специално за нежните бебешки зъби и венци. Нашата е всъщност накрайник за пръст. Все пак четката чисти по-добре от памук, а и създава навици.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 17:27 от 7of9

# 260
ОК  за да не те изнервям спирам въобще да пиша .

Toва е твое решение.Както не веднъж са казвали мамите и по други поводи,на който не му харесва-да не чете. Stop Ама то и прочитането се оказа трудна работа.. Все си мисля,че ще ти е много по-лесно вместо да се извиняваш на всеки пост че си бързала,да отделиш от времето,в което избираш емотиконите(примерно) и да си прегледаш написаното. Peace Иначе го приемам като подигравка и неуважение към тези,които те четат(или поне се опитват).

# 261
  • там където ме зове сърцето!!!
                           baloniЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ!!!! baloni
            Flowers BouquetЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ КОИТО НЕ УСПЯХ ДА ПОЗДРАВЯ НА ВРЕМЕ!!ДА СА                                                                ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОООГО ОБИЧАНИ!
Flowers Bouquet
Благодарим на всички,които ни честитиха  мини рождения ден!!ПОЧЕРПЕТЕ СЕ !!!

Толкова много сте изписали,докато ние ходихме напред -назад, че още не успях да изчета всичко,.Обещавам да наваксам за да не ми разваляте бележника с мъмрения .Joy

# 262
VIVKA Да ти е жив и здрав малкия юнак bowuu
И моля те,смили се с почерпките,някои сме още не диета  smile3535smile3503
Ау,пробвах една бисквитена каша на"Нестле"дето съм я взела за Дарис,ми тя трови от захар SickТолкова е сладка,че чак езикът ми се набръчка Crazy

# 263
Честит празник със закъснение на именниците и мини рождениците !
Да са ви изпълнени с щастие дните !  bouquet
Ние днес го ударихме на скитане и сега съм по-ведра , че даже и на кафе седяхме за около час .
Това откакто съм тук не ми се е случвало особено като работех .
Кафето тук се пие на екс на крак-вряло и кой от къде е !

# 264
е, сега най-после ще спите спокойно...с двойните си стандарти.

# 265
Здравейте, милички!

Честит празник на Мария на Нюня! Да ти е жива и здрава и много весела малката принцеска   bouquet

Зайко, честит празник и на теб, миличка! Пожелавам ти много любов и мноооого детски усмивки!   bouquet

Честит мини рожден ден на Калоян  bouquet Брей, че вкусна почерпка ммм  Flutter Благодарим ! Hug

Вждам, че купона във форума тече с пълна сила! Да ви кажа, аз съм много изнервена напоследък. Покрай зъбите на Али се изпокарах с майка ми, викам по мъжО и съм направо нетърпима  Sick Добре, че е lilli и кварталните мами-мои дружки, че ме развеселяват и зареждат с оптимизъм.Иначе незнам какво щях да правя!  Whistling

Бодливка, ще навия тайфата тези дни да наминем, към вас  Peace

Laleva80, браво на бебко за труда !!! Мойта мързеланка само се дупи още, не се сеща да пълзи  Joy

Майчета, предстои ни кръщене в Неделя  bowuu Я кажете има ли нещо специално, което не трябва да пропускам? Кръстника ще купи дрешки за Али и кърпи за нея и за попа.Трябва погача, мед, вино и цветя за църквата. Почерпката ще я правим в къщи. Ами за кръстника нещо купува ли се?Трябва ли да вземем торта? Изобщо споделете има ли нещо по-така за правене, че не ми е много ясно  Embarassed

Много благодаря !

Приятна вечер и гушки на всички!

Ааа , щях да забравя - дадох на Али днес пасиран пъпеш (пресен) с малко АМ - яде като невидяла  Joy Към мамите със злоядковци - пробвайте - ще останете очаровани   chef

# 266
Виличка , доколкото помня ти не трябва да ходиш в църквата .
Старият обичай е да се облече цялото дете в чисто нови дрехи от-до .
Ние на кръстницата на сестра ми не и купувахме дрехи а и подарихме една прекрасна ваза и едно родопско одеяло .
Лека нощ !  bouquet

# 267
Виличка , доколкото помня ти не трябва да ходиш в църквата .

Защо аз да не ходя? Как няма да ида-нали ще кръщават дъщеря ми  #Crazy

# 268
Ми така знам , а после като ти подаде детето кръстницата или кръстника казваше нещо от сорта , че неверник го е взел детето , а пък ти го връща вярващо .
Но точните думи не ги помня .

# 269
Виличка , потърси с търсачката може да намериш повече информация !!!
Моята сестра е кръщавана преди 14-15 години и аз нямам много спомени от тогава все пак по това време си бях още дете .
А може и някоя друга от майките , да ти даде по-нова и приемлива за теб информация .
Желая ви най-прекрасното кръщене !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт