Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 918
  • 698
  •   1
Отговори
# 300
Ми, кво чакаш. Метни едно лично на авторката и после пускайте тема тука, да следим развитието. Grinning
Четете бе. Цяла тема обяснявам, че не ща у Варна.
Отделно, чакам Пенка от с. Бързия, врачанско да напрай 16 и да я крадна.

# 301
Никой не иска просто да се задоми. Всяка жена иска задомяване с екстри. Също така да вземе мъж от горните 20% по качества. Разбира се, за повечето жени няма такива мъже. Взимат от по-стандартните, с някакви дефекти. Проблемът е, че точно там възникват най-големите дрязги, защото с по-некачествен мъж лесно възниква неприязън. Просто почва да се дъни на много фронтове и жената се чуди що си е закачила такава котва.

Та на 23 години борбата е за топ мъжкарите и може да е по-лесна, но и това не се знае.

Най-големите драми стават, когато амбициозна жена с мераци за повече вземе стандартен мъж, а той нищо особено не прави в живота. Даже примерно и красиви деца не прави, ами картофчета като себе си.

# 302
  • София
Сирено, на по 20-23 не отбираме много от перспективи. Чини ти се що-годе читав, налапаш надълбоко и вар носиш и цимент бъркаш. Всичко супер, но когато единия израсте на взор и мироглед, пък другия не -лошо, много лошо. Никой нищо не знае на тия години, ни щич ко.

# 303
Факт, даже на 23 някои желани неща в живота ни се струват или ненужни, или глезотия, или дори скучни и нещо лошо; живее се с много романтични представи. И затова 23-годишните не взимат най-добрите мъже, а напротив - брак на 23 е по-заплашен от развод.

# 304
К*рвееш до 30+, после каквото стане и завиждаш на малките, така ли да разбирам? Grinning

# 305
  • София
Аз макар и много малка подходих умно за тия години. Не, че съм била на 100% защитена, глупости, ама вложих мисъл.
Факт е, че младите жени са уязвими.

Братане, курвата по душа е такава и на 20 и на 60.

# 306
Братане, курвата по душа е такава и на 20 и на 60.

Важното е жената да е виновна. Grinning

Каквото и да прави - ако се ожени млада, ако се ожени 'стара', ако преследва кариера, ако бърза да се задоми, ако не се поддържа, ако се поддържа прекалено, ако се задоволява с посредствен мъж, ако иска изключителен мъж...
Все е виновна и все Братан не го кефи.

# 307
К*рвееш до 30+, после каквото стане и завиждаш на малките, така ли да разбирам? Grinning

Не точно. По-скоро серийна моногамия с 1-2 харни, тип "пробен брак", докато си плетеш кошничката. Това би било идеално. Иначе аз лично се омъжих на 23 и не помня да съм имала безкраен избор на тая възраст. Щото то не е бюфет и отметка на качества, по-скоро е да си намериш тоя, дето ти пасва. Но иначе за някои мъже дори една смяна на партньор си е курвеене, така че стандарти разни...

# 308
Жените драпажи за горните 20% мъже са от долните 20%. Поне половината.

# 309
Ами не, всички драпат за топ мъжете, или поне за това, което си мислят, че е топ мъж. Аз също не мога да съм с посредствен, трябва да има нещо изключително, за да го уважавам. Иначе стандартен модел български анцуг...за какво ми е? Нито кефи, нито нещо ще направи в живота, само ще тормози.

Долните 20% от жените са си за жалене, доникъде са. Впрочем и те гледат колкото могат да си намерят по-добро.

# 310
Кошнички, пазари, бюфети... После Братан ви е виновен Grinning

# 311
Що да е виновен? За една жена е по-яко да излезе от връзка тип гаджелък без деца след 2-3 години, с професия, свои пари настрана, отколкото на 25 вече да е с две деца, изостанала от ритъма на живота и да открие, че мъжът до нея не става. Та така, нормално е жените да си плетат кошничката, вместо да тръгват да наливат с всички сили, щото вече мъже не останаха - ей вече в трета тема има случаи, дето не само не става като човек, ами и не опрашва, дето се вика - и в тая функция вече ги няма.

# 312
  • Агент под прикритие
Сирена, някои неща и на 20, и на 30, и на 40 са ненужни, глезотия и всички там простотии, които изброи. Чисто физическата връзка мъж-жена не се нуждае от надграждане или подобряване: или я имате, или я нямате.
Проблемът е, че точно ей тези, които твърдят, че са "израстнали", а другия си бил останал на същото място, си провалят връзките с гръм и трясък. И защо? Тръгват обикновено да подобряват нещо, което работи. Защо? Защото им е скучно, може би...

И по-забавното е, че вината винаги е в другия. Защото не е тръгнал и той да се "надгражда". И бил станал заядлив и сръдлив от това. Човек (особено мъжете) НЕ става сръдлив от това, че другия бил тръгнал да се "надгражда", човек става сръдлив от това, че започва постоянно да му се натяква и това "надграждане" му се навира постоянно в носа. Както казах, чупят си връзките, без да се усещат.

Никой никого не е спрял да се развива професионално, интелектуално и както още искаш, ама дръж си го това в рамките на професионалната сфера или поне като хоби. Тръгнеш ли да го прилагаш във връзката си, пиши я бегАла.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 12:38 от Phoenix Wright

# 313
Връзката никога не е чисто физическа. И да, в тоя живот следва да има едно добро ниво на борба срещу скуката и стагнацията. Нали знаеш еврейската поговорка - ако не ставаш по-добре, ставаш по-зле.

Само връзка сама по себе си - ами не е нещо особено, нито специално. По принцип между двама, дето правят секс, винаги става някаква връзка. Някои хора въздигат това на пиедестал и спират да полагат усилия. Става връзка на автопилот, а това наистина е скучно.

# 314
Никой не иска просто да се задоми. Всяка жена иска задомяване с екстри. Също така да вземе мъж от горните 20% по качества. Разбира се, за повечето жени няма такива мъже. Взимат от по-стандартните, с някакви дефекти. Проблемът е, че точно там възникват най-големите дрязги, защото с по-некачествен мъж лесно възниква неприязън. Просто почва да се дъни на много фронтове и жената се чуди що си е закачила такава котва.

Та на 23 години борбата е за топ мъжкарите и може да е по-лесна, но и това не се знае.

Най-големите драми стават, когато амбициозна жена с мераци за повече вземе стандартен мъж, а той нищо особено не прави в живота. Даже примерно и красиви деца не прави, ами картофчета като себе си.
Сигурна ли си?
Моите впечатления за масите са тъкмо обратните.Сама виждаш как се сипва бензин и се циментират дворове:)

п.п.Картофите са култова реплика,разсмя ме,тенкс..Права си за това,да..
Т.е.жените подценяват силата на семето и надценяват способността да почвата да облагородява,и да,после има неприятни изненади.

Общи условия

Активация на акаунт