Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 910
  • 698
  •   1
Отговори
# 315
Ами парадокс някакъв. Да се чуди човек при толкова всеотдайни български жени как така още има стари ергени и още не са си намерили и те по някоя подобна. Щото в тоя форум твърдят, че ако намерят, ще я гледат като писано яйце...макар че ме  съмнява, по-скоро и те ще свикнат с хубавото и ще си я товарят като добиче.

# 316
  • София
Феникс, тази тема показва, че развитието засяга И връзката. Неминуемо е.
Надграждането и порастването трябва да е и у двамата, не единия в застой или спрял на 23.

# 317
  • София
...макар че ме  съмнява, по-скоро и те ще свикнат с хубавото и ще си я товарят като добиче.
Ми да, апетита идва с яденето. Laughing

# 318
К*рвееш до 30+, после каквото стане и завиждаш на малките, така ли да разбирам? Grinning
Съгласна за първата част,но не и с каквото стане.Това предполага висока доза безотговорност и неумение за плаване..Посоката и ритъма в живота си,винаги ги определям аз.
Завистта пък защо?

# 319
Почвам вече да формулирам фазите на такива връзки. Безнадежден мъж прилъгва някоя млада жена с много енергия. Някой беше писал в тоя форум - топнал чушката, вече има самочувствие, че е мъж с гадже и почва да се държи като господар и супер-мъж, нищо, че е мъжленце.

# 320
Почвам вече да формулирам фазите на такива връзки. Безнадежден мъж прилъгва някоя млада жена с много енергия. Някой беше писал в тоя форум - топнал чушката, вече има самочувствие, че е мъж с гадже и почва да се държи като господар и супер-мъж, нищо, че е мъжленце.
Постоянно обясвяваш какво е качествен и некачествен мъж.
Били споделила същото за една жена?

# 321

Най-големите драми стават, когато амбициозна жена с мераци за повече вземе стандартен мъж, а той нищо особено не прави в живота. Даже примерно и красиви деца не прави, ами картофчета като себе си.
Хахаха Картофчета, вика, прави, като себе си. Joy

Кефиш...

Имам път към Пловдив, шти звънна. Grinning ... Картофчета...

# 322
Постоянно обясвяваш какво е качествен и некачествен мъж.
Били споделила същото за една жена?

A, не знам, не мога да го формулирам. Това, което съм чувала - иска се нещо като Матросов на амбразурата. Хем да е любовница, хем да е и като мама, да не е критична, да не иска много (нито от живота, нито конкретно от мъжа). Качествена жена за мен, като друга жена, е едно - за теб може това да е някакво чудовище. Зависи какви са ти целите в живота.

По принцип повечето жени са в нормалната част на гаусовата крива и са адекватни за живота. При мъжете има повече отклонения, както в посока изключителни, така и в посока силно дефектни.

# 323
  • Агент под прикритие
Феникс, тази тема показва, че развитието засяга И връзката. Неминуемо е.
Надграждането и порастването трябва да е и у двамата, не единия в застой или спрял на 23.
За личностните израствания не ти трябва втори човек или друг човек въобще, поне не винаги. И не говорех за тях, те са си отговорност на човека и човека лично и не касаят само връзките. Пак питам, когато сте във връзка с някой, самата връзка от какво надграждане се нуждае?

Дидоян, сигурен ли си, че искаш да задаваш каквито и да било насочващи въпроси на Кралицата на демагогията? Уверявам те, ще си изгубиш времето и смислен отговор няма да получиш.

# 324
Връзката се нуждае от освежаване и постигане на нови нива на свързване. Нови дейности, нови мисловни връзки, един непрекъснат разговор. За бабите едно време е било достатъчно мъжа "да го познават от кръста надолу", тоест това, че са правили секс вече прави връзката неразрушима.

Да не се лъжем, че в 21 век, ако правиш секс с някого, то сте свързани за цял живот.

Един от големите дефекти в живота като цяло е да оптимизираш нещата на едно ниво и да не мръднеш оттам. Тоест направили сте физическа връзка, някаква базова организация и мъжът си кара на автопилот - един и същи вид секс, в едно и също време; едни и същи изисквания и дейности. Ами доскучава, какво да говорим.

Също връзката иска надграждане с общи цели, при които постигането задълбочава връзката и създава усещане за успешен екип.

# 325
Леле, какви обиди прочетох тук по адрес на хората в малкия град.
Задочно ми стана неудобно. Чудя се къде и как ли живеят хората, написали тези мнения.

Хората имат различни приоритети, хоризонти, житейски възможности и няма как всички да искаме едно и също. За някои Пещера може да е дупка и всички останали там - втора категория хора. Друг, който през седмица лети до Сингапур или Сан Франциско да прави бизнес, би се смял на идеята колко голям град е Варна и каква кариера се прави там.

Бих могла много истории да разкажа за хора, които имат хубави кариери в голям град и пари, a не са особено щастливи и удовлетворени житейски, както и много истории на хора, които имат много тежък и труден живот в малкия град и чувстват всичките му органичения. Както и успешни истории от двата спектъра.

В крайна сметка, успехът и щастието не са само = на какво и къде работиш, а и дали си щастлив, дали имаш близки хора до себе си, дали усещаш смисъл от действията си + още милиони фактори. Които всеки в Пещера и извън нея си решава сам за себе си.

Но не това е темата - темата е за двама души, които нямат съгласие какъв начин на живот искат, затова е много малко вероятно да гo имат съвместно (и щастливо).

Останалото са някакви чесания на езика и с извинение - избиване на комплекси.

# 326
Питам според теб, не какво е прието и какво се очаква.

# 327
Качествената жена знае как да насочи ресурса, за да се получи хубаво семейство. Това е. Няма точни критерии, по принцип жените търпят много критика и все не са "истинска жена". Винаги има за какво да се хванат, та да се очерни една жена, че не е истинска и нещо й куца. Постфактум всяка жена може да бъде свалена от пиедестала и обявена за най-голямата грешница, мърла, парцал.

Според бившия ми мъж, неговата гледна точка, "знаеш ли какви жени има, не може да им стъпиш на малкия пръст. И работят, и две деца гледат, и къща въртят." Та това е мъжката гледна точка.

# 328
  • Агент под прикритие
Връзката се нуждае от освежаване и постигане на нови нива на свързване. Нови дейности, нови мисловни връзки, един непрекъснат разговор. За бабите едно време е било достатъчно мъжа "да го познават от кръста надолу", тоест това, че са правили секс вече прави връзката неразрушима.

Да не се лъжем, че в 21 век, ако правиш секс с някого, то сте свързани за цял живот.

Един от големите дефекти в живота като цяло е да оптимизираш нещата на едно ниво и да не мръднеш оттам. Тоест направили сте физическа връзка, някаква базова организация и мъжът си кара на автопилот - един и същи вид секс, в едно и също време; едни и същи изисквания и дейности. Ами доскучава, какво да говорим.

Също връзката иска надграждане с общи цели, при които постигането задълбочава връзката и създава усещане за успешен екип.
И кои точно са тия "нови дейности" и "нови мисловни връзки" (може би телепатични такива, 21 век сме все пак), различни от битовизмите, с които се сблъквате съвместно, които изискват съвместното ви участие и различни от хобитата, които всеки от вас има (а може и да няма)? За един прЕател питам. Joy

# 329
Дидо,ще ти кажа според сина ми каква трябва да е идеалната

Значи,синковеца беше първа група,някъде на възраст 3г. и половина.И се загаджил с някаква девойка от групата и само за нея ми говори,и една вечер го вземам,той ме запознава с проекто снахата,на прибиране по пътя,хич и не съм се усетила и нещо измрънках "Какво и хареса на тази (нека да е Мими примерно)..А той ми вика "Ами руса е,не яде много и не говори много"..
За теб лъжа,за мене истина,като виц звучи,но е факт!Нямаше и 4 години маймуната..

Общи условия

Активация на акаунт