Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 844
  • 698
  •   1
Отговори
# 450
Ако се абстрахираме от каруцарския изказ на лъжепровинциалистката Гал, аз не разбирам какви балкански комплекси имам, че желая равнопоставеност между мъжа и жената?

# 451
Мотивирай, за да не бъдеш мотивиран.
Същото е и с доминирай, пак по силата на женското мислене.
Simple Smile
От всичко, що се пише, излиза, че няма случай, в който мъжът да не го мислят за чехъл. Освен ако не е ерген, но пак е куц кон.

# 452
Дренке, пак разбираш само каквото си решила, че е по-лесно за разбиране. То, не че трябва да е трудно, но ти пак завиваш в обичайната ти посока да се опиташ да изкараш болшинството с черно-бяло мислене. Ако това си разбрала от всичко написано наистина, спокойно може да спреш да четеш. Simple Smile

# 453
Много добре те разбрах. Тъй ли няма вариант на мъжа да не се гледа като някаква заплаха за развитието, свободата и спокойствието женско, та гледаме да го смотаем под контрол. И с компромиси.
 Мъжете по природа не стават, а жените са все първо качество, знам.

# 454
Ако се абстрахираме от каруцарския изказ на лъжепровинциалистката Гал, аз не разбирам какви балкански комплекси имам, че желая равнопоставеност между мъжа и жената?
Аз пък теб не мога да те разбера. Какво се пънеш да обясняваш на провинциалистка от столицата?

# 455
Мъжът в диво ергенско състояние наистина трябва да понаучи някои правила. Иначе примерно може да вземе да включва режим "безпомощен" и да иска жената да върши неща вместо него. А жените като че ли повече се адаптират към някои аспекти на съвременния свят.

# 456
  • Paris, France
Мъжът в диво ергенско състояние наистина трябва да понаучи някои правила. Иначе примерно може да вземе да включва режим "безпомощен" и да иска жената да върши неща вместо него. А жените като че ли повече се адаптират към някои аспекти на съвременния свят.

Как ерген ще иска жената, която няма, да върши нещо вместо него? Ергенът се е научил да се гледа сам.

# 457
Ергенът се е научил да се гледа сам.
Като гледам, ергените в темата се надъхват един-другиго, ама същи кокошки. Само не става ясно защо. И без това на единия не му стигат парите да издържа жена, на другия - да живее в столицата. Не се разбира защо провинциалистките са им виновни.

# 458
По какво прецени, че не ми стигат парите да живея в София? Стигат ми да живея където си искам.
И виж там някой да те надърпа, че вече много си личи.

# 459
В България масово ергените са научени да ги гледа мама. Дори да живеят отделно. Или ако имат възможност си наемат чистачка, перачка, гладачка - всичко в едно. Мама или им носи манджи, или им помага я финансово, я с имот и така. Такива, които са оправни сами и напълно независими от женска помощ, не са болшинство, а по скоро рядкост.
Скоро един ерген завърнал се от дълъг престой в чужбина, тръгнал да се предлага и да кара близки да му ходатайстват да си намерил свястна жена. На близо 40, без кой знае какви успехи дотук в живота, търсел млада, красава, палава, да е добра домакиня, ама да била и умна и да иска да се развива, не някоя кифла. Пожелахме му успех. Joy

# 460
  • София
Развеселихте ме. Simple Smile

Само не разбрах, защо "мотивацията" все трябва да е с негативен оттенък. Насилник, мухльо, циция.... Simple Smile

Мъжете по природа не стават, а жените са все първо качество, знам.
Еееее, откри Америка. Simple Smile

Мъжът, чиято жена печели повече и/или е по-социално известна се дразни когато усети, че околните го мислят за мъж под чехъл или за неуспешен в живота,
Яяяяяя, начи аз имаше перод дет съм бил баси чехльото. Не знаех, а и никой не ми е казвал, вкл и жена ми. Ако не бях чел тук, така и нямаше да науча. Laughing

# 461
В България масово ергените са научени да ги гледа мама. Дори да живеят отделно. Или ако имат възможност си наемат чистачка, перачка, гладачка - всичко в едно. Мама или им носи манджи, или им помага я финансово, я с имот и така. Такива, които са оправни сами и напълно независими от женска помощ, не са болшинство, а по скоро рядкост.
Скоро един ерген завърнал се от дълъг престой в чужбина, тръгнал да се предлага и да кара близки да му ходатайстват да си намерил свястна жена. На близо 40, без кой знае какви успехи дотук в живота, търсел млада, красава, палава, да е добра домакиня, ама да била и умна и да иска да се развива, не някоя кифла. Пожелахме му успех. Joy
Тоя вярно бута масло, но такива не са болшенство. Изглежда обкръжението ви е такова.

# 462
Яяяяяя, начи аз имаше перод дет съм бил баси чехльото. Не знаех, а и никой не ми е казвал, вкл и жена ми. Ако не бях чел тук, така и нямаше да науча. Laughing
То това е, защото периодът е бил кратък.

# 463
Мис Аноним, Със сигурност има такива, ама чак пък масово...
Ти ще кажеш, че само ергените имат майки. Все едно, че майките не ги е еня за щерките и не помагат на младите семейства - а с бебета, а с друго...
А ти, я кажи откъде ги познаваш толкова много ергени, да не си някоя палавница Grinning

И виж там някой да те надърпа, че вече много си личи.
Joy

# 464
  • Paris, France
Ергенът се е научил да се гледа сам.
Като гледам, ергените в темата се надъхват един-другиго, ама същи кокошки. Само не става ясно защо. И без това на единия не му стигат парите да издържа жена, на другия - да живее в столицата. Не се разбира защо провинциалистките са им виновни.

Никъде не съм писала, че парите им стигат да издържат жена или да живеят в столицата, а само че могат да се гледат сами. Защо ерген трябва да издържа жена?  Защо му е на ергена жена?

Не виждам някой да вини провинциалистка. Няма лошо и в ранна възраст даже е позитив.

Общи условия

Активация на акаунт