Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 942
  • 698
  •   1
Отговори
# 255
Братане, не пускаш много умни шеги. Не всички жени примират за мъж само защото е сингъл, без ремаркета и има работа. Не се очаква мъж, на когото това са му основните плюсове, да го разбере.

# 256
Аз съм сексист. 🤪
Галя, не знам каква е заплатата в София на офис планктон, но тук е скръб. Не стига и за една туба гориво повече.
Ей, сети ме че мога да направя удна екскурзия в района на Сунгурларе.

# 257
Аз пък ако  бях  мома невзета, не мисля, че бих си позволила на ергенин кусури да търся.  Щото, хем мъж да търси, хем да придиря, а часовиникът ѝ цъкал - не е много на здрав разум.

# 258
И аз. Затова - мъжът изкарва парите, аз съм щастлива домакиня... и повечето мъже в реала и всички мъже в бг-мама вече са ме отхвърлили.

# 259
  • София
Уууу, баш невзетите придирят.
Що мен някой сега не ме излъже Grinning

# 260

# 261
Чакай има време.

# 262
  • София
Абе, тЕй урболешката няма да литна, ама да не се заричам.

Аз съм офисна скаридка и извършвам интересна и интензивна работа, пък.

# 263
Абе, тЕй урболешката няма да литна, ама да не се заричам.

Аз съм офисна скаридка и извършвам интересна и интензивна работа, пък.
Скаридка, ама тропаш с краче.

# 264
  • София
Даже с две.

# 265
Аз пък ако  бях  мома невзета, не мисля, че бих си позволила на ергенин кусури да търся.  Щото, хем мъж да търси, хем да придиря, а часовиникът ѝ цъкал - не е много на здрав разум.
Не им разваляй купона! Grinning

Тука е сервиз от сребърни прибори.

# 266
Абсолютно разбирам идеята да си в малък град с ниски разходи и да имаш време за креативна дейност и някакъв по-рисков фриленс. Само че животът си остава баланс от работа и удоволствия. За по-младите вариантът офис планктон до един момент си е съвсем идеален. Оптимизиран е за по-интересни преживявания. В малкия град, особено ако има някакви очаквания жената да води домакинство тип традиционно (мисли китеници, миене на прозорци всяка седмица, готвене първо-второ-трето и зимнина), това си е едно бреме, от което след 3-5 години ще ти се смени съзнанието направо и води до изтрещяване.

За момите невзети - хубаво да се замислят наистина ли искат да родят от кой да е, какво ще излезе детето и какво ще види като пример. И ако ще е скука и сдух...абе да си живеят живота.

# 267
Как знам. А Галя замахва с химикалка и намесва очила. 🤪

# 268
Тука е сервиз от сребърни прибори.
Титаниев датчик съм аз.

Как знам. А Галя замахва с химикалка и намесва очила. 🤪
Не познавам хора, които носят очила за гъзария, но в твоята среда явно и това е от модните неща. Ясно що така добре знаеш какво е офисен планктон.

# 269
Понеже имам близка - не може да реши дете ли да роди ѝ е по-важно, мъж ли да избира, а и не ще да се мръдне от Варна, зарад мъж, щото самата е от малък град и нататък знаете, замислих се нещо. За чий жена, дето самата тя е скука и сдух пък трябва да набутва някой цял живот да я забавлява.
Дайте по-човешки, синове имате някои. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт