Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 905
  • 698
  •   1
Отговори
# 360
Не виждам проблем, ако искат да са заедно, тя да го мотивира, ако може.

Поне три-четири такива жени познават, на които им е вродено да изваждат доброто от човека, да го нахъсат и мотивират. Някак си те карат да си повярваш. И умеят да бъдат и опора, когато ти потънат гемиите.

# 361
Аз познавам и жени, които не държат мъжа да е много образован и със страхотна кариера, стига да е добър, да държи на тях, да се грижи за децата и дома и да ги обича.
Страшни есета на тема успех и реализация.

# 362
И аз не държа жената да е успяла, да прилича на майка, още повече да се държи като такава.
Не съм на 17. Тайничка го е описала.
Има жени, които като ги видиш те изпълва едно чувство че можеш дя обърнеш целия свят.

# 363
  • Paris, France
И аз не държа жената да е успяла, да прилича на майка, още повече да се държи като такава.

Нормално. Ти си мъж. Хипергамни сме жените.

Офф - темата е за компромис с местожителство, но като всяка друга тук се изроди в успехи, пари, издържане. Според мене няма лошо да се оглеждат нещата от всички страни, но трябва да се придържаме към темата, все пак.

# 364
Има жени, които като ги видиш те изпълва едно чувство че можеш дя обърнеш целия свят.
Но не и да се преместиш заради такава в града, който тя иска да живее, нали? Wink

# 365
  • София
Но не и да се преместиш заради такава в града, който тя иска да живее, нали? Wink
Ама, четете и вие. Света ще обърне, не сал една Варна.
Любовта е голям мотор, в темата любов няма.

# 366

Братан и Феникса си бичат в друг Космос.

Верно ли?
Аз не съм сигурна, че едно и също приказваме.
Тайничке, да го мотивира и да извади от него най-доброто, ама не ако искат да са заедно, а защото са заедно. Това никак не ми съответства на приказките на Сирената. Нейният мироглед е еднопосочен - от малкия град в големия град. От малко пари - към много пари. И т.н.
Как пък не чух една да каже, че мъжът ѝ я мотивира, а все обратното. Всички за мухльовци ли се женят?
Simple Smile

# 367
  • София
Дренка, ти принципно не знаеш какво приказваш.
Сирената има топ попадения, като глътне малко въздух.

# 368
Начи, ако не си сигурна, че си ме разбрала, може и да не бързаш да пишеш Simple Smile

# 369
Тя любовта е голям мотор наистина. Ама при някои любовта към собствения комфорт винаги надделява. И така до безкрай търсят голямата любов, дето по една случайност, трябва да се примири с техните условия на живот, за да стане такава. Знаем ги тия сладки приказки, на стари ергени. То, това любов ли е или търсене на пепеляшка? За себе си сигурно са прави. Ама да не се правят, че света щели да преобърнат. Друг път. Simple Smile

# 370
Тя любовта е голям мотор наистина. Ама при някои любовта към собствения комфорт винаги надделява. И така до безкрай търсят голямата любов, дето по една случайност, трябва да се примири с техните условия на живот, за да стане такава. Знаем ги тия сладки приказки, на стари ергени. То, това любов ли е или търсене на пепеляшка? За себе си сигурно са прави. Ама да не се правят, че света щели да преобърнат. Друг път. Simple Smile
Въй, като стар ергенин да ни кажа, че не си права. Няма да споделям лични неща, но никой не бяга от развитието. Какви условия да искам да се спазват, при положение, че виждам развитие на една връзка със всички съпътстващи препятствия. Да не посочвам съфорумката, но от нейна страна всичко се пада на мъжа до нея. Ако не ѝ покрива критериите да се спасява. Тя ще се оправи.
Но в живота нещата не са това, което изглеждат.

# 371
  • София
Стига, де, всички даваме, че и Сирената дава.
Всички пак говорим едно, ама пречупено през собствен поглед.
Даваме, получаваме и пак даваме. Ама не на всяка цена и за всичко. Баланс трябва, щото единия ако е магаре, въпрос на време е другия да се осъзнае, че е човек.

# 372
Дренка, ти принципно не знаеш какво приказваш.
Всъщност Дренка е тази, която не участва в клоунадата ви. Мантрата с другите светове знаем кога идва.

# 373

Сирената, е живия пример, защо журналистиката ни е на такова дердже , чист кон с капаци е , едно си баба знае,  едно си бае

Ама при някои любовта към собствения комфорт винаги надделява.

Ама да не се правят, че света щели да преобърнат. Друг път. Simple Smile
Това се отнася и за авторката , облича комфорта в мечтата си , и готово ...
Да, мъжете ще обърнат света заради любовта , но какво ли е видял при престоя си приятеля , за да си промени решението ,може би поредната,, умна и красива,, ...
Глупостите, които изписахте ,за малките населени места/МНМ/, могат да се равнят само с големи комплекси предвид, че няма как да познавате всички хора в тези МНМ, нито имате информация за този конкретния човек
Много ги обичам такива анонимни герои. Мислят се за супер прави, обаче не щат да си застанат с ника.

# 374

Всички пак говорим едно, ама пречупено през собствен поглед.

Да , всички даваме , всеки си знае ,какво му коства ,всяка  крачка в тоя живот , няма човек, чито сълзи и болка да са по -незначителни от нечии други и всеки човек ще го разбере, когато стане човек

хем говорим за едно , хем не , всички казваме ,че след като ,, жертвата ,, ще е мечта ,което е изключително силна емоция, по- добре никой да не я прави , но някой не оценят всички хора / участници / като равни , като хора.

--Gal-- , и като ти кажа кой съм, какво ще промени това ?

Общи условия

Активация на акаунт