Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 810
  • 698
  •   1
Отговори
# 570
Дренке, не завиждай така явно на жените носещи токчета. Някои и вкъщи ги носят, теб какво ти пречи?
Пък след секс, някой път си е жив късмет, че няма наченки да е до гроб работата. Simple Smile

# 571
Абе, няма начин, жена да си признае, че сама се е метнала по върбите. Абсурд.
Токчетата нямат общо с посоката на мисълта ми.
Simple Smile

# 572
Е, ама вие очаквате войничетата да идват с камуфлажа на среща? То им е писнало да го носят Simple Smile

Разбира се, че не!? Някои тук се опитаха да оправдаят подобен аутфит с професията. Не харесвам никой, бил той военен, или не, да ми се явява в камуфлаж на среща. Неадекватно е просто.

# 573
Стига страда от тая мания все жените да се признават за виновни, за каквото и да е. Ти така виновна за всичко ли се чувстваш, че го търсиш и в другите жени, да не си сама във вината си? Ако мъжът ти обича да ходи бос лятото, ти ще го закараш ли бос във супер луксозен ресторант или ще се разходите по плажа или в парка?

# 574
  • София
На Дренка не и се чини, че и жените правят секс с кеф, не с цел.

# 575
..,,, че и жените правят секс с кеф, не с цел.

Ха, дано, де!

Anonymiss, много странни примери даваш и не във връзка с това, което аз мисля. Жена, която е излязла на пробна среща, няма защо и на кого да се дразни, освен на себе си, че не е преценила адекватно целта Simple Smile
Най-искрено съчувствам на непоканените и непотърсени втори път, но те пък бързо си намират оправдание - мъжете не стават Simple Smile

# 576
Gorgeous, кефът е само една част от целите.
Иначе що не правиш секс с мен, с някой мой колега, сигурен съм, че ще ти е голям кеф?
Не, няма, защото нямаш това за цел и мотивация.
Но ако звънна на някоя компаньонка, ще довтаса до час, без да каже гък, щото е $тимулирана.

# 577
Иначе що не правиш секс с мен, с някой мой колега, сигурен съм, че ще ти е голям кеф?
Но ако звънна на някоя компаньонка, ще довтаса до час, без да каже гък, щото е $тимулирана.
Скъпи, това е зарче. Ако хвърлиш 6 ще правим секс.
- Ами, ако не хвърля 6?
- Ще хвърляш пак, мухльо!

# 578
  • София
Защото Братане, аз не правя секс, а любов.
Моя приятелка прави и не влага емоции, освен хубавите на момента. Разлика между двете принципно няма - вид, темперамент, емоции, характер.
И да ти кажа, аз май ще дойда ощетената.

Не намесвай платените момичета, професия си е.

# 579
Така идва.

# 580
Скъпи, това е зарче. Ако хвърлиш 6 ще правим секс.
- Ами, ако не хвърля 6?
- Ще хвърляш пак, мухльо!

ше има да фърля братан Satisfied

# 581
Може да прескочи хвърлянето.

# 582
  • София
Ще намести калъч- ите и всичко ще е точно. Хайде, спорен зар, Рагнар.

# 583
Women and their games. Зарове, карти, шах, на който каквото му се играе Grinning Все хубави игри за след секс.

# 584
Е, ако те е помислил за хипарка, може да е решил да те впечатли така Grinning
Иначе аз редовно виждам хора с анцузи в моловете у нас и в чужбина.
Ха-ха. Много погрешно мнение за хипарките. Виж, с риза на макове, буйна грива и чарлстонки, може и да ги впечатлиш Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт