Крем за около очи - тема 10

• 79 661
  • 752
  •   2
Отговори
# 105
Ползвам този на Ординари от няколко месеца, нямам много силно изразени тъмни кръгове и не съм забелязала разлика. Но за подпухването не ми помогна. Ползвам го вечер, пробвала съм и С и Без крем в/у него. Сутрин съм си подпухнала Sad
А в първата седмица, не знам сугестирала ли със се - виждах се по малко.

На Революшън има и ХК, в Ординари няма.

Ми аз какво съм чела... уффф много тъпо. Сигурно пак нещо не съм разбрала. Исках нещо по-бюджетно от Лирак, ама явно няма да стане Sad

# 106
И аз четох хубави отзиви във чужди форуми, това че при мен нямаше ефект, не означава че при теб няма да има. На тази цена е хубаво да пробва човек Simple Smile Лиерак не съм ползвала.

# 107
  • софия

Аз си го взех преди месец - честно казано хич не съм впечатлена. За мен няма ефект и определено няма да си го взема пак.

# 108

За този крем четох добри отзиви, но не съм го използвала...някой пробвал ли го е?

https://mytiande.bg/shop/za-litse/serii-za-litse/litse-sheep-pla … brachki/?ref=6099

# 109
Аз не съм пробвала този крем, но ми харесва как даже и увиснал клепач оправя явно 😄 Може и да не е лош, просто малко са се престарали в описанието на продукта 😅

# 110
  • София
Това е правено с фотошоп или сходна програма. Снимката е една, но на втората снимка са “изгладени” бръчките. Загледайте миглите на двете снимки. Всяка мигла от втората снимка е застанала по абсолютно същия начин, както на първата снимка, което е невъзможно.

# 111
...чак се замислих дали да не го пробвам, като гледам тези снимките, реални ми се виждат[/img]

# 112
  • SF
Точно това щях да пиша и аз. И отражението в ириса на окото е абсолютно същото.  "Майсторът" не е бил много умен, за да пипне и миглите и ириса и е направил горния клепач като подпухнал, все едно е балон.

# 113

На снимката ефекта не е от Тианде, а от PLEXR®, двете крайни снимки от първия ред./или един господ знае от какво!/

И от фейсбук за същото

# 114
И от най-добрия околоочен крем ефектът е едва забележим, ако трябва да съм честна. Важно е грижата да е регулярна, за да забави свличането и линийките. Ако, поне не съм с подпухнал клепач сутрин и околоочната ми зона не е видимо дехидратирана, кремът е ок.

# 115
# 116
Аз да кажа за Тиан ДЕ след 3 месеца упорита употреба = бош лаф работа.
Спирам с него и ако още някой, се изкаже екзалтирано , ще ми е черен.

# 117
  • някъде под слънцето...
Покрай карантината плескам непрекънато и успях да свърша два крема(изолзвам едновременно вероятно повече от 20 (серуми и кремове).
Ввче съм и на втората опаковка на

Контура ми определено е доволен.
Надявам се да стигне докато  всичко свърши.Защото точно сега и точно при тези обстоятелсва не бих поръчала.каквото и да  е.
Доволна съм и от китайските пачове за горен и долен клепач, добре, че се запасих и имам поне за 4 месеца.

Пазете се, положението е сериозно

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 13:58 от sl

# 118
Момичета, според вас ранната превантивна грижа против бръчки около очите, докато нямаме все още бръчки, може ли да изиграе отрицателен ефект в дългосрочен план? Имам предвид това, че ползвам сега на Биотен 3Д с хиалурон, който го дават за над 35 години, а аз съм на 30 и нямам все още бръчици. Притеснявам се след време, когато се появят бръчките, да не би кремовете да не действат, т.к. кожата ще е привикнала?

# 119
  • София
Като се има предвид, че кремовете за очи са пълна измишльотина за вземане на пари от хората... едва ли можеш да си навредиш. По-скоро просто ще пропилееш сума ти пари.

Тъкмо сега гледам channel-а на една мацка и попаднах на видео по темата, за който се интересува: https://www.youtube.com/watch?v=crID-IE3bBw

Общи условия

Активация на акаунт